Thalie

Persistentní svět hry Neverwinter Nights
It is currently 22:26 23. Jun 2025

All times are UTC + 1 hour [ DST ]

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 713 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 48  Next
Author Message
 Post subject: Re: Par dotazu novacka
PostPosted: 14:08 22. Sep 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

Vrhací ohnivá je v craftu alchymie,ale dle mého názoru je k ničemu,aspoň tedy podle toho co se při zkouškách vypozoroval.Efekt pěkný,ale účinek nulový.

Reply with quote  

PostPosted: 14:15 22. Sep 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

No.. Musim uznat že jedna moje postava na to dojela :) Dá se to využít.. Jen chce přemýšlet jak

-------
.: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.

Reply with quote  

PostPosted: 18:21 22. Sep 2011 
Šlechtic
 WWW  Profile

artaxas wrote:
Napíšu to sem, nechce se mi zakládat kvůli tomu nový topic. Rád bych věděl, jestli je možné na Thalii někde sehnat vrhací lahvičky s kyselinou a ohněm, náhodou sem na to narazil v singlu.
Vrhací lahvička s ohněm se na Povrchu dá koupit u NPC.

[Desatero přikázání pro role-playera]   [Hry na hrdiny: Teorie RPG]

Reply with quote  

PostPosted: 19:12 22. Sep 2011 
Šlechtic
 Profile

Už jsem našel, a to co jsem chtěl mám... pěkný grafický efekt hořícího nepřítele, efekt zraňující je sice velmi slabý, ale o ten mi stejně nešlo.

Reply with quote  

PostPosted: 09:08 30. Nov 2011 
Velmistr
 Profile

Mám pár obecných dotazů týkajících se koní. Předem se omlouvám, jistě byly zodpovězeny mnohokrát, možná je někde i návod, ale mám problém jen najít podforum, kde bych takový topic mohl najít, takže najít samotný topic se mi nepovedlo.

Bavíme se o koni kupovaném, ne paladinském.

1. Co nastane po zvolení možnosti 4 v dialogu koně "Zbavit se koně navždy"? Je tam alespoň nějaké další potvrzení ano/ne, nebo když se ukliknu, jsem bez koně? A co se stane s tím koněm potom? Zůstane tam bezprizorní, bez majitele do restartu, nebo okamžitě zmizí?

2. Je nějaký rozdíl mezi možnostmi 3 a 5? Obě jsou ve smyslu "Nechat koně na místě".

3. Co se stane, když umře kůň samotný? Bude na místě do restartu ležet jeho mrtvola, jako lehává soumar? A pokud ano, jde oživit kouzlem / svitkem / jinak?

4. Co se stane, když umřu na koni? Já budu mrtvola, to je mi jasné, ale kůň prostě navždy zmizí, že? Mrtvola koně asi nikde nebude a s koněm asi podsvětím neprojdu. Je to tak?

5. Co se stane, když odlognu na koni a přilognu před restartem / po restartu?

6. Když jedu na koni, tak přechody jsou, předpokládám, bezproblémové. Ale když koně vedu s sebou, je riziko, že se mi za přechodem ztratí, jak jsem pochopil z jednoho vtipného topicu "Ztratil se mi kůň". Je to tak?

7. Nevím, jestli je korektní odpovídat na tuto otázku na foru a ooc a když ne, neodpovídejte, ale: kolik má kůň HP a jak se zhruba chová v boji, nejedu-li na něm?

Poslední dotaz je spíš bug, doufám. Ustájil jsem koně v Karathě možností 3 "Nechat koně na místě", jako už několikrát předtím, plul jsem do Alwarielu, pak do Kelu a na loď do Kelu se mi naloadoval vedle mne můj kůň. Udělal jsem moudrou věc - nasedl na něj, protože bych jinak asi musel volat Bahňáka. Ale to je nějaká featura? Něco jsem zvoral? Nebo to byl bug a občas se prostě stává?

Omlouvám se, pokud se vám zdá, že zábavnější by bylo vyzkoušet si věci sám ve hře, ale mě nepřipadá zábavné vydělávat na nového. Proto chci o koni vědět vše, co potřebuju, abych ho udržel naživu.

EDIT: Přidány body 6 a 7.

Reply with quote  

PostPosted: 10:06 30. Nov 2011 
Ďábel
 Profile

....copak na lodi, ale když se objeví tvůj íhahá vedle tebe v Podsvětí :D

Reply with quote  

PostPosted: 10:23 30. Nov 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

1. Je tam potvrzení, už jsem se u koně jednou uklikl a dialog se ptá, jestli se koně chceš opravdu zbavit. Osobně si ale myslím (nevím jistě), že kůň pak zůstane na místě a je volně sebratelný kýmkoliv - aneb jak předat koně (nicméně to nemám ozkoušené, nechtělo se mi to riskovat).

2. Možnost č. 5 je prostě zrušení rozhovoru.

7. Jelikož jsem omylem už dostal svého koně do odporu - kůň utíká a nebojuje, staty nevím jaké má, ale předpokládám, že jej jde snadno zabít. Mimochodem - na koně nereagují nepřátelská NPC a tak někteří hráči klidně nechávají koně u vstupů do jeskyň v místech, kde by byl kůň sežrán raz dva (obvzlášť jistí hráči ala Mary Sue). :roll:

Bug - taky se mi stal, ale jen jednou téměř hned po zakoupení koně. Od té doby je v podstatě v klidu a to ho mám skoro půl roku.

Reply with quote  

PostPosted: 13:36 30. Nov 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

4) Když umřeš ty na koni, objeví se kůň s tebou u ďábla. Když projdeš nahoru, už s tebou není. Kdosi mi říkal, že tím koně ztrácíš a "umírá", nicméně už se mi to stalo dvakrát a kůň se mi poté vždycky vrátil a objevil se mi u boku po prvním restartu.
Tak nevím, je to bug, není to bug?

Edit a něco k bodu 6: Na lodi také vždycky raději nasednu do sedla. A ještě mi kůň občas nechce lozit přes přechod, když ho vedu, ale neztrácí se - jen zůstává stát za ním. A to nemluvím o tom, že prakticky po každém přechodu je nutné obnovit rozhovor "následuj mě", jinak si tam vesele stojí, dokud se pro něj nevrátím.

Reply with quote  

PostPosted: 13:47 30. Nov 2011 
Ďábel
 Profile

klobouk wrote:
5. Co se stane, když odlognu na koni a přilognu před restartem / po restartu?

Když odlogneš na koni, tak kůň z lokace zmizí. Kdžy logneš zpět, tak pokud se nemýlím, se kůň objeví těsně před tvým lognutím.

Pokud logneš po restartu, opakuej se ta samá situce, kůň se objeví vedle tebe a nebudeš na něm sedět.

klobouk wrote:
7. Nevím, jestli je korektní odpovídat na tuto otázku na foru a ooc a když ne, neodpovídejte, ale: kolik má kůň HP a jak se zhruba chová v boji, nejedu-li na něm?

Statistiky koně ti ověří druid/hraničář když koně ovládne.
Pokud se nepletu, tak má asi kolem 8HP.

Jinak s tím, že se kůň objeví při plavbě na lodi. Je to bug a občas se to stává. Holt je asi oddaný a připlave za tebou. Arii se to stalo mockrát :D

Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku.
Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.

*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*

Reply with quote  

PostPosted: 15:06 30. Nov 2011 
Velmistr
 Profile

Díky za odpovědi!

Je to lepší, než jsem si myslel. Až na těch 8HP - to ho sejme první plošné kouzlo, které vedle někdo vypálí (představuju si situaci: "Zůstanu u koní, vy jděte vyčistit to doupě zla!" ... *přijde skřetí šamánek, zmerčí hlídače koní, vypálí fireball a koně kolem lehnou*).
Až se mi to stane, zjistím si i odpověď na otázku 3 :)

Reply with quote  

PostPosted: 15:12 30. Nov 2011 
Ďábel
 ICQ  Profile

Paladinskej kůň má kolem stovky HP, což mi přijde docela adekvátní.

Reply with quote  

PostPosted: 15:32 30. Nov 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Mě by jen zajímalo (když se to načalo), jak se dá kůň předat jiné postavě? Dám, že se ho chci zbavit a on tam bude volně stát?

Reply with quote  

PostPosted: 15:38 30. Nov 2011 
Temnota
 WWW  ICQ  Profile

Pokud umře kůň, tak je imho nenávratně v čudu. Protože se spustí událost, která smaže záznam o tom, že máš koně.

Brûlante et suant les poisons,
Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique
Son ventre plein d'exhalaisons.

Reply with quote  

PostPosted: 20:42 30. Nov 2011 
Bůh
 ICQ  Profile

kucik wrote:
Pokud umře kůň, tak je imho nenávratně v čudu. Protože se spustí událost, která smaže záznam o tom, že máš koně.

Tak to by potom bylo vhodné otestovat a opravit, protože mě se vždycky pěkně objevil po restartu po boku.

Ale možná se o něj Ryouš tak dobře stará, že ho ten věrný oř následuje i po smrti.

Reply with quote  

PostPosted: 20:50 30. Nov 2011 
Čestný člen týmu Thalie
 Profile

Braenn wrote:
Ale možná se o něj Ryouš tak dobře stará, že ho ten věrný oř následuje i po smrti.

Když tě zabijou na koni, umíráš pouze ty, kůň ne, zato se ale portuje s tebou do podsvětí. Jakmile se zabije neosedlaný kůň, je nenávratně pryč.

Reply with quote  

Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 713 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4, 5 ... 48  Next

All times are UTC + 1 hour [ DST ]