|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Krata
|
Post subject: Re: Help Posted: 12:57 14. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Jednoduše dej ty soubory kam patřej  hak do hak atd.. a tenhle soubor je mod, ten dej do modules.. nehledej v tom vědu  jednoduše to vyzkoušej a když to nepoběží tak znova 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Help Posted: 13:24 14. Feb 2008 |
|
|
přesně tak, ten *.mod klidně smaž, je nanic, erfy do erf, haky do hak, tlk do tlk to zkopirování nevzdávej, schovej si akorát svůj nwncdkey.ini (klidně si schovej všechny *.ini soubory z hlavního adresáře NWN, zachováš si nastavení, historii a oblíbený) a těma pak přepiš ty zkopírovaný
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Help Posted: 15:12 14. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Karogan wrote: P.S.: známýho mám co má NWN, ale kompletně překopírovat celý NWN neexistuje v žádném případě, protože moje registrovaná originálka je jen jedna a občas si zahraju i světový servery, kde je potřeba originálka a hlídají to tam. Hm, no ja mam originalku, a bo mne to nebavi instalovat, tak to taky jen tak kopiruju a vsechno v pohode funguje... ale na zadnych svetovych serverech nehraju... jen tady na Thalii P.S. Asi je to verzi. Ja mam platinum edition. (kdyby ji nekdo chtel kupovat, tak vrele nedoporucuju. Prej je to nejpadavejsi verze NWN, a docela si s ni "uzivam" ).
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Help Posted: 15:17 14. Feb 2008 |
|
|
nomis_b wrote: Hm, no ja mam originalku, a bo mne to nebavi instalovat, tak to taky jen tak kopiruju a vsechno v pohode funguje... ale na zadnych svetovych serverech nehraju... jen tady na Thalii
P.S. Asi je to verzi. Ja mam platinum edition. (kdyby ji nekdo chtel kupovat, tak vrele nedoporucuju. Prej je to nejpadavejsi verze NWN, a docela si s ni "uzivam" ). Tu mam taky je dobra az na par drobnosti...vobcas me to vyhodi s kritickou chybou nebo jen tak proste ...kdyz spooostim pres startovni menu mi to haze Error, kterej po vodklepnuti spusti vpohode hru... ale jinak to bezi vpohode 
_________________ ...VIKINGS are back...your agony begins !!!  No...You'll never make a Berserk... Berserker's Party Erik The Viking
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Help Posted: 15:40 14. Feb 2008 |
|
|
My máme doma platinium a diamond, brácha zazoban samo že ten diamond a rozdíl je pouze snad v přidaných modulech v té bráchově superedici.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Karogan
|
Post subject: Re: Help Posted: 17:31 14. Feb 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
[/quote]Hm, no ja mam originalku, a bo mne to nebavi instalovat, tak to taky jen tak kopiruju a vsechno v pohode funguje... ale na zadnych svetovych serverech nehraju... jen tady na Thalii P.S. Asi je to verzi. Ja mam platinum edition. (kdyby ji nekdo chtel kupovat, tak vrele nedoporucuju. Prej je to nejpadavejsi verze NWN, a docela si s ni "uzivam" ).[/quote] Já mám taky platinum a užívám si ji. Když si stáhneš HAK z NWN Vaulutu na animace, přestane ti padat  Oki přijdu domů, nebudu to intalovat, ale kopírovat a uvídíme zda-li si zahraju či ne.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Help Posted: 17:40 14. Feb 2008 |
|
|
to je opravdu putna, co je natištěný na tej placce, ze který to cpeš do kompu, nwmain.exe je všude stejnej že má svý mouchy víme všichni ale dá se s tim žít, kdo pamatuje "stabilitu" verze 1.01 ví, že aktuální verze je o stovky procent stabilnější tady je každá rada drahá, nejlepší je udržovat wokna v dobrý kondici ale s tim je pozdě začínat, když už sou zahnojený a rozesraný čistit a opravovat registry (JV16 nebo VitSoft) , neinstalovat hovadiny, odinstalovávat speciálním programem (TotalUninstal) a vymetat zbytky z registrů (ruce), defragmentovat (O&ODefrag), etc... konflikty mezi driverem grafiky a nwmain (známý okamžitý ztuhnutí obrazu) vychytá Dachshund AntiCrash pro vícejádrový Athlony existuje gamefix občasná přeinstalace DirectX nemůže škodit
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Help Posted: 19:13 14. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
A uplne nejucinejsi je, vubec nerozbalovat krabici s napise M$ Windows *** a zadny podobny viry do pocitace neinstalovat. *rejp spokojenyho uzivatele linuxu*
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Help Posted: 19:32 14. Feb 2008 |
|
|
to taky existuje v krabici ? *trochu udiveně*
|
|
Top |
|
Karogan
|
Post subject: Re: Help Posted: 20:38 14. Feb 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
Hm... tak přehrát to nejde bohužel. Píše mi to že nelze nahrát modul, že mi chybí potřebný cepy. Ani ty portréty nejdou a to jsem je rozbalil a přehrál na override, damn. Prdím na to.. Moc děkuji za čas.. 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Help Posted: 23:24 14. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Cože, to je blbost.. otevřel si to v zipu a dal si extrahovat do C:/NWN/Hak/ soubor? (příklad) To musí jít, když to dělaj amatéři na PC a šlo jim to tak proč by to nešlo tobě 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
Last edited by Krata on 06:47 15. Feb 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Help Posted: 23:59 14. Feb 2008 |
|
|
Karogan wrote: Hm... tak přehrát to nejde bohužel. Píše mi to že nelze nahrát modul, že mi chybí potřebný cepy. Ani ty portréty nejdou a to jsem je rozbalil a přehrál na override, damn. Prdím na to.. Moc děkuji za čas..  Chjo. 1. Kdo rikal, ze portrety patrej do override? Portrety necekane patrej do portraits. 2. pokud ti to hlasi, ze ti chybi nejake haky, mozna by bylo zahodno si precist, ktere haky ti to rika ze nema, podivat se, v kterem z tech archivu jsou a prekopirovat je do adresare hak/
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Karogan
|
Post subject: Re: Help Posted: 09:26 15. Feb 2008 |
|
 |
Nováček |
|
|
mne nechybí HAKy, ale chybí mi ty cepy. HAKy mám překopírovaný do haks, hudbu do music atd. Ale na internetu píšete NAINSTALUJETE CEP. a já ho co, já ho instalovaný nemám, já ho mám jen rozbalený a překopíropvaný do složky modules (pokud je to dobře, někdo tady říkal, že jo). Nebo ty rozbalené CEPY mám taky překopírovat do složky HAKS a ne do MODULES?
Bohužel já mám na tyhle věci smůlu. Ne, že bych nic nevěděl, vždyť dělám denně v práci s kompama a programama, ale na tohle já mám prostě smůlu a vždycky jsem ji měl.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Help Posted: 09:36 15. Feb 2008 |
|
|
Ehm, staci riadne citat a rozmyslat.
Takze este raz a hadam dost jasno:
Subory s koncovkou .hak patria do adresara HAK, tym je myslene, ze vsetky take subory, ci uz z CEPu alebo Thalie.
Subory s koncovkou .erf (ak tam take su), patria do adresara ERF.
Subory s koncovkou .tlk (thalie.tlk a alebo cep2.tlk) patria do adresara TLK.
Subory s koncovkou .bmu (jedna sa o hudbu ci oblasti alebo boje) patria do adresara MUSIC.
Subory s koncovkou .tga (jedna sa o portrety) patria do adresara PORTRAITS
Subory s koncovkou .mod (to su tie subory co sa zobrazuju na prehranie vo WINAMPE alebo MPEG atd), patria do adresara MODULES
A vsetko ostatne patri do adresara OVERRIDE.
Ak tam niektori z tych adresarov nemas, tak ho vytvor. Ak tie subory nakopirujes tymto vyssie popisanym sposobom, nemal by si mat ziaden problem.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Help Posted: 10:37 15. Feb 2008 |
|
|
Protoze se na closed source systemech (napr. Windows) jen maloco kompiluje, jakakoliv instalace je v podstate jen rozbaleni a prekopirovani souboru. Postup viz Daanri. Nektere z tech kroku jsou sice zbytecne, ale pro ciste svedomi to prosim udelej presne podle toho navodu.
|
|
Top |
|