|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
wsweetjane
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:11 19. Dec 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: wsweetjane wrote: Tak to už je trochu demagogie...Je tu kůň na prodej, tak ať je alespoň slušný - když něco dělám - vyrábim, tak to má být slušná věc a né že vznikne šmejd a řeknu a kdo tě nutí to kupovat když je to na nic?! Slovník cizích slov wrote: demagogie Význam: využívání zkreslených zjednodušených argumentů, působících zejména na city a předsudky, k ovlivňování jednotlivců a skupin Ještě jednou a prostými větami: Kůň má své lepší a horší stránky. Kůň není herní nezbytností. Není cílem, aby koně používali všichni. Dále není cílem, aby byl kůň nezbytně jednorázová investice. Proto má svou úmrtnost a tedy i takové staty. Podle tvého argumentu by ve hře neměly být třeba nejhorší meče, protože proti +6ce je to přece šmejd. Klobouk: Ještě mě napadá udělat extra bojové koně, kteří by měli víc HP, ale zároveň vyšší cenu. Nebo slevnit ty stávající...
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:13 19. Dec 2011 |
|
|
A nebo pustit do světa koňskou chřipku a koně úplně zrušit....
|
|
Top |
|
klobouk
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:19 19. Dec 2011 |
|
|
Dobrý, vzdávám to. Nechte to, jak to je.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:13 19. Dec 2011 |
|
|
K čemu vůbec koně jsou? Lagují a je kolem nich spousta bugů... Kdyby radši u východu z měst byl krám cestovatele kde by si mohli koupit dobrodruhové nějaké flašky po kterých by běhali výrazně rychleji.... a byly by jen pro cestování.... alespon by to přineslo pravidelný odvod peněz z modulu....
Taky se divím proč ještě nikdo nepřišel s teleporty... mágů je na povrchu habaděj v karathě taky, a jsou celkem mocní..., nerozumím tomu proč ještě nejsou města svázána teleporty. Města by tak výrazně ušetřila...
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:24 19. Dec 2011 |
|
|
A teleporty k bossům, nebo alespoň před dungy. Propojené navzájem!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Ajax the Great
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:31 19. Dec 2011 |
|
|
A co rovnou DM porty kam jenom chcete? O.o
_________________ Artorius Meynolds
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:34 19. Dec 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Hrajme Lineage! A místo koní stidera pro každou postavu! 
_________________ .
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:36 19. Dec 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Osobní DMko, pro všechna přání : o)
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:38 19. Dec 2011 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
Ajax the Great wrote: A co rovnou DM porty kam jenom chcete? O.o To už tu je. I když z nějakýho důvodu v 90% případů je ten teleport k Astarothovi  . Btw - a nekecejte do práce WBéčkům, ti (určitě  ) dobře vědí, proč jsou na "povrchu" teleporty většinou pouze krátkodosahové. to Nalk: Hrajme WoWko a mechanickýho čopra!! 
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:43 19. Dec 2011 |
|
|
Další spam mažu. Spamujte si jak je jen libo, ale pouze v určených vláknech. Díky
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:50 22. Dec 2011 |
|
|
Vadí mi že Maso drápatnatce musím určovat. Jsem prostě vandrák a myslím si, že maso poznám. Nebaví mě furt chlastat lektvar znalosti 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 02:25 31. Dec 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Vím že změna vzhledu plášťů u barvíře se tu řešila několikrát. Chci se zeptat jestli se tím už někdo zabývá a nebo jestli ne? Jestli ne rád rád bych se toho ujal, ale musel by mě někdo odkázat na nějaký manuál nebo mi vysvětlit jak na to.
Pak se chci ještě zeptat jestli by nebylo možné ty vzhledy klobouků, co se dají nastavit u barvíře jako róby, přiřadit i jako vzhledy helem/kápí jak se dají měnit na kovadlině nebo někde jinde popř.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Myrttille
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 10:12 31. Dec 2011 |
|
|
Vzhled klobouku se dělá z pláště 
_________________ Laurentia Kler - ,,mezi tolika různými a snadno proveditelnými kouzly je jedno ještě krásnější. Má na sobě večerní oblek, je zářivé a živé a má barvu tvých očí vyjadřujících obdiv."
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:35 31. Dec 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Udelat plaste neni velky problem. Jde jen o to projit vsech 255 moznych a oznacit ty, ktere maji byt ,,povolene". Jinymi slovy ty, ktere se vubec zobrazuji.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:54 31. Dec 2011 |
|
|
Mne zase hrozne chýba možnosť meniť farbu vlasov  ak sa dokáže meniť farba oblečenia .. je moc zložité spraviť zmenu farbu vlasov?
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|