|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
steel_martin
|
Post subject: Re: Spánek, meditace, únava Posted: 12:11 13. Feb 2008 |
|
Joined: 17:43 18. May 2007 Posts: 168 Location: Plzeň / Železná Ruda
|
Souhlasim s photterem, až na ty procenta. Pokud budou ohniště, nechal bych únavu na 60ti.
Některé hlásšky jsou zbytečné to ano. Ještě doplním: Opoušťáš misto s pitnom zdrojom..
_________________ Venori'elginn N'Abarn _______________
|
Krata
|
Post subject: Re: Spánek, meditace, únava Posted: 13:01 13. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Meditovat kdykoliv? a udělat z mágů neporazitelnou věc co si dá plnej zásobník útočnejch kouzel který když mu dojdou může znova kdykoliv obnovit, to nevim, něja se mi to nezdá Omezení bych dal taky na nějakejch 70-80 % , jinak souhlasim s Photerem
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Spánek, meditace, únava Posted: 13:06 13. Feb 2008 |
|
|
Sle spánek a meditace už je rozdělena. Imho by mělo být možné spát kdykoliv - rozdělat si ohniště (a to nemluvim o reálnosti, ale přinejměnším o "uvěřitelnosti") umí každej trouba. Ale jak psal photter , v nebezpečných lokacích by mohlo hráče něco přepadnout nějaký náhodný setkání. U meditace jsem klidně zastáncem prodloužení intervalu,těch 15min hrozně čarodějům ulehčuje situaci. Až budou kolem 10lvl, tak už budou mít prakticky nevyčerpatelnou zásobu kouzel, s čímž dokáže uhrát mága kdejakej patlák. Kdyby byla meditace omezena alespoň jednou za 30 minut, tak už by to bylo zajímavý. To by se projevili ti opravdu moudří a inteligentní spellcasteři. 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Spánek, meditace, únava Posted: 13:11 13. Feb 2008 |
|
|
prosím aby nezapadla meditace PRO VŠECHNY povolání...nebo je nějakej důvod proč prskavka může obnovit kouzla a mnich nemůže obnovit stunning fist, AAčko nacpat bouchací šípy a vrahounek obnovit svý specialitky ?
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Spánek, meditace, únava Posted: 13:37 13. Feb 2008 |
|
|
Já si myslím, že úpravy by neměly být drbání se pravou rukou na levém uchu a nebo proti RP logice věci. Časové omezení meditace mi připadá v pohodě, navíc pokud se nepletu, tak s levelem roste!
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Spánek, meditace, únava Posted: 13:51 13. Feb 2008 |
|
|
OneHeart wrote: Sle spánek a meditace už je rozdělena. Imho by mělo být možné spát kdykoliv - rozdělat si ohniště (a to nemluvim o reálnosti, ale přinejměnším o "uvěřitelnosti") umí každej trouba. Ale jak psal photter , v nebezpečných lokacích by mohlo hráče něco přepadnout nějaký náhodný setkání. U meditace jsem klidně zastáncem prodloužení intervalu,těch 15min hrozně čarodějům ulehčuje situaci. Až budou kolem 10lvl, tak už budou mít prakticky nevyčerpatelnou zásobu kouzel, s čímž dokáže uhrát mága kdejakej patlák. Kdyby byla meditace omezena alespoň jednou za 30 minut, tak už by to bylo zajímavý. To by se projevili ti opravdu moudří a inteligentní spellcasteři.  Kdyz nevis o cem je ta meditace, tak se radsi zdrzuj poznamek ps:doba mezi meditacema se zvysuje kazdym levelem...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Jachym
|
Post subject: Re: Spánek, meditace, únava Posted: 14:02 13. Feb 2008 |
|
|
photter wrote: musim se přiznat, že z tohodle systému sem nějakej rozpačitej, zdá se mi, že ztratil veškerej význam a je jenom votravnej uvítal bych, kdyby se tým nad ním eště jednou zamyslel, čemu měl vlastně bránit, co podporovat a jestli to skutečně dělá, já ten dojem nemám ale můžu se samozřejmě mejlit co mi vadi: 60 % únavy se mi zdá brzo na postih hlášky "seš odpočinutej" postrádaj smysl i informační hodnotu, zrovnatak mi to nehlásí, že sem nažranej a že nemám vůbec žádnou žížeň nerozumim tomu, proč některý classy můžou extra meditovat a některý ne - devalvuje to cenu featů, dovedností a supernatural abilit například mnichů, vrahů, AAčka, etc... únava z kouzlení je dobrá věc ale zdá se mi přestřelená (včerejší výprava nám úplně vyřídila mága, kterej hrál naprosto rozumně, v podstatě jen boosty pro první linii bojovníků, žádný bezduchý prskání) dovolim si dát do placu pár návrhů: únavu celkově zpomalit (15-20%) do 50% žádný hlášky 50-65% mírná hláška 65-80% varovná hláška 80+% postih meditaci pro všechny ale jednou za....(netroufám si upřesnit) bez vyléčení životů spaní kdekoli ale ve stanu - stan za důstojnou cenu a s citelnou váhou (40 liber?), možnost vyprovokovat průměrně těžkej encounter poladit únavu z kouzlení (hele, zastávám se prskavek, to sou věci  ) doplňujte, trhejte Se spaním ve stanu kdekoliv , nesouhllasím (mimo zvláštní řešení ošetřené DM, jako přechod vysokých pustých hor) Únava, no mě se to zdá dobré až na pár drobností a to: -hláška jsi odpočinutý je nesmysl -39% spát nemohu a v 60% už mám postih, tak to se mi zdá brzo, stačilo by posunout hranici postihu alespon na 70% a bylo by po problému. Jinak bych to nechal tak jak je to, (že to neví zaměstnavatel , že na konci směny mám už postih  )
_________________ Menhiri Dierta
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Spánek, meditace, únava Posted: 15:43 13. Feb 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Kdyz nevis o cem je ta meditace, tak se radsi zdrzuj poznamek ps:doba mezi meditacema se zvysuje kazdym levelem... Moje chyba, nevěděl jsem že se doba s levlama zvětšuje. A neříkej mi ,že nevim o čem je meditace.  p.s.: Meditace není doba, kdy se ti dobijou kanóny ,aby jsi mohl vybít další dung *rejp*
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Spánek, meditace, únava Posted: 17:26 13. Feb 2008 |
|
|
OneHeart wrote: Moje chyba, nevěděl jsem že se doba s levlama zvětšuje. A neříkej mi ,že nevim o čem je meditace.  p.s.: Meditace není doba, kdy se ti dobijou kanóny ,aby jsi mohl vybít další dung *rejp* No dobra, tak uz to vis  .Jen pro predstavu to na 20 levelu dela 1 hodinu real. ps:ty doby uz jsou pryc kdy jsem ladoval kanony ps2:nerikej ze ti neco rika OSHO
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Spánek, meditace, únava Posted: 17:40 13. Feb 2008 |
|
|
Sorrow - no, ale možná by bylo fér do toho zapojit i ten spánek - to jest, rychlejší meditace možná, když jí předchází spánek.. co ty na to?
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Spánek, meditace, únava Posted: 17:42 13. Feb 2008 |
|
|
tak to je fajn, to sem rád ,že je to tady s těma meditacema tak rozumně vyřešeno. (OSHO? hmm, na zkratky sem byl vždycky blbej. že by " Ohó Sorrow se c Hystá na Otroka"  ) @Darien: imho by možná bylo fajn omezit meditaci třeba 1x nebo 2x za spánek
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: Spánek, meditace, únava Posted: 18:07 13. Feb 2008 |
|
|
Ježíšku:) Osho je jméno duchovního a meditačního indického mistra:) Mimo jiné i autora jedné z verzí tarotu. Vytvořil celou řadu meditačních technik:)
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Spánek, meditace, únava Posted: 18:25 13. Feb 2008 |
|
|
Jo ,a hOsho byla japonská letadlovka. Mistr ať si medituje a vykládá u toho tarot, nevim co má mít společného se systémem meditace na Thalii. 
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Spánek, meditace, únava Posted: 18:26 13. Feb 2008 |
|
|
Darien wrote: Sorrow - no, ale možná by bylo fér do toho zapojit i ten spánek - to jest, rychlejší meditace možná, když jí předchází spánek.. co ty na to? Ja nevim ale me to ted prijde v pohode, nehlede ze si na to prodlouzeni pekne pomalu zvykas s rostoucim levelem.Pamatuji si, kdyz se to pred wipem udelalo ze dne na den, jak sem s tim svym magem na 23 levelu byl docela z te prodlevy dost vytrslej v prvni moment.Ale taky sem se s tim smiril. To OH:Osho neni zkratka ale prezdivka zaku ,,Bhagwan Shree Rajneesh,, jednoho indskeho guru pres meditace 
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Spánek, meditace, únava Posted: 18:28 13. Feb 2008 |
|
|
OneHeart wrote: Jo ,a hOsho byla japonská letadlovka. Mistr ať si medituje a vykládá u toho tarot, nevim co má mít společného se systémem meditace na Thalii.  No tak sry ale ty jsi narazel na to at ti nerikam o tom ze nevis co je meditace.Na to jmeno jsem se ptal jen ze zajimavosti jestli do toho delas.
|
|
Top |
|