|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
wsweetjane
|
Post subject: Zmizelý kůň Posted: 01:44 20. Aug 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Zdravím,
byla sem zabita v horách jedním zdejším padouchem při jízdě na koni - nahrálo se podsvětí a můj oddaný oř mě samozřejmně následoval do posmrtných končin - když mě ale padouch po chvíli "probral" z bezvědomí nožem, kůň mi zůstal v podsvětí...
Od té doby není k nalezení nikde...V podsvětí sem - ač nerada byla už tolikrát že to ani nespočítám od té doby - ale kůň nikde, na místě zabití také není...Nějáká pomoc?
Popis: Černý kůň jménem Ayron
|
|
Top |
|
OneIceOne
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 09:12 20. Aug 2011 |
|
|
wsweetjane wrote: Zdravím,
byla sem zabita v horách jedním zdejším padouchem při jízdě na koni - nahrálo se podsvětí a můj oddaný oř mě samozřejmně následoval do posmrtných končin - když mě ale padouch po chvíli "probral" z bezvědomí nožem, kůň mi zůstal v podsvětí...
Od té doby není k nalezení nikde...V podsvětí sem - ač nerada byla už tolikrát že to ani nespočítám od té doby - ale kůň nikde, na místě zabití také není...Nějáká pomoc?
Popis: Černý kůň jménem Ayron Hledal jsem model, nenašel jsem model, možná tě zachrání arcihledač koní - Bahnák, ale asi chcípnul...ten kůň, né Bahňák...
_________________ Pauza výkonu DM: 1 - 8. 9.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 17:54 20. Aug 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
V tom případě nechcípnul ale někdo ho zabil v podsvětí - je to možné?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 12:44 22. Aug 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Karatha - severní brána.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
wsweetjane
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 14:52 22. Aug 2011 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Zdravím zapoměla sem to sem napsat - Bahnák byl tak hodný a pomohl mi - zjistili sme že kůň byl mrtvý... Tímto Bahňákovi děkuji za pomoc.
Vyřešeno.
|
|
Top |
|
Silvaner01
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 02:34 22. Dec 2011 |
|
|
asi sem....
hledám černou kobylu jménem Savana... poslední známé místo stání severní brána - Karatha předem dík za oznam
_________________ ================= jestli se cítíš dobře, vydechni, ono tě to přejde.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 16:31 22. Dec 2011 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Hledá se doslova zmizelá klisna, prostě zmizela, prostě uplně! *jančí* Dobře pardón. Mohl by se mi na to někdo prosím podívat? Karatha - Severní brána (Toť místo, kde jsem jí nechal, od té doby jsem nebyl jinde než ve městě a kůň je fuč)
(Hnědá klisna Alatariel)
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
Last edited by Czech_Luthor on 16:55 22. Dec 2011, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 16:40 22. Dec 2011 |
|
|
@Silvaner01 Řekl bych, že někde pošla - záznam o ní je smazaný.
@Czech_Luthor Naposledy severní brána.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 16:42 22. Dec 2011 |
|
|
Nie je možné, že by nejaký dobrák kone zabíjal? O.o
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 16:47 22. Dec 2011 |
|
|
Není tam... Běhám tu furt dokola a prostě není.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 16:57 22. Dec 2011 |
|
|
wsweetjane wrote: Zdravím,
Popis: Černý kůň jménem Ayron V krynu kde přesně? Jednoho koně jsem tam někde sestřelil 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 17:02 22. Dec 2011 |
|
|
darku huš! Běž někam abstinovat. O tomhle byl flame sotva před týdnem.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 17:02 22. Dec 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Dovolím si malou radu... když si chcete ověřit zda váš kůn žije, napište třeba /h *íííhááá* do poručuji ale šeptem, protože pokud váš kůn umřel, tak to místo vašeho koně řekne vaše postava . Vyzkoušené, funguje to.
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 17:04 22. Dec 2011 |
|
|
No, tak na Mollyho radu jsem to zkusil a... Koně pravděpodobně nějaký chytrák zabil. Bylo by tedy možné poprosit o peněžní náhradu?
Člen Virtuálního Páru
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Zmizelý kůň Posted: 17:05 22. Dec 2011 |
|
|
Otázka .. najskôr tu obieha nejaký cvok, čo zabíja kone normálne odložené v meste .. je takto možné ho vystopovať a HLAVNE nahradiť tých 80k zaňho? Lebo aby nejaký blb zabíjal kone v lokácii s NPC, myslím, že to je pekné zneužitie neprítomnosti DM v hre a teda preplatenie koňa by myslím bolo na mieste 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|