|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 23:33 26. Dec 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Ještě jen pro představu jakej je rozdíl... 
Attachments: |

rozdíl.jpg [ 161.34 KiB | Viewed 2490 times ]
|
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
xpm335
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 23:54 26. Dec 2011 |
|
|
Jak se tak na to dívám heleďte zkuste taky najít něco co by sedělo k Rugovi  já sem něco zkoušel ale nic mi nesedělo 
_________________ Svenn Bjornsonn "Je jedno jestli jsi král nebo sedlák...stejně tě pošlu tam kde slunce nesvítí." Zemřel tak jak žil, jako idiot. https://www.youtube.com/watch?v=0YuKhXZPAgQ
Magistr Stregan Kane „Všechno, co lidstvo udělalo, vymyslelo, čeho dosáhlo, i to, čím je, všechno to leží zázračně uchováno na stránkách knih. “ Aktivně hrán s chutí někomu pokazit den.
|
|
Top |
|
xpm335
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 00:05 27. Dec 2011 |
|
|
Tohle mi trochu připomíná mího Ruga

Rugo Socieboam.jpg [ 139.44 KiB | Viewed 2335 times ]
|
_________________ Svenn Bjornsonn "Je jedno jestli jsi král nebo sedlák...stejně tě pošlu tam kde slunce nesvítí." Zemřel tak jak žil, jako idiot. https://www.youtube.com/watch?v=0YuKhXZPAgQ
Magistr Stregan Kane „Všechno, co lidstvo udělalo, vymyslelo, čeho dosáhlo, i to, čím je, všechno to leží zázračně uchováno na stránkách knih. “ Aktivně hrán s chutí někomu pokazit den.
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 13:10 28. Dec 2011 |
|
|
Molly23 wrote: Tak jsem si trošku pohrál ve photoshopu  ... A kdyz jsem si ve hre jinde jednou stezoval ze je to diskriminace, ze muj elf nedosahne na pult v baru, tak se mi smali, a se podivej na tu sklenici, do te si dat mliko tak je to jako pet litrova konvice!!:)
|
|
Top |
|
Elverin
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 15:31 28. Dec 2011 |
|
|
Hafen wrote: Molly23 wrote: Tak jsem si trošku pohrál ve photoshopu  ... A kdyz jsem si ve hre jinde jednou stezoval ze je to diskriminace, ze muj elf nedosahne na pult v baru, tak se mi smali, a se podivej na tu sklenici, do te si dat mliko tak je to jako pet litrova konvice!!:) Tu si tam zapomnel nejaky ork 
_________________ Elverin z rodu Darwolf - Všechno ví, všechno zná, všude byla dvakrát, za moře vidí a klíče má i od lesa
|
|
Top |
|
innfra
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 16:43 28. Dec 2011 |
|
|
Molly23 wrote: Ještě jen pro představu jakej je rozdíl...  A neb jak se rodí callshadová grafika 
_________________ Tariel Reynolt - "Kde mám dárečka?" Tomas Tane - "Tady si jeden neodpočine." Finnean Násir Taran - "Za kodex a za sestru!" Alexandr Rázný - "Už mě to tu nebaví! Puste mě ven!" Tomáš Alrik Tane - "Já vim, moc mluvim." Tagar Kovadlina - "Háááá Hřbitůváčka!" - Smazán
Elitní Kazišuk!
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 00:51 08. Jan 2012 |
|
|
Zarunga? 

Cave_Woman.jpg [ 210.64 KiB | Viewed 2343 times ]
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Reni
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 01:52 08. Jan 2012 |
|
|
Nechci ti brat iluze, ale moje predstava byla spis takovahle:  Nanejvejs jeste tak Attachment:
Barbarian_s.jpg [ 199.16 KiB | Viewed 2325 times ]
_________________ Právě probíhá lovecká sezóna trpaslíků. Přines mi důkaz o smrti téhle bestie a vyplatím ti tučnou odměnu. ~ Gil-tas Lemie († 5. 11. 1530 kdesi v podtemnu pri obrane svych pratel) Takže já se postarám o pasti a zámky, ty o kouzla a on sbírá loot. A co ona? Ona má kladivo. - Zarunga
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 02:02 08. Jan 2012 |
|
|
Reni wrote: Nechci ti brat iluze, ale moje predstava byla spis takovahle:
Hmm to je fakt, to sedí víc, ta moje je moc ženská 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Reni
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 02:58 08. Jan 2012 |
|
|
Proste takovej barbar conan s jinak tvarovanejma kozama 
_________________ Právě probíhá lovecká sezóna trpaslíků. Přines mi důkaz o smrti téhle bestie a vyplatím ti tučnou odměnu. ~ Gil-tas Lemie († 5. 11. 1530 kdesi v podtemnu pri obrane svych pratel) Takže já se postarám o pasti a zámky, ty o kouzla a on sbírá loot. A co ona? Ona má kladivo. - Zarunga
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 09:48 08. Jan 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
-RoF- wrote: Reni wrote: Nechci ti brat iluze, ale moje predstava byla spis takovahle:
Hmm to je fakt, to sedí víc, ta moje je moc ženská  Tomu tvýmu stačí změnit barvu na červeno a sme zas u Arie.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 12:56 08. Jan 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Reni wrote: Nechci ti brat iluze, ale moje predstava byla spis takovahle:
Hmm to je fakt, to sedí víc, ta moje je moc ženská  Ne, ta tvoje není "moc ženská" ale "moc svůdná" .. pozor to je rozdíl 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Monarch
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 15:20 08. Jan 2012 |
|
|
Takto podľa mňa vyzerá moja pekná Selardes  Attachment:
selardes.jpg [ 843.41 KiB | Viewed 2349 times ]
_________________ Selardes - kňažka, bývalá Rytierka úsvitu, verná kňažka - spovedníčka Dei-Anangova
|
|
Top |
|
G14
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 13:21 09. Jan 2012 |
|
Joined: 16:24 13. Sep 2008 Posts: 540 Location: všudezdejší,momentálně Zákupy!
|
sem nekde vystrachala jeste silenyho zabijaka Vorena Attachment:
Vorenus.jpg [ 488.51 KiB | Viewed 2349 times ]
_________________ "Černá paní" ISabell Trpěla odsouzená božskou krásou,kurtizánou v tmavých koutech byla.Bičem omotávala pavoučí spásou,dobré i zlé pohledem oslepila.Nenáviděna i milována.Není prolité krve,které by litovala.Kdo přežil její lásku i bolest již nezapomene.To stovkám obětí její znak připomene.Lid jí nazval Černou paní, když se jitro krví zabarvilo.Přesto ticho jen po temné zbylo
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Postavy - jak podle vás vypadají Posted: 13:32 09. Jan 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
A ta hlava, na které stojí, ta je určitě Is, že jo ? 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|