|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Prasik
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 11:56 20. Dec 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Braenn wrote: Prasik wrote: Tak pozakoupení "primitivních nástrojů" u kostíka, před vstupem do světa. a nasledným použitím se nic nestane. Možná buglé nástroje co prodává ?
Mám stáhlouu hudbu i config.
Když hraji v bardském domě, vše jde tedy (harfa a piano co jsou tam umístěné) Nástroje, zakoupené před příchodem na svět jsou buglé a nehrají. Když už si koupíš nástroj v Karatě, tak fungovat bude. Vyzkoušeno, bohužel to ještě není opravené. fňuk, safra zbytečná investice do začátku :-/ je to naprdlačku  hold budu muset vydělávat  kuji za odpověď
_________________ Aya Aerthen .. Mhh ??
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 11:57 20. Dec 2011 |
|
|
P.S. otestuj/te mi někdo, prosím, jestli jsou loutnové písničky Lesní tanec a Margali pořád stejné... dík!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 13:20 20. Dec 2011 |
|
|
Braenn wrote: P.S. otestuj/te mi někdo, prosím, jestli jsou loutnové písničky Lesní tanec a Margali pořád stejné... dík! Náhodou nevíš kolik je třeba mít bodů v umění, abych je mohla zahrát? Protože mě se nezobrazujou, chtěla jsem Ti to testnout. Já mám 23
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 15:06 20. Dec 2011 |
|
|
Miell wrote: Braenn wrote: P.S. otestuj/te mi někdo, prosím, jestli jsou loutnové písničky Lesní tanec a Margali pořád stejné... dík! Náhodou nevíš kolik je třeba mít bodů v umění, abych je mohla zahrát? Protože mě se nezobrazujou, chtěla jsem Ti to testnout. Já mám 23 Teď koukám do tabulky, Margali by mělo být 25, Lesní tanec už tam ani nemám... což mě mate. Takže buď už je to vyměněné, nebo jsem kdo ví proč změnila jen název v tabulce.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 15:12 20. Dec 2011 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Margali a Lesní tanec jsou pořád stejné. Pamatuju si, žes mi to poslala...a pak dál nevím, kde se mohla stát chyba  Až to opravíme, všichni si to budou muset stáhnout ručně. Nikoho u hudby (volitelné položky) nelze donutit systémově mít stažený správný soubor. To je na tom nešikovné.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 15:14 20. Dec 2011 |
|
|
Myrpa wrote: Margali a Lesní tanec jsou pořád stejné. Pamatuju si, žes mi to poslala...a pak dál nevím, kde se mohla stát chyba  Až to opravíme, všichni si to budou muset stáhnout ručně. Nikoho u hudby (volitelné položky) nelze donutit systémově mít stažený správný soubor. To je na tom nešikovné. Jasně, tak varianta je dát to zvlášť na stažení, a zároveň to opravit v souboru ke stažení, aby si nestahovali noví lidé starou chybu... tak? P.S. Mám tomu rozumět tak, že ti mám poslat novou písničku na loutnu? 
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 16:12 20. Dec 2011 |
|
|
Vida.. tak Lesní tanec ještě nezahraju:) V nabídce, když jsem to zkoušela, se mi neobjevil (jsem si zazpívala a těch 25 nakonec dala). Layla je na to asi malý level:)
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 10:32 16. May 2012 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Caehan wrote: viewtopic.php?p=146260#p146260Bardakou hudbu mám staženou a vypadá to, že nefunguje. Hudba lokací na druhou stranu ano. Stáhni si znovu: http://thalie.pilsfree.cz/download/thalie_cfg_1_7.zip (do nwn složky .\hak) http://thalie.pilsfree.cz/download/bard_music.rar (do nwn složky .\music) a pak napiš, jestli furt nefunguje. Dodatek: Mám pár podnětů do budoucna, jako třeba možnost hudební smyčky. V dialogu možnost "zapnout/vypnout smyčku". Dále v dialogu možnost "zastav hudbu", která zastaví přehrávání bardské hudby bez ohledu na to, jaká postava ji hraje. Dál možnost zásobníku - naklikání hudby jakoby do playlistu (dialog by se po kliku na hudbu neukončil). Potom jsem uvažoval o automatických hvězdičkách, když začne (a možná skončí) bard hrát. Ale příjde mi, že by to spamovalo zbytečně kanál. Navíc v tom druhém, systémovém kanále se zobrazuje zpráva, když bard použije nástroj. Pak možnost spuštění dialogu hudby přes chat příkaz (/music klavir, nebo podobné). Bard by pak nemusel mít použitelný placeable piána a na něj klikat, jen by byl blízko. Nemusel by používat předmět nástroje, jen by ho musel mít v ruce. Ale vyjma posledního nápadu se mi žádný moc nelíbí. Teď to jakžtakž funguje, nechce se mi to rozházet. Navíc alespoň pro mne má trochu větší kouzlo, když se hraje ručně, než kdyby to fungovalo jako winamp. Tyto a případně další nápady realizuju jen v případě hromadného zájmu.
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 11:13 16. May 2012 |
|
|
Jestli se teda smím vyjádřit, jelikož bardské písně využívám často a ráda... Myrpa wrote: Dále v dialogu možnost "zastav hudbu", která zastaví přehrávání bardské hudby bez ohledu na to, jaká postava ji hraje. Co co, takhle krutě "vypnout" barda?  Zaprvé si nemyslím, že by někdo schválně raději vyměnil bardskou hudbu za poslech hudby lokace, zadruhé si přece může na tu chvíli v Nastavení vypnout hudbu a nechat si jen zvuky+hlasy, zatřetí může postava přímo IC přijít a stěžovat si (pak ovšem může dostat loutnou po kebuli  ). Myrpa wrote: Dál možnost zásobníku - naklikání hudby jakoby do playlistu (dialog by se po kliku na hudbu neukončil). Potom jsem uvažoval o automatických hvězdičkách, když začne (a možná skončí) bard hrát. Sice by to usnadnilo přehrávání skladeb, ale to radši nebudu líná a zahvězdičkuju si sama. Myrpa wrote: Pak možnost spuštění dialogu hudby přes chat příkaz (/music klavir, nebo podobné). To zní prakticky a rozumně, takovou změnu bych upřímně uvítala.
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 11:57 16. May 2012 |
|
|
Myrpa wrote: Navíc alespoň pro mne má trochu větší kouzlo, když se hraje ručně, než kdyby to fungovalo jako winamp. Zájem samozřejmě je, jinak bych tehdy neprosil už PMkou. - tvrdé vypnutí bardské hudby prosím ne, to je jak kdyby někdo filtroval co postavičky mluví
- automatické hvězdičky mi přijdou jako práce navíc, a stejně si to každý hudebník odehrává nějak jinak, co zrovna s nástrojem dělá
- návrh se zapnutím smyčky, který jsi dokonce rozšířil o "playlist" naopak vítám všema deseti!!!
Jde o to, že se konečně i jako "zpěvák" můžeš soustředit na zpívání, případně hvězdičkovat jinou činnost a nestane se ti, že v půlce písničky zazní nenáviděné hosposké téma, kdy začne postavička máchat rukama a pak teprve pokračovat v původní písničce. A taky bys nemusel stoupat ze židle jen proto, že melodie má 45s a ty ji chceš požít na 3 minuty nějakého textu a hraješ v sedě, vkleče...
_________________ Vojen Bouřný „Hudba je klíč k ženskému srdci.“
horlivý bojovník za krásu a estetično ʇoıpı ɐ ʇuɐɹoubı ýuןsʎɯoɹoɥɔ ýusnʞʌǝu
Balík kompletní bardské hudby - funkční a správný ke stažení
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Hudební nástroje a hraní na ně Posted: 15:15 16. May 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
S tou smyčkou, jen aby to tím někdo nezaflákal x lokací a pak neodlogl, třeba nmísto nekonečného loopu, nastavit 10 opakování.
Utnit hudby nějakému jinému muzikantovi, nevím. Aby pak nehodili po thalii trolové co budou na potkání ostatním muzikantům hudbu odstřelovat.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|