|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Posted: 18:22 22. May 2007 |
|
|
Njn obyst sa da vsetko...ale su aj ludia ktory nehladaju sposob ako nieco obchadzat a hraju viac menej cestne, hladaju skor sposoby v hre ako sa zabavit a ako zabavit druhych. Proste z podvadzania uz vyrastli a nesnazia sa hru vyhrat a byt najlepsie, ale ju len hrat. A o tom to ma byt.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 18:24 22. May 2007 |
|
Joined: 22:49 27. Apr 2007 Posts: 473 Location: The Oblivion
|
No vidite , niekomu som dnes urobil dobru naladu. 
_________________ Kazdy hrdina ma svoj osud urceny.
Kazda jeho volba nesie nasledky.
No raz, to vsetko aj tak skonci...
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 18:25 22. May 2007 |
|
|
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Theo
|
Post subject: Posted: 18:25 22. May 2007 |
|
|
Daanri wrote: ...hladaju skor sposoby v hre ako sa zabavit a ako zabavit druhych.
Hmm.. zabavit seba ci druhych.. ha? Kazdy sa zabava inak, to by nebol ten flame.
_________________ Ora et Labora
|
|
Top |
|
Žorž
|
Post subject: Levely Posted: 18:27 22. May 2007 |
|
|
*flame pročítá, ale ignoruje*
Přesně, já bych skrytí úrovně HODNĚ (to jako opravdu moc) ocenil. Ale vzpomínám si, že se to kdysi řešilo snad na Alhambrii a jediný návrh, který přišel, bylo vymezerování prostoru před jmény, aby se levely posunuly napravo mimo obrazovku
Pokud by tedy existovala snazší pomoc než mezerování (např. to černé místo), bylo by skvělé, kdyby se o to někdo postaral... předpokládám, že nebude nikdo namítat, když se ponoří díky tomu víc do hry.
_________________ Slovotepec Žorž = Písmák Matlafousek
Částečně mimo thalijský provoz, ovšem v psaní neustávající: http://kibucim.blogspot.cz/
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 18:28 22. May 2007 |
|
|
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 19:25 22. May 2007 |
|
|
Hej Jaaroooo kde mam tu svoju cenu co si mi slubil? 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Posted: 19:29 22. May 2007 |
|
|
Prostě bych ten lvl zakázal, i když se to dá obejít... normální obyčejnej slušnej hráč kouká na ten výpis kvůli tomu kdo hraje a holt u toho rovnou vidí i lvl. Pak při setkání 2 postav si na to vzpomene a už podle toho podvědomě jedná... kdo chce podvádět, ten holt najde způsob jak to obejít, ale většina hráčů to podle mě vyhledávat nebude.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Michal
|
Post subject: Posted: 19:30 22. May 2007 |
|
|
Co blbnete? To s tím kvákáním fakt nechápu. Kdo je husa nebo kachna nebo co?
Člověk jako já určitě na způsob jak odstranit skrývání levelů postav určitě nepříjde. A ty co by na to přišli přece nemusej vědět, že to jde
No, to jestli je někdo čaroděj by se teoreticky mělo dát poznat nejen podle kouzel. Ve skutečnym světě taky přibližně poznám jestli ten kterej člověk dělá hlavně fyzicky nebo duševně, jestli sportuje něco aerobního nebo se naopak mazlí s činkama, a nebo jestli vzpírá jen piva. A oblečení taky dělá svoje.
Já sice pravidla DnD znám a jako DM bych možná moh znát i kouzla v NWN, ale v mym případě jsem znalostí kouzel NWN netknutej stejně jako můj hraničář, protože dokud za mágy nehraju, tak si ty kouzla nezapamatuju. A to premonition bych fakt nepoznal. Poznám kamennou kůži a kůru a oči 
_________________ DM
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 20:00 22. May 2007 |
|
|
@Michal : nejde o to pochopit, ide o to odvratit flame inym smerom
BTW videl dnes niekto Jaaru? mam na neho dotaaaz
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Posted: 20:01 22. May 2007 |
|
|
Michal wrote: No, to jestli je někdo čaroděj by se teoreticky mělo dát poznat nejen podle kouzel. Ve skutečnym světě taky přibližně poznám jestli ten kterej člověk dělá hlavně fyzicky nebo duševně, jestli sportuje něco aerobního nebo se naopak mazlí s činkama, a nebo jestli vzpírá jen piva. A oblečení taky dělá svoje.
právě kvůli tomu je dobrý si vyplnit popisek při tvorbě postavy
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Posted: 20:54 22. May 2007 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
OMFG, Michal je muj clovek, budto jsme dva megalamy ve svete NWN, nebo si to nedokazu vysvtetlit
to Igor: Nejak nepattrim mezi cestinare, sry, ale trebas kdyby si chtel projit technickou, pomuzu ti
to all krom Michala: lvly vedet ma nejaky opotstatneni z hlediska hrace i postavy. Pravidla DnD neznam jako jisty jedinci na Thalii. Kdyz mi nkedo napise ze je opravdu strasny jeho hlas a ze bych se mel bat - protoze odvozuje z toho ze jsem v jisty pozici na jistem miste za jisteho lvlu. Tak mu uverim a budu se bat, ale pokut bude dotcena moje osoba jiste prekonam i strach. Zahrali sme to spolu paradne, dotycna osoba vi a ja taky. Dalsi vec zcehoz usuzuji, ze je dobre kdyz se vzajemne vi kdo je na jakym lvlu a nejde o zabijeni se v PvP. Da se vyjednavat a bavit bez DM, to zase vy dotycny DM a dotycny hrac. Nebudu menovat a dokazovat sve nazory. upravim si profil, pac si myslim, ze to stale ne kazdy chape jak ma
oprava: Nechci tim spochybnovat zadnou praci DM ani spochybnovat jejich nutnost. Nekdy se da domluvit bez DM, ale nekdy musi rozhodnout jedine DM.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Posted: 20:59 22. May 2007 |
|
|
Ale toto vsetko sa da usudzovat z popisku postavy a z jej spravania v hre. Vediet lvl je cisto OOC informacia a nema ako zasahovat do rozhodovania postavy, u vela ludi to tak bohuzial nie je a preto ho treba zakryt a bude pokoj. Pak bude to napatie, ze dotycne nebude vediet kto je aky silny a proti komu vlastne stoji a bude si davat mozno aj vacsi pozor a tiez sa naskyta moznost blufovat. 
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Posted: 21:30 22. May 2007 |
|
|
2Kiri: jasný, jen mě to praštilo do očí kdyžs to napsal 2x za sebou, já měl z čj taky za 3  A tu technickou... bude se to hodit, ale napřed mi sežeň auto 
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Sylmael
|
Post subject: Posted: 21:38 22. May 2007 |
|
|
auto?! ako spravny druid chodim vsade peso, sice to trva ale zdravie sa mi polepsilo a nasa maticka zem tak netrpi
peso do skoly, peso do roboty, vsade chodit peso povinne! peso sa ma chodit 6km denne inak vam odide srdce a zadky vam napuchnu od sedacky v aute..
co to par odtlakov na nohach, bolest nema vyznam si zvyknete len treba chodit peso vsade kam sa da, a hlavne do lesa nesedte furt u monitoru
|
|
Top |
|