|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Derken-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:07 03. Jan 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Hafen
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:03 03. Jan 2012 |
|
|
No ja nad tim ani prilis neuvazoval, zjistil jsem ze mi zdejsi realie drowu prilis nesedi tak jsem sel o dum dal a jsem vicemene spokojen. Kdyz jsem koncil, byl jsem dost podrazden a celkem mne to mrzi, ale bylo to bohuzel dano prave tim, jak moc se moje predstava o drowovi lisila od reality. Presto si myslim, ze chovani nekterych drowich npc Bahnak az moc hrotil. Hral jsem uz spiona, obycejnou sluzku, prostyho blatoslapa, a nikdy jsem se nesetkal s takovym uslapavanim ze strany slechticu nebo dokonce i vudcu rasy. A to kazdy z nich je celkem pekna svine:) Chovat se tak moje postava (dokonce vyssi postaveni nez mela ta npc s kterymi jsem kdys hral) tak behem dvou dnu nas prvni rod smete tvrda boure prostych drowu a nizsich ras a skoncime napichani na kuly  Ale chapu ze DM nemusi s takovou postavou nemusi hrat cele mesice a tak resit tento problem. Ale kdyz opominu nazorove neshody, coz je prirozene, nebot kazdy si to predstavuje trochu jinak, tak Bahnak delal to nejlepsi co mohl a verim ze tomu tak je i ted.
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:15 03. Jan 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Hafen wrote: No ja nad tim ani prilis neuvazoval, zjistil jsem ze mi zdejsi realie drowu prilis nesedi tak jsem sel o dum dal a jsem vicemene spokojen. Kdyz jsem koncil, byl jsem dost podrazden a celkem mne to mrzi, ale bylo to bohuzel dano prave tim, jak moc se moje predstava o drowovi lisila od reality. Presto si myslim, ze chovani nekterych drowich npc Bahnak az moc hrotil. Hral jsem uz spiona, obycejnou sluzku, prostyho blatoslapa, a nikdy jsem se nesetkal s takovym uslapavanim ze strany slechticu nebo dokonce i vudcu rasy. A to kazdy z nich je celkem pekna svine:) Chovat se tak moje postava (dokonce vyssi postaveni nez mela ta npc s kterymi jsem kdys hral) tak behem dvou dnu nas prvni rod smete tvrda boure prostych drowu a nizsich ras a skoncime napichani na kuly  Ale chapu ze DM nemusi s takovou postavou nemusi hrat cele mesice a tak resit tento problem. Ale kdyz opominu nazorove neshody, coz je prirozene, nebot kazdy si to predstavuje trochu jinak, tak Bahnak delal to nejlepsi co mohl a verim ze tomu tak je i ted. Mel jsem kdysi podobny pocit z podtemna, takze tomu naprosto rozumim 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:17 03. Jan 2012 |
|
|
Hafen wrote: Kdyz jsem koncil, byl jsem dost podrazden a celkem mne to mrzi, ale bylo to bohuzel dano prave tim, jak moc se moje predstava o drowovi lisila od reality. Whoa, a kde v realitě prosímtě žijou drowové?
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:18 03. Jan 2012 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Nooo .... *podrbe se na hlavě* Já jednou jednoho viděl.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:34 03. Jan 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: Hafen wrote: Kdyz jsem koncil, byl jsem dost podrazden a celkem mne to mrzi, ale bylo to bohuzel dano prave tim, jak moc se moje predstava o drowovi lisila od reality. Whoa, a kde v realitě prosímtě žijou drowové? Očividně bylo REALITOU myšleno to, jak se hrají dowové na Thalii. 
_________________ Kieran a Desmin Hanifah Ardian Layla Morwinyon Mirima Farah Al Marfa - NPC
https://www.youtube.com/watch?v=21ANYDbFDNQ
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:37 03. Jan 2012 |
|
|
Už to vidím.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 21:38 03. Jan 2012 |
|
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 22:06 17. Jan 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Prasokralik wrote: Když se celá partička nalodí a jedna lama zůstane na břehu se spuštěným dialogem od kapitána kupujíc lístek. K lodi přišli společně. TOhle meli pekne udelane na Amii.....kdyz se nekam jelo nebo plavilo, mluvil a platil prevoznikovi jen jeden hrac, prevoznik pak odvezl vsechny v parte kdyz stali pobliz povozu nebo lode
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:13 20. Jan 2012 |
|
|
Dobrý den, chci se zeptat, dali by se do podtemna přidat alchymistický stolky? 1-2?
Povrch: Karathska dilna 2 Karathsky hrbitov 1 Ivorsky hrbitov 1 Doubkov dilna 1 Alw dilna 2 Poustni mesto dilna 2 =9stolků
Podtemno: Olath dilna 2 =2stolky
Když si vemem kolik je hráčů, řekl bych tak 2/3 povrch a 1/3 podtemno.
Alchymie je celkem časté řemeslo.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Krysak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:34 20. Jan 2012 |
|
 |
Bůh |
|
|
Ahoj pod prosbu DV se rád podepíšu. Stačilo by přidat třeba 2 potulné alchymisty do Haggolu a Cheelu
Děkujeme moc!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 11:35 20. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Daly. Napiš kam.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:08 20. Jan 2012 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Do Cheelu do lokace jak je univerzita a další bych mrsknul klidně do starýho města někam poblíž toho tržiště
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:10 20. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Můžeš napsat název lokace? Já se tam už fakt neorientuju.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:15 20. Jan 2012 |
|
|
Můj návrh by byl přidat 2potulný (nabídku píšu níže) a pak jeden stolek do Daf jamovy hlubiny (presny nazev lokace nevim)
1. potulný alchymista někde zde: Che´el del Wlalths - náměstí Che´el del Wlalths - přístav Che´el del Wlalths - náměstí - laboratoř alchymie
2. potulný alchymista někde zde: Hagol - Dolní Hagol Charaxss - Staré město
Děkuji moc, ať je výsledek jakýkoliv.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|