|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 14:37 02. Dec 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
-4 TO
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 14:38 02. Dec 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Když už se přistoupí na tu více RP rovinu, tak už se ty hody a TOčka snad tolik nehrotí, ne? *pokrčí rameny*
_________________ .
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 14:39 02. Dec 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Tak snad ho budeš "ovládat" jen když ti to podhodí ne? 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 14:57 02. Dec 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
To záleží jak to ti RP hráči využijí. Já třeba v boji respektuji systém, tzn. prostě ho neovládnu a dál to nehrotím. Mimo boj pak nepotřebuju až tak drsné TO, protože cíl nebude nejspíše tak naboostěný  Ale tak asi nic no 
_________________ .
|
|
Top |
|
MukYanJong
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 15:02 02. Dec 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Právě dokud se aspoň neřekne, že by se ten lektvar při ovládnutí pít neměl, tak je to zbytečně ztracený čas v boji, protože si každej vypije imku a čau.. -4 TO je dost... myslím, že se ani nějaké změny dělat nemusí, aby to pak zase jiným způsobem nehaluzovalo, jen si prostě říct, jak to je a bude jako u draka.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Dominante - PC Posted: 15:14 02. Dec 2011 |
|
|
DenGrasse wrote: nwnwiki wrote: When cast against a player character or a PC's associate, this spell causes a dazed effect instead. * The duration of the daze effect, if at least 4 rounds and the target is a PC, is halved under the normal game difficulty setting, and quartered under easier settings. Prostě když tohle kouzlo hodíš na PC, neovládneš ho ale omámíš - mechanika zřejmě neumí nasimulovat předání kontroly PC jinému hráči (nebo to autoři tak schválně nechtěli udělat). Daze efekt je ošetřen mechanikou. Jediné v čem spatřuji možný problém je, pokud by Daze nefungovalo, to by byl bug. Doporučuji odzkoušet. Pokud kouzlo nebylo na Thalii upraveno, což nebylo, platí originální verze. Dokud Rejty neřekne jinak. To samozřejmě nijak nebrání tomu, aby mezi postavami bylos ehráno RP skutečného ovládnutí.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|