|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
menderon
|
Post subject: Time stop a povolání epického draka Posted: 13:08 29. Nov 2011 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Ahoj, chci se zeptat, zda je považována následující situace za útočnou akci a tudíž ji nění možné v Time stopu provádět. 1.Time stop 2. Aktivace featu povolání draka 3. drakovi dávám stop 4. dělám jiný pitomosti. 5. Končí time stop drakovi dávám útok.
O co mi jde? Drak ma auru strachu, kerá zabere více méně okamžitě. Vlasně jediné důležité na tom drakovi je ta aura.
Rád bych slyšel názor někoho odpovědného, zda povolaní summona s aurou strachu v time stopu je nebo neí útočníá akce. Děkuji.
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
|
|
Top |
|
Zindo
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 13:13 29. Nov 2011 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Podle mě to je stejně útočná akce, jako seslaní strachu a to útočná akce je.
omlouvám se za reakci na otazku: otázka je vedená k někomu odpovědnému, nejspíše na Kucika a Rejtyho.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 15:35 29. Nov 2011 |
|
|
Směj se v timestopu povolávat potvory? K tomu, že tahle specifická epická potvora má auru strachu, bych nepřihlížel.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 15:39 29. Nov 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nevim co na to Rejty, ale já v tom v zásadě problém nevidim. Je to summon jako každej jinej. Nenapadá mě rozdíl v tom, jestli začne fungovat aura strachu okamžitě, nebo až po skončení timestopu. Hod je tam tak jako tak a po skončení timestopu prostě máš, nebo nemáš fear.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 15:42 29. Nov 2011 |
|
|
Podle originálního DnD je summon nepochybně možný, dokonce je uváděn jako jedna z činností, pro kterou je timestop vhodný. Na druhou stranu je tam i povoleno sesílat ofenzivní kouzla, která trvají déle než timestop.
Podle mého názoru je v timestopu možné dělat cokoli, co neovlivní okolí. Seslat 3 IGMS tedy ne, povolat summon ano, vypít čaj ano.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 15:44 29. Nov 2011 |
|
|
Fráze ,,cokoliv, co neovlivní okolí" mi přijde dost ošemetná. Nedovedu si představit akci, která neovlivní okolí ať už pozitivně, nebo negativně.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 16:40 29. Nov 2011 |
|
|
Nenapadlo mě hrát si se slovíčky  BTW napadlo mě, co by mohla udělat dračí aura v TS - vícenásobné hody na fear save.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 16:50 29. Nov 2011 |
|
|
Pokud se nepletu tak na fear házíš jen při vstupu do tý aury. Tzn. pokud už jseš uvnitř a fear jsi přehodil, tak je lepší tam zůstat 
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 16:51 29. Nov 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
kucik wrote: Pokud se nepletu tak na fear házíš jen při vstupu do tý aury. Tzn. pokud už jseš uvnitř a fear jsi přehodil, tak je lepší tam zůstat  Myslim, že se hod po nějaké době zopakuje.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
loadr
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 16:55 29. Nov 2011 |
|
|
takže mužu dat time stop, hodit draka, oběhat okoli aby dostali vsichni strach? a neaktivuje ji ted drak v prvnim kole jak je povolany? to by nemel delat ale
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 17:17 29. Nov 2011 |
|
|
Podle mě to je útočná akce, pokud je cíl (nepřítel) v dosahu aury. Pokud není tak je to normální vyvolání. Ale uvidíme co řekne Rejty, to je jeho píseček.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 17:24 29. Nov 2011 |
|
 |
Urozený |
|
|
Kdyz budu hodne teoretizovat a hrat si na fatalistu.......co treba klericke kouzla, prayer, battletide, popripadne curse song od barda z timestopu?
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 17:29 29. Nov 2011 |
|
|
Nic co uděláš v timestopu by nemělo ovlivnit (kuš slovíčkaření) nikoho, krom tebe, protože se to pro nikoho neděje. Takže (de)buffy na sebe OK, (de)buffy na jinýho e-e.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 17:57 29. Nov 2011 |
|
|
To se zase bude ve hře prasit, jestli tohle povolíte. 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Time stop a povolání epického draka Posted: 18:12 29. Nov 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Ono už se s tim prasí, ten budoucí čas je zbytečnej
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|