|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 01:09 24. Nov 2011 |
|
|
Furt nadtym premyslam preco to ide tak pomaly.
Normalne NWN ti nejde pomaly tiez? Nemoze to byt tou klasickou chybou u viacjadrovych procakov, ze niekedy NWN s tym ma chybu? Co mas v nwconfig.ini v adresari hry u NumCPUs= ?, pripadne nwnplayer.ini nastavit Client CPU Affinity pre jednotlive jadra len pre jedno jadro. Casta chyba bola ak v nwnplayer.ini bolo nastavene Client CPU Affinity -1, ze to zposobovalo napr lagy v hre.
Pak ma este napadaju ovladace na vsetko mozne.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 09:11 24. Nov 2011 |
|
|
Mno práveže hra mi ide úplne rýchlo, na pevnom PC som lag hádam ani nezažila a odkedy mám wim7, tak mi hra dokonca ani raz nepadla ...
u pevnom PC mám normálne NumCPUs=4 na NTB zase NumCPUs=2
Otázka je ale, že ak to pomaly načítava mne pri tomto nastavení a procáku .. prečo to potom ide pomaly aj Rejtymu?
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 15:18 06. Dec 2011 |
|
|
Tak som nakoniec skúsila urobiť lokáciu v preinštalovanom nwn .. a zdá sa, že ide všetko o dosť rýchlejšie .. aj keď naplnenú oblasť mi stále dlho načítava a vlastnosti placeablu otvára asi 4 sekundy, ale je to dokopy neporovnateľne rýchlejšie, ako predtým  Ďakujem veľmi všetkým za rady
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Spomalený toolset Posted: 15:19 06. Dec 2011 |
|
|
Super... 
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|