|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Pajule
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:29 27. Nov 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
hodně zdaru! třeba zasě někdy někdě 
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 19:30 27. Nov 2011 |
|
 |
Urozený |
|
|
Thuereg wrote: At se dari 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Narsith
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:39 27. Nov 2011 |
|
|
Thuereg wrote: ... Nechť bohove Thalie tě provazeji na tve cestě realnym světem Theu..a nezapomeň cestu domu.
_________________ ACC Bziik Awken Nord-Nabručeny zaklinač,druh překrasne bardky Sally a hrdy otec Robert Ness-Kněz na baterky Dermond Meynolds-Chladně arogantni synek Kory a Falliona -------------------------------------------------------------------------------------------------- Všechno v životě se dá přežít,kromě smrti
|
|
Top |
|
Thuereg
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:14 28. Nov 2011 |
|
|
Narsith wrote: Thuereg wrote: ... Nechť bohove Thalie tě provazeji na tve cestě realnym světem Theu..a nezapomeň cestu domu. Nezapomeň že Theureg je zarputilej bezvěrec. Ale díky.
_________________ Theureg syn Theureguv, syna Grumova z rodu Darwolf: Cestu životem si razí mečem, ale občas překvapí rozumem či duší. V tom jenž vypadá jakoby mu v žilách kolovala krev samotných obrů se možná skrývá víc než jen hrubá síla svalů. Možná.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:57 28. Nov 2011 |
|
|
Dasvidaňja, taváryšč!
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:46 28. Nov 2011 |
|
|
Ahoj ahoj. Stejně se určitě uvidíme v hospodě, což je vždycky lepší než ve hře  )
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:01 11. Dec 2011 |
|
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:32 12. Dec 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Miell wrote: Já moc děkuju za dnešní učení v aréně Alimu a Nizzremu.. byli jste oba skvělí!  Děkuji Nizzremu (opožděně) za to, že Aliho popostrčil k zamyšlení.... a Layle za dnešní dovyprávění příběhu 
_________________ .
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:33 12. Dec 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Theuregu táhni  ale jinak měj se hezky =)
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:21 15. Dec 2011 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Dík partě ,co ted je dole a hlavně citlivému duergarovi Barukovi, že to všechno snáší. Docela ho obdivuji (jediný duergar mezi drowama  jsem se dneska nasmál jen se omlouvám povrchnanovi co nás potkal...asi jsem zazmatkoval a prošel moc rychle..ochudil jsem ho o rp co mohlo být, za to se mu omlouvám a doufám, že nezanevře na drowy
|
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:17 16. Dec 2011 |
|
|
Neboj, nabudúce prídem i ja a poodnášam si vás  a to bude ešte len RP .. ale ak niekto prd odnesie, ťažko sa to dá ... ale takto by som i ja chcela presne v tom štýle poďakovať za ešte predošlé stretnutie jedného známeho s drowom .. asi tiež prešiel prirýchlo  ale ba nie, to mu bola najprv v sekunde urezaná hlava! tak to pardón! No tak, však nie sme deti  povrch a podtemno sa killujú od nepamäti a v drvivej väčšine sa len kuchá ... holt, niekedy si to IC vyžaduje a nebojte sa, poslúžili ste na vyššie ciele = vaša smrť mala svoj IC, povedzme Q dôvod  A týmto ďakujem všetkým zúčastneným drowom, ani neviete, ako ste úžasne posläžili (myslené v dobrom) 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:23 16. Dec 2011 |
|
|
To jsem rad, ze si rozumime. A pri dalsim stretu v opacnem postaveni, nevznikne hned flame ve stylu"Ty svine drowsky, nic nez PK neumi. Vymlati nam partu lowiku a bez jakehokoliv slova fikaj hlavy, #&%###* jedni"
edit: jsem rad ze priste sveho "manzela" doprovodis a usmernis ho. A to jsem od nej zazil dost dobrou smrt, na kterou jsem vzponinal jako na docela dobry rp zazitek s povrchem (aspon mam ten pocit ze to byl on.. Timhle jsem byl trodku zklaman)
|
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 17:12 16. Dec 2011 |
|
|
Neboj, ja flamy kvôli tomuto netvorím  ja na vás podtemnákov nemám šťastie ... a keď som už niekoho našla, nechala som ho XD ale ako vravím, malo to svoj IC a veľmi dobrý dôvod .. asi ako keď ste vy kvôli Q lovili hlavy povrchňanov ... holt IC je IC  a nie, že by som ho usmerňovala, len by som za ním pozbierala mrtvolky, aby sme si z nich urobili v domčeku osobných otrokov 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:49 17. Dec 2011 |
|
|
Vdaka za filmovej večer  jen je škoda, že si nepamatuju nic z toho Twilight 6 
|
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:44 19. Dec 2011 |
|
|
Viem, že trest je trest a podvod je podvod .... Nakoľko ja ale nie som DM a nevidím do toho, čo sa deje OOC, tak mi neostáva nič iné, ako skonštatovať IC situáciu: chcem veľmi, veľmi, veľmi moc poďakovať za hru Aonghasovi .. bola to parádna postavička a hrozne super sa s ním dalo vyblázniť .. budeš mi tu chýbať  úplne to isté platí aj pre Bruma, takého zapáraka som ešte nestretla.
|
|
Top |
|