|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Desmond
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:16 21. Dec 2011 |
|
|
MukYanJong wrote: především ty Desmonde.. Dík! Víš mně se tvoje hra i docela líbila, s Aonghasem sis dal práci a mohl jsi něco dokázat, místo toho seš teď tam, kde seš. Škoda.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:17 21. Dec 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Jakou kávu? Promin, já to dneska nějak nechytám 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:17 21. Dec 2011 |
|
|
MukYanJong wrote: všichni jste tady sráči, co si musí něco kompenzovat na druhých, hlavně DM a především ty Desmonde.. a ty kokosáku víš hovno o sexualitě, ale tak jako sorry, ale tobě bych ho tam nefókl ani za hovno kamaráde a nějaký řeči "na úrovni" mě opravdu trhaj prdel Jůůůůů on mluví o měěěěěěěě! No, nevím, neviděl sem tě, ale řekl bych, že nejsi můj typ. Takže bych ti nedal  Jen teda pro mou informaci - strkáš své přirození do zadní partie, nebo si necháváš trhat prdel? ... i když, pokud bychom tu měli 18+ pravidlo, dalo by se hovořit o mužském heterosexuálním análním sexu. Takhle holt ne, abychom nekazili mládež. A nebo na úrovni, v rámci sexuální nauky. To se prej učí už na základce, tak by nám to sem pěkně zapadlo 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
MukYanJong
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:18 21. Dec 2011 |
|
 |
Nováček |
|
|
Desmond wrote: MukYanJong wrote: především ty Desmonde.. Dík! Víš mně se tvoje hra i docela líbila, s Aonghasem sis dal práci a mohl jsi něco dokázat, místo toho seš teď tam, kde seš. Škoda. Tak jako tak ti ho tam nefóknu, sorry.
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:18 21. Dec 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
jachyra wrote: to Aers: XD ty si to doplieto, vlastne si povedal: buďto je ROF teplý a MukYangYong je debil ... alebo: ROF nie je teplý a MukYO nie je debil XDDD
Každej má svoje superschopnosti no  Tahle je moje 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Xullfryn
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:21 21. Dec 2011 |
|
|
Derken a dark vsou oba tepluši! Derken každej večer svýmu bratrovi požižlá na dobrou noc! 
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:21 21. Dec 2011 |
|
|
Ale musim uznat, že ten kluk v sobě musí mít solidní model  Edit: Xulle! padaj na skype, máš co vysvětlovat!
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:24 21. Dec 2011 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
hmm středa večer a tu to žije  řekla bych, že to má větší sledovanost než kdejaká telenovela v hlavním čase na nově ;D
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:25 21. Dec 2011 |
|
|
*plače od smiechu a lapá po dychu* ma chcete zabiť??????? to Kokosák: SI TO ZABIL, kámo!!!!!!!  to Derken: chcel si zohriať, no nie?  tak šup, vezmi si kávu, čo ti podávam! hádam nechceš, abych ťa hriala ja, nie? XD
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:26 21. Dec 2011 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Pajule wrote: hmm středa večer a tu to žije  řekla bych, že to má větší sledovanost než kdejaká telenovela v hlavním čase na nově ;D Něco proti 1000 a jedna noc ? 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:27 21. Dec 2011 |
|
|
čuchám problem jachyrko  Permanentně si nás pleteš 
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:28 21. Dec 2011 |
|
|
KUA KUA  však vy dvaja ste jeden ako druhý XD tak vás oboch budem volať Derken a je to!!!!!!! furt to ostane v rodine
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:28 21. Dec 2011 |
|
|
Na to se vykašli! JÁ JSEM UPLNĚ JINEJ!
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:29 21. Dec 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Já jsem u Rofa několikrát přespával a on u mě také... a hrozně se těším až k němu v létě zas pojedu!
PS: Pořád jsem panna...
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Je RoF teplouš? Posted: 22:30 21. Dec 2011 |
|
|
*pohladí Derkena po vláskoch* ale noo sa hneď nerozčuľuj OPRAVA: to Darkvision: nechceš kávu na zohriatie? XD EDIT: to Molly: že by si nebol jeho typ? 
Last edited by jachyra on 22:31 21. Dec 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|