|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 20:56 04. Feb 2011 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ano, mluvim o tom prvnim. S tim půlrokem jsem se překouk, ale pořád je to až po spuštění craftu. Ten jsme s melvikem startovali na jaře.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
monstera
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 14:45 05. Feb 2011 |
|
|
zachy wrote: Co se ti nelíbí na aktualni podobě craftu? Je toho hodně - novej systém používání kamenů ve zlatnictví a v krejčovině, míchání kovů v kovařině a plechařině, nedodělaná truhlařina - štíty, pomalost, ceny výkupu, jednoduše už mne jako původně převážně kraftera kraft nebaví....
_________________ Co neumím, se naučím ( a nebo taky ne ) + Lucia Exos, kněžka a řemeslnice, Hřbitov v Ivory, první řada vpravo, osmý hrob + Ranuncula Acera, řemeslnice a zaklínačka s halapartnou, Hřbitov v Karathe třetí řada vpravo Sandra Ztruhly, nalezenec, Aasimar, kněžka a řemeslnice Ga Muru, nešťastný plod náhodného setkání lidského ožraly a orčí děvky Elena Spod, dívka která ztratila paměť
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 10:52 08. Feb 2011 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Prasokralik wrote: Dal jse ano, protože je mi jasné že tahle ankteta stejně nic neovlivní (přeci jen nezaložil ji nikdo z těch, kteří mají na chod modulu vliv) a nějaký výmaz postav to je mi uplně ukradený, já se vyexpím opět velice rychle a co ostatní, to je mi uplně ale uplně šuma fuk. [jízlivost]Ale jo klidně to vyvajpujte, aspoň ty trvalky co tu hrajou pár let budu moct posílat do podsvětí, protože přijdou o všechno co si tu nahráli a lidi jako já to naexpí za pár dní zpět  [/jízlivost] at žije RP co?  tohle tvrzení mě pobavilo: "wipe mě neštve, já to doexpim..."
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 12:17 29. Dec 2011 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
monstera wrote: Mě se nelíbil aní ten první, stále tvrdím, že před ním bylo lépe.... Recht clovece mas 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
marii
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 13:32 29. Dec 2011 |
|
|
Popravde..je mi to nejak sumak,kdyby byl wipe...Nejak lip se mi hravavalo pred wipem.
_________________ Lossë Hyaro
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 14:17 29. Dec 2011 |
|
|
Podľa mňa - ak by prišiel wipe a prišla by som o svoju ročnú postavu, IC vzťahy, rodinu, klan ... asi by som niečo rozmlátila 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 14:33 29. Dec 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Wipe by se musel okecat nějak... aspon doufám, řekněme posunem v letech! Moje Vil je elfka... dlouhověkost... hmmm dobře, klidně Wipe, ale chci zpátky level, peníze na výbavu a šlechtický titul, který si za tu dobu Vil jistě vysloužila popřípadě členství v elfí radě starších... JO a sochu na náměstí v Karathě. 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 14:39 29. Dec 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Tak to by byl wipe o ničem  Mě by se wipe líbil, protože mě strašně baví to "soutěžení", kdo zvládne co rychleji.  A kromě týdeního soutěžení na K1 jsem ho nikdy nezažil 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 14:43 29. Dec 2011 |
|
|
Tak nějak nechápu smysl "znovuotevření" téhle diskuze. Poslední příspěvek před Kirim byl z 8. února.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 14:46 29. Dec 2011 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Nudíme se, nemáme kde spamovat 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 14:47 29. Dec 2011 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Desmond wrote: Tak nějak nechápu smysl "znovuotevření" téhle diskuze. Poslední příspěvek před Kirim byl z 8. února. Výsledek té ankety bude stejně bezpředmětnej jako předtím, takže je to jedno ne?  A proč by se nemohli vyjádřit lidi, kteří se ještě nevyjádřili?
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 14:56 29. Dec 2011 |
|
|
Derken- wrote: Výsledek té ankety bude stejně bezpředmětnej jako předtím, takže je to jedno ne?  A proč by se nemohli vyjádřit lidi, kteří se ještě nevyjádřili? To máš asi pravdu, ale tohle trolovací vlákno mi spíš přijde jako facka do tváří hráčů, kteří ještě teď špatně nesou wipe do novýho věku. Žádný nový wipe se nechystá a tak mi přijde zbytečný tancovat na hrobech těch co psali podstatnou část historie Thalie  .
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 15:03 29. Dec 2011 |
|
|
Desmond wrote: .... Že to vlbec řešíš, je to jen provokace hráče, který očividně přišel rýpat na forum Thalie 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 15:04 29. Dec 2011 |
|
|
*začne tlieskať ručičkami a tancovať na stolčeku* HURAAA takže sa nemusím obávať ďalších 2 rokov craftenia úúúplne dookola  asi by ma šľahlo zase robiť kompletku nanovo, keď som ju konečne dokončila! VIVAT PSYCHO CRAFTEROVI
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: taková vtípková anketa -WIPE? ANO ČI NE Posted: 16:57 29. Dec 2011 |
|
|
jachyra wrote: *začne tlieskať ručičkami a tancovať na stolčeku* HURAAA takže sa nemusím obávať ďalších 2 rokov craftenia úúúplne dookola  asi by ma šľahlo zase robiť kompletku nanovo, keď som ju konečne dokončila! VIVAT PSYCHO CRAFTEROVI Pockej pockej. Chces mi rici ze ty vsehny crafty ti trvali dva roky ? *vyvaluje pci*
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|