|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
steel_martin
|
Post subject: Trenéři Posted: 13:16 27. Jan 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Ve Starém městě v Podtemnu je postava Fhlixx, která po kliku na ní okamžitě spustí obchod bez dialogu. To by bylo v pořádku, kdyby neměla zalené jméno..
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
Sveneld
|
Post subject: Re: Trenéři Posted: 17:51 27. Jan 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
V Pousti nemuzu najit mistra zlodeje-prolezl sem cely mesto a nikde nic. a prolezl sem s jednim barbarem 80%kanalu-takze pokud je nekde tam tak jo-akorat je to blby kvuli tem zlodejum -jak se tam maji s tema svyma 8zivotama dostat kdyz to nekam neslo ve dvou...
_________________ nwn
|
|
Top |
|
Marvin
|
Post subject: Re: Trenéři Posted: 18:19 12. Feb 2008 |
|
|
Nevim zda je to ma chyba nebo ten trpaslik proste nikde neni a je to chyba na strane hry .... nemuzu sehnat trenera trpasliciho obrance... prosel sem vsechny logicky mista kde by mohl byt..vojenska akademie,hospody,kovare,zbrojire,platnere, proste nikde nic ... kdyz Khar Durn jeste nebezi tak uz nevim kde hledat... a podobnej problem ma i kamosova postava, nemuze sehnat trenera pana zbrani ... prochazeli sme to vsechno spolu , stejny vysledek .. prosim kdyby se na to nekdo kouknul, a kdyz tam je tak at napise aspon ze tam je nekde, i kdyz i misto by se hodilo 
_________________ Cesta spravedlivého ze všech stran lemována jest nespravedlností,sobectvím a tyranií lidské zloby.Požehnán buď ten,kdo ve jménu lásky a dobré vůle vyvede slabé z údolí temnoty,neb ten jest skutečným pastýřem a spasitelem zbloudilých dětí.A já srazím k zemi mocným trestem a divokým hněvem všechny,kdo se pokusí otrávit a zničit mé bratry.A když uvalím svou mstu na tebe,seznáš,že jméno mé je DM!
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Trenéři Posted: 18:20 12. Feb 2008 |
|
|
Asi ste nehledali vsude. Ne, na forum se nebude psat, kde jsou treneri.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Trenéři Posted: 22:11 12. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Můžeš hledat i RP ve hře  , takhle sem jednou hledal i trenera já že sem se zeptal určitěého NPC kterej by to mohl vědět
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Awadar
|
Post subject: Re: Trenéři Posted: 13:50 13. Feb 2008 |
|
|
Tady ti to pravděpodobně nikdo neřekne, skus to ve hře. Uvidíš jestli bude někdo sdílný. Jde o to, že třeba staří hráči tyto trenéry znají, ale jen OOC a tedy je nezná jejich postavička. Takže ti to i tak neřeknou.
P.S. KDO HLEDÁ NAJDE
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Trenéři Posted: 02:43 24. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
V podtemnu neni Rogue 13+. (A nebo ma hodne dobrej hide  )
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Trenéři Posted: 09:28 24. Mar 2008 |
|
|
Marvin wrote: Nevim zda je to ma chyba nebo ten trpaslik proste nikde neni a je to chyba na strane hry .... nemuzu sehnat trenera trpasliciho obrance... prosel sem vsechny logicky mista kde by mohl byt..vojenska akademie,hospody,kovare,zbrojire,platnere, proste nikde nic ... kdyz Khar Durn jeste nebezi tak uz nevim kde hledat... a podobnej problem ma i kamosova postava, nemuze sehnat trenera pana zbrani ... prochazeli sme to vsechno spolu , stejny vysledek .. prosim kdyby se na to nekdo kouknul, a kdyz tam je tak at napise aspon ze tam je nekde, i kdyz i misto by se hodilo  Vím,kde jsou oba dva trenéři.Na foru ti je prozradit nemůžu.Ve hře ano pokud se potkáme.
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Trenéři Posted: 10:22 24. Mar 2008 |
|
|
A proc by mel byt kazdy mistr v Karathe? Mistry muzete naleznout na nasledujicich mistech: - Karatha - Ivory - Doubkov - Murgond - Alwariel - Gruberik - Shardonsky hajek - Dornovo utociste - Isilska pevnost - Kel - A - Hazr + par specialnich, kteri sidli v jejich prirozenem prostredi Hledali jste opravdu vsude? 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Trenéři Posted: 11:14 24. Mar 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
No ja vsade potkavam zlodeje....ale zajimalo yb mi co znamena ten ucitel sampionu v chramove ctvrti?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Trenéři Posted: 13:04 24. Mar 2008 |
|
|
Kiri wrote: No ja vsade potkavam zlodeje....ale zajimalo yb mi co znamena ten ucitel sampionu v chramove ctvrti? Není to učitel Thormova hrdiny?
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Trenéři Posted: 13:53 24. Mar 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Pivo wrote: Kiri wrote: No ja vsade potkavam zlodeje....ale zajimalo yb mi co znamena ten ucitel sampionu v chramove ctvrti? Není to učitel Thormova hrdiny? nevim to mi nenapadlo
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Re: Trenéři Posted: 14:23 24. Mar 2008 |
|
|
Ano...a tuším, že pokud pohlédneš do popisku, tak to je přeblíženo víc, jde přece o Dei-Anangova služebníka a na tom jeho skutečné úmysly vidíš při prvním pohledu. 
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Trenéři Posted: 19:57 24. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Thorn je bůh v NWN, bylo trochu divný že je i tu  ... teda aspon doufám
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Trenéři Posted: 22:06 24. Mar 2008 |
|
|
Kdyztak je to Thorm a ten tu opravdu neni jako buh.
|
|
Top |
|