|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 15:11 02. Oct 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Ano, ale nebavíme se tu přeci jen o volnosti pohybu
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 15:59 02. Oct 2011 |
|
|
-RoF- wrote: Možná by se mohly letvary ještě zredukovat nebo-li zrušit, například volnost pohybu. V podtemnu možná mají ještě lektvary proti smrtící magii (aspoń podle toho co mi někdo kdysi psal  ). Aspon to bude mít důvod ten, že si ty postavy budou víc vážit mágů, kleriků a bardů  Víš, dole nemůže běhat 10kleriků jak na povrchu, takže asi tak :/ .. hra klerikika, ehm *odkašle si* kleričky, má dole svá pravidla a není to volnost hráčovi, jako ten co hraje klerika UP, takže nevím co bys nám chtěl dole omezovat ještě  Nalkanar wrote: Děcka co nechápete na prohlášení "lektvar volnosti pohybu je nějaký čudný a vydržel několik rozpojení". Samozřejmě to můžu zkusit znova mimo turnaj s někým.  Asi low lvl mág ne? Nebo neměl průraznost? -RoF- wrote: V šampionátu jsem si taky všiml že mág nemohl mordekainem rozptýlit volnost pohybu z lektvaru.
My jsme třeba zkoušeli shodit plošně Gsko, povedlo se nám to, hmmm, asi na počtvrté mám pocit. EDIT: Byl jsem u toho jak Alyff přišla o vše, od kouzel až po alchymii, jedním rozptylem od npc, takže to že to nejde Vám neznamená že to nejde .. vono všechno jde, když se chce 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 16:14 02. Oct 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
to jen Rof zase vymysli co by krouhl aby mohl machrovat lip 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 16:45 02. Oct 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
-darkvision- wrote: ...Asi low lvl mág ne? Nebo neměl průraznost?  ... Tak tohle to asi nebylo  . Zkus něco jinýho  .
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 18:28 02. Oct 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Derken- wrote: Quote: Zkoušel jsem si rozptýlit sám sobě SKO a roztýlil jsem 4 pokusama všechny svoje kouzla, ale SKO drželo. Mě shodili total od ska po bop přes fa a další  ale to bylo v době, co diseplly shazovaly jak lektvary, tak hru, ted to pro změnu zas neshazuje nic (netýká se kupovaných lektvarů ale kraftových)
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 18:48 02. Oct 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Ne, to nebylo v době blabla, do bylo dneska dopoledne. A ano bavím se o craftových. Pokud vim tak fa, bop, sko, vyne atd.. V obchodě rozhodně nenajdeš Edit: KaTo wrote: -darkvision- wrote: ...Asi low lvl mág ne? Nebo neměl průraznost?  ... Tak tohle to asi nebylo  . Zkus něco jinýho  . Quote: 1d20 + dispel's caster level vs. 12 + creator's effective level. 1k20 + 25(dejme tomu) vs. 12 + 20(lvl topového lektvaru) To je 30%, že failneš. Ale to jen tak tipuju.
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 19:02 02. Oct 2011 |
|
|
Mimochodem, pití craftových lektvarů nevyhazuje z expertise, kdežto pití koupených z expertise vyhazuje.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 19:50 02. Oct 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Derken- wrote: ...To je 30%, že failneš. Ale to jen tak tipuju. Jo tak to lvlově +/- sedí, jen to není 30%, ale cca 50%. (tj. 1k20+25 vs 32). Což je ale pořád slušná šance failnout.
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 12:47 03. Oct 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Spamujte si jinde. Sem se hlásí chyby.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 19:33 21. Nov 2011 |
|
|
nemohl by prosím někdo něco udělat s tím stolkem v Karatě v dílnách při příchodu vlevo, každej druhej den je polámanej a nezabírá na něj ani to opravovávací zařízení koupené u správce....
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 19:40 21. Nov 2011 |
|
|
a ještě jednu věc, i když to asi chyba není, nebo nevím.... všechny crafty, v případě že je umíte, tak dál při jakýmkoli zpracování materiálu dostáváte aspoň 1xp... u alchymie dostáváte xp při zpracování bylinek do 3, nebo 4 levlu, dál už jen xp za vaření... nemělo by to být stejné jako u jiných craftů a dostávat za zpracování bylin taky aspoň 1xp craftových? díky za odpověď
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 20:14 21. Nov 2011 |
|
|
Ale kdeže, je to normálka že len do toho 4-5teho lvl sú XP za bylinky  neviem si totižto ani predstaviť, čo sa už len na drvení dá naučiť lepšieho XD podrviť hubku viac na prach? Bolo to tak vždy a najskôr aj ostane 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 22:22 21. Nov 2011 |
|
|
jachyra wrote: Ale kdeže, je to normálka že len do toho 4-5teho lvl sú XP za bylinky  neviem si totižto ani predstaviť, čo sa už len na drvení dá naučiť lepšieho XD podrviť hubku viac na prach? Bolo to tak vždy a najskôr aj ostane  No já poukazoval na ostatní crafty, že tam je pořád aspoň 1xp, to samé bys mohla říct třeba o tom, když budeš pořád zpracovávat jen vrbové dřevo, taky máš pořád 1xp když ho umíš. Při tom kvantu bylin co se musí zpracovávat by to bylo spravedlivý, i tak by byla alchymie nejdelší craft tady 
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 22:47 21. Nov 2011 |
|
|
ale nezabudni .. keď zlievaš kov, je to osobitný craft  to chceš, aby pridali ešte navrch nižší craft drvenie byliniek? neblázni!
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 20:53 22. Nov 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Možná je nejdelší, ale i když u kovařiny děláš železné dýky a můžeš už dávno dělat ... Dejme tomu meteor, budeš dostávat jeden exp. U Alchemie dostáváš míto těchto malý exp, minimální exp (já osobně 15) ikdyž můžu dávno dělat s 35% látkami. Takže se to dá kompenzovat takto 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|