|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jachyra
|
Post subject: Spomalený toolset Posted: 19:38 20. Nov 2011 |
|
|
Ahojky, chcela by som sa spýtať, či niekto nemá radu (prípadne priamo toolset na stiahnutie), čo môže spmaľovať toolset. Bo ešte pred naplnením placeablami mi načítava lokáciu tak 2 min? Po naplnení sa to pretiahne na 10-20 minút a zažila som, že aj na dlhšie Taktiež, keď je oblasť zaplnená, tak napr vlastnosť predmetu/zvuku a pod mi otvára od 10-viac sekúnd .. je to nechutne nervy drásajúce pričom mám WIn7, 4-jadrový procák, 4GB RAM takže tam chybu skutočne nevidím
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 19:39 20. Nov 2011 |
|
|
Taky se mi to zdá divný. Když mi Jachyra pošle modul se třemi lokacemi, tak mi jde děsně pomalu, přitom třeba master modul Thalie mi jde normálně.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 23:42 20. Nov 2011 |
|
|
No hodně to ovlivňuje ten 64-bitovej systém - taky ho mám a taky to není žádná sláva.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 00:12 21. Nov 2011 |
|
|
Musím namietať .. predtým som mala 32-bitovku XP a bolo to presne o tom istom
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 09:17 21. Nov 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tak jde samozřejmě o to, jak je ta lokace udělaná, kolik tam je placeablů, kolik jich je statickejch atp.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 12:06 21. Nov 2011 |
|
|
Placeablů je tam normálně a je to velikost 15*15. V modulu jsou ty lokace tři. A přijde mi fakt divný, aby ty lokace otvírali v toolu klidně 10-20 minut, když já v daleko větších modulech s více lokacemi otvírám lokace 15*30 max. půl minuty až minutu.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 12:12 21. Nov 2011 |
|
|
Hej to tedy nevím co to máte za mašiny. To co jsem ti posílal rejty, tak to otevírám pár minut, dvě až čtyři asi. Neměřil jsem přesně, ale stíhám wc, udělat si čaj než se to načte.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 12:50 21. Nov 2011 |
|
|
Tak mne to raz otváralo pol hodiny  robiť prechody, to je utrpenie .. cez WP mi dokonca druhú lokáciu ani neukáže, tú mriežku, rovno sa toolset zosype. A mašinu mám dobrú + blbo to fachá aj na notebooku a ten je vista 32bit 2jadrový procák, 4BG RAM .. na PC to ide "rýchlejšie" to tých 10-20 prípadne pol hodinu a to 4jadrový procák, 4GBRAM a je to celkom fajná mašinka Všetko nám na nej fachá v poriadku, každá zložitá hra .. len ten blbý toolset magorí  Inak Fall mi hovoril, že jemu to ide rovnako ťažko. Lokácie však zakladám ja, tak ktohovie
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 12:56 21. Nov 2011 |
|
|
Celkovo je to divne - na system by som to urcite nezhadzoval mam rovnaky a fachsi mi to celkovo bez problemov. Najvacsie lokace zapratane totalne plc otvorim v rozsahu 3-5min v toolste, v hre tak cca do 1min.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 13:32 21. Nov 2011 |
|
|
Hmm môže to byť pokazenou hrou? Máme originálku a mohla bych skúsiť preinštalovať a nahodiť thalia veci nanovo + mám už dosť vysoký CEP .. tuším CEP 2.4a .. či to aj tým nemôže byť náhodou
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 13:32 21. Nov 2011 |
|
|
A nedáváš všechny placeably jako použitelné?
Jo pokud nemáš tak si zapni na toolsetu kompaktibilitu s XP, nastav si at se ti to spouští jako správce, a hlavně vypni UAC - pokud to ještě vyplé nemáš.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 13:43 21. Nov 2011 |
|
|
 teda, no ja všetky placeably nastvujem ako použíteľné so zápletkou .. a všetky hýbajúce sa zase nepoužiteľné a statické  šak by ma Rejty asi zabil, kebych to tak robila! už tak sa jeduje furt, keď mu naschvál nenastavujem miznutie hmly a jej farbu  Myslím si, že to kompatibiliou a správstvovstvom nebude. Neviem si predstaviť, ako by to dokázalo ovplyvniť pomalosť alebo rýchlosť toolsetu .. program mi spúšťa v poriadku. Len ide pomaly a očividne z nejakého dôvodu vytvára aj pomalé lokácie Abych mohla ešte dačo urobiť, musím ho jednoznačne dať dokopy, inak by mi praskla hlava ako manťankom v Mars útočí 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 14:33 21. Nov 2011 |
|
|
Ja osobne fakt nevim s takymto problemom som sa este nestretol a to som si uz s toolsetom co to zazil. Jedine ma fakt napada skusit to cele preinstalovat a pak uvidis. Pripadne skusit googlit ci nieco k tomu nenajdes. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 20:58 22. Nov 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Mě osobně se při naprosto připravené lokaci hra načítá opravdu 10-20 minut... Další věcí je i to, že vytváření přechodů je naprosto nemyslitelné, protože to toolset s radostí pošle do kopru.
Počítač bych řekl mám docela nadupaný, rozchodim na tom hodně věcí, které jsou daleko horší než toolset. Jen opravdu nevím co s tim, protože někdy je to brutálně o nervy... -.-
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 21:34 22. Nov 2011 |
|
|
On se asi toolser možná nesnese s nějakým systémem nebo PC. Já mám taky vcelku rychlé PC, ale na otevření lokací, kde je moc umístnitelných objektů, taky čekám klidně i 10 minut. To byl taky důvod, že jsem si řekl, že všechny systémové věci (dveře, pasti a podobně) a taky přechody, udělám vždy první a pak ten zbytek 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|