|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
OneHeart
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 23:10 11. Feb 2008 |
|
|
Daanri wrote: Aspon vidno kto to hra kvoli vlasnostiam. Vsetko sama slechta, "obycajneho" drowa ani nestretnes. Hezký blud, já si náramně užívám jako válečník tu vysokou int a char, stejně tak jako tu obrovskou SR. A jako třešnička na dortu ECL +2. Takže tyhle řeči ,že tam dole lidi hrajou šlechtice jen kvůli statům jsou úplně vedle 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
jitka
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 00:14 12. Feb 2008 |
|
|
steel_martin wrote: TŘESTE SE POVRCHANI, TŘESTE!!!! CHCÍPNETE VŠICHNI! DO JEDNOHO!!!
CHA CHA CHA az svama vy podzemni krtci skoncime budete radi ze se vas aspon pulka vrati dolu kam patrite  a to jeste jen kdyz budeme mit hooooodne schovivavou naladu BUH SNAMI . KDO PROTI NAM ?
_________________ Kamkoli se vydate, jdete s celym srdcem.
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 00:29 12. Feb 2008 |
|
|
no já, když si dělal drowa, tak jsem ani nevěděl, že mají rozdílný staty....a šlechtice hraju ze zcela jiných důvodů  a popravdě..nedělalo by mi problém hrát otroka, nebo nešlechtice...ale co už... btw. žena mě nutí sehnat další kompl, že by si zahrála otroka  asi ji ukážu doma otrokářství 
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 00:40 12. Feb 2008 |
|
|
Slechtici: to je tim ze neslechtic nebo otrok si proste neuzije intriky a spravny nervy drowsky spolecnosti  . Vetsina tech bonusu je pulce drowskejch postav vazne k prdu. Ale je sranda 
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 01:16 12. Feb 2008 |
|
|
steel_martin napsal: TŘESTE SE POVRCHANI, TŘESTE!!!! CHCÍPNETE VŠICHNI! DO JEDNOHO!!! No a teď tu o Perníkové chaloupce 
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 07:20 12. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
U perníkové chlaoupky se sešla armáda drowů kerá se vydala povraždit povrch.. ne milé děti, povrch prohrál a drowové vládnou světu 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 08:48 12. Feb 2008 |
|
|
Zyga wrote: Slechtici: to je tim ze neslechtic nebo otrok si proste neuzije intriky a spravny nervy drowsky spolecnosti  . Vetsina tech bonusu je pulce drowskejch postav vazne k prdu. Ale je sranda  přesně jak říká Zyga....ty správné intriky se točí ve vyšších kruzích...a pěkně se to rozjíždí.... chápu, že i mezi nešlechtici se dá intrikařit....ale já si vychutnávám zrovna tohle
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
Magratela
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 11:41 12. Feb 2008 |
|
|
Hihi koukam ze tu male deticky resi skrze hru sve nedostatky a myslis si ze kdyz budou hrac slechtice tak budou vic chlapacky asi  A ty vase kecicky jakej je drow s jeho vlastnostma vlasne slabej a hrajeteho jen nahodou  Drow slechtic je nejsilnejsi rasa trondove mate mag odolnost tedy zachrana na kouzla magove trestese a bonus do inteligence a charisma je vam malo +dalsi  Hrajete si smetanku ale na otroky hrat nemate pac si jen resite nejakej problem.Myslite si ze si kazdej zvas sedne nap.... a ze ovladnete svet poctem  Asi vam nic moc nerika historie veci armada v boje je sice dobra ale neni to zarucene vyhrani valky 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 11:46 12. Feb 2008 |
|
|
nevíš, vo čem mluvíš SR nechytlo jedinou magic missile vod těch vašich koboldů, int i cha si fajtr může nabouchat a votroky hrát nemusíme, ty si pochytáme vokolo Hagolu  sice sou prťavý a smrděj ale co, stejně maj v dolech zoufale krátkou životnost btw.sem zvědavej...mooooc zvědavej, jak ustojíš hrát votroka ty, až tě lapnem 
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Magratela
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 11:47 12. Feb 2008 |
|
|
Kde berete tu drzost kdyz se nekdo jinej snazi hrat duergara a je v malem poctu ze vam pujde delat otroka kdyz uvas na to nikdo nema  Ted je nas dole zase o dva mene ale nevzdavam to a teste se 
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 11:51 12. Feb 2008 |
|
|
ne, sorry, rád se budu mejlit ale podle toho jak píšeš tady asi bude lepší když se vůbec nepotkáme, budou z toho akorát všichni votrávený
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 11:54 12. Feb 2008 |
|
|
 Magratelo neres tu smetanku vsak oni poznaj jen co se knim Wall zajde podivat s pratelema na tu cistku jak chteji delat celemu svetu 
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 11:55 12. Feb 2008 |
|
|
Dobrej drow mrtvej drow 
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 11:56 12. Feb 2008 |
|
|
*schani si dlouhou nit na usi celej te jejich smetanky*Jooo to bude nahrdelnik 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Nehratelne Posted: 11:57 12. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Kolik toho ještě napíšeš? zž po třetí se vracim do stejnýho fora za pár vteřin 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|