|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasokralik
|
Post subject: Věci z obchodu Posted: 01:19 21. Jul 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Menší chybička z obchodu
Attachments: |

Luk Krve grace.jpg [ 79.87 KiB | Viewed 4349 times ]
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Věci z obchodu Posted: 11:13 21. Jul 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Z jakého obchodu ale?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Věci z obchodu Posted: 11:22 21. Jul 2011 |
|
|
kucik wrote: Z jakého obchodu ale? Dobroduhův / démonův krámek. Tato kuše je ale ze základního setingu NWN (poupravené staty pro Thalii). Ta kuše byla "lukem" co si pamatuji a co vyšel překlad do češtiny. Myslím si že jde o překladovou chybu z doby kdy bylo ještě Mrtvé moře marodné. Já už se nad tím nepozastavuji několik let.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Věci z obchodu Posted: 11:25 21. Jul 2011 |
|
|
Dobrodruhův nebo démonův krámek? Ty obchody mají každej svůj sortiment.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Věci z obchodu Posted: 12:14 21. Jul 2011 |
|
|
kucik wrote: Dobrodruhův nebo démonův krámek? Ty obchody mají každej svůj sortiment. Aj ta krajta tak dobrodruhův, když to píše Prasokrálík a u démona se to prostě bude hlídat, mám pocit, že jsem to tam viděl, ale to bych tě informoval.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Věci z obchodu Posted: 13:36 21. Jul 2011 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Jojo dobrodruh. Já to nespecifikoval, aby tu bylo vlákno pro všechny bugy obchodů.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
John_Faker
|
Post subject: Re: Věci z obchodu Posted: 01:36 20. Aug 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Ahoj,
v Karatě - obchod pro dobrodruhy se mi před cca půl hodinou objevily některé žluté zbraně a štíty za směšné peníze
např. jsem koupil scimitar: bonus k útoku +3 za 247,- a velký štít +3 OC za cca 180,-
nevěděl jsem co to je a proč to tak je (nehraji zde dlouho), když jsem se odpojil a znovu připojil, tak jsem zbraň a štít najednou mohl prodat za 10 000,-.......
pokud je to vážně chyba, hodím koupené věci do koše.....nebo jak budete chtít, čao J_F
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Věci z obchodu Posted: 11:16 23. Aug 2011 |
|
|
Vyřeš to ve hře s DM.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Věci z obchodu Posted: 11:49 23. Aug 2011 |
|
|
kucik wrote: Dobrodruhův nebo démonův krámek? Ty obchody mají každej svůj sortiment. Tak včera byl ten "Luk" i u démona.
|
|
Top |
|
John_Faker
|
Post subject: Re: Věci z obchodu Posted: 09:40 26. Aug 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Theogil I wrote: kucik wrote: Dobrodruhův nebo démonův krámek? Ty obchody mají každej svůj sortiment. Tak včera byl ten "Luk" i u démona. Dobrodruhův krámek. Hodil jsem ty věci do odpadkového koše (2x štít, scimitar), ale nejsem si jistý, zda se to neukáže znovu. Budu sledovat, čaj. J_F
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Věci z obchodu Posted: 22:29 04. Oct 2011 |
|
|
Věci u mečíře v Karathě mají v truhle jistou hodnotu, a když je chci koupit, chce za ně mečíř cca třikrát tolik. Buď pan Johannes neumí smlouvat, a nebo je to bug (?).
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: Věci z obchodu Posted: 00:02 05. Oct 2011 |
|
|
Ceny vtruhle jsou občas blbě, pač je prblém s tím, že se někdy načítají z jiného obchodu. Mečíř ti řekne při dotazu správnou cenu.
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Věci z obchodu Posted: 11:37 05. Oct 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
A nedaly by se ty ceny u itemů v truhlách teda zrušit? Celkem často se mě na to lidi ptají ve hře, tady už jsem to taky párkrát viděl tuším a aspoň by to nutilo se na tu cenu ptát 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Věci z obchodu Posted: 12:19 05. Oct 2011 |
|
|
Jako že bys běhal s každou věcí od truhly k obchodníkovi? Ono vůbec nemá moc smysl, aby věci jako meče byly v té truhle a né normálně v obchodě.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Věci z obchodu Posted: 18:50 04. Dec 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Opět využiju topicu:
U Dobrodruha se teď nějak "objevují" zcela obyčejné itemy typu helma, boty, meč... v čem je chybka, dalo by se to nějak řešit?
_________________ .
|
|
Top |
|