|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|
Author |
Message |
mandos
|
Post subject: Omámení Posted: 10:15 21. Dec 2011 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Dneska jsem si u plivníků všimnul že když mi omámí summona tak se sice chová chaoticky ale jen do chvíle než použiju nějaký command takže pak napadá npc nebo jde zamnou podle toho co mu řeknu takhle by se to asi chovat nemělo?
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 12:03 21. Dec 2011 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Omrkni u summona, jestli nemá náhodou imunitu na mysl ovlivnění. Ali a Far kdysi zkoušeli v aréně odvrátit vyvolaného elementála, ten sice dostal strach, ale dal se pořád ovládat a má právě taky imunitu na mysl ovlivnění.
Ale díval jsem se, že ne nutně všichni summoni tu imku mají, pak omrkni teda to, co jsi vyvolal.
_________________ .
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 14:56 21. Dec 2011 |
|
|
Byl to medvěd grizzly ten imku určitě nemá oni to ti plivníci i poznají třeba na elementály ty pohledy ani nepoužívají.
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 14:58 21. Dec 2011 |
|
|
A i když byl omámen tak útočil? Nebo jen chodil za tebou?
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 15:00 21. Dec 2011 |
|
|
Jo teď mě napadá že je to možná spíš zmatení, ten summon by normálně měl dělat náhodné akce jako chodit kolem, napadat koho se mu zlíbí a tak což on dělá dokud nepoužiju třeba command napadni nejbližšího pak okamžitě útočí na plivníky a když dám následuj mě tak zas jde hned zamnou a je jedno jestli je zmatený.
|
|
Top |
|
johnny98-G
|
Post subject: Re: Omámení Posted: 18:11 21. Dec 2011 |
|
|
mandos wrote: Jo teď mě napadá že je to možná spíš zmatení, ten summon by normálně měl dělat náhodné akce jako chodit kolem, napadat koho se mu zlíbí a tak což on dělá dokud nepoužiju třeba command napadni nejbližšího pak okamžitě útočí na plivníky a když dám následuj mě tak zas jde hned zamnou a je jedno jestli je zmatený. S tim nasleduj opatrne, uz jsem od vlastniho dostal peknej kopanec a zrovna u plivniku.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 6 posts ] |
|