|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 07:50 15. Nov 2011 |
|
|
Škoda mého zdravotního stavu, jinak bych určitě zůstal ještě na pivínko, ale nemoci nechodí po horách, ale po DM´s... Nicméně díky všem za hezký večer, Příbramská divadelní společnost nezklamala. Představení se mi moc líbilo, vtípky chvilkama úžasné (pořád mám v hlavě slovo "zeměměřič") Prostor na pokec - bohužel moc nebyl. Alespoň zprofanovaní hráči okusili i trochu té kultůry, příště jdem na operu či balet Teď už nás jen čeká Plzeňskej sraz, kde oproti divadlu budem tlachat na již oblíbené a nekonečné témata. Otázka zní co provedeme potom? 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 15:14 15. Nov 2011 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Královsky jsem se bavil a už scéna na začátku, s trpošema, mě docela odrovnala (nemluvě o věrohodném ztvárnění dráčka).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:58 15. Nov 2011 |
|
|
Jsem ráda že se líbilo, i druhé zkouknutí mě bavilo skoro jako první:)
A do příště? Inu, nebránila bych se dalšímu divadlu, případně paintballu, ale cokoli finančně "náročnějšího" až po vánocích.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:25 15. Nov 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
až bude tepleji, mohli bychom si zahrát fotbal  a je několik variant, budto hráči vs. tým, nebo Thalie vs. jiný server  . Ale tak to je jen nápad žejo. Vždy se dá jít do čajovny, nebo kdyby náhodou někdo měl větší a volný kvartýr tak k někomu na návštěvu s deskovkama. Koulovaná, sánkování... to až když bude sníh. popřípadě by jsme si mohli zahrát nějaké dobrodružství jak se tu zminovalo, já osobně preferuji něco bez papírů, bohužel mám takové zkušenosti, že se v papírech blbě vyznám, mám v tom bordel atd atd. Dále se nějak plánoval onen filmový víkend nebo co... co by mě tak ještě napadlo... hmm bowling?
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:34 15. Nov 2011 |
|
|
No a máte někdo na filmový víkend (nebo den) volný kvartýr? 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 17:44 15. Nov 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
U mě se dá pořádat ledacos. Jen má většina lidí problém s dopravou.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:10 15. Nov 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Filmovej večer je super nápad. a Fotbal se dá hrát i ve sněhu.. respktv. by se, až napadne ten bilej humus, mohlo jít bobovat/ sánkovat/ a dělat podobné vylomeniny...
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:26 15. Nov 2011 |
|
|
kucik wrote: U mě se dá pořádat ledacos. Jen má většina lidí problém s dopravou. a kde že to bydlíš? 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:27 01. Dec 2011 |
|
|
*opráší značnou vrstvu prachu*
hm?
*rozhlédne se po okolí*
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:50 01. Dec 2011 |
|
|
-darkvision- wrote: *opráší značnou vrstvu prachu* hm? *rozhlédne se po okolí* Inu... ted o víkendu by něco teoreticky šlo, příští týden zabitej, víkend potom a týden potom se dá uvažovat.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:04 01. Dec 2011 |
|
|
Teď o víkendu mohu leda tak v neděli odpo .. možná v pátek (tedy zítra), večer něco udělat. Pak až příští týden či další nejbližší termín, dokážu se celkem přizpůsobit.
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:53 01. Dec 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Já mam tenhle víkend taky čas tak bych klidně někam šel 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:25 02. Dec 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Víkend ne... pardon. Relaxuji na svém loveckém sídle v Kamenné Lhotě.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 07:02 02. Dec 2011 |
|
|
Je fakt že po tomhle pracovním týdnu bych potřeboval "zformátovat disk" takže se nebráním téměř ničemu.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 10:22 02. Dec 2011 |
|
|
Možná budem v sobotu odpoledne cosi pohrávat, pokud by se chtěl někdo stavit. Ještě upřesním.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|