|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|
Author |
Message |
XŠevyX
|
Post subject: Jméno hráče Posted: 20:13 06. Jan 2012 |
|
|
Myslím že už to tu zde bylo ale nemohl jsem to najít. Jednoduše hraju, když v tom najednou mě to z hry vyhodí a po následném pokoušení se lognutí zpět mi to píše: " Tvé jméno hráče již někdo používá " chci se tedy zeptat čím to je, jestli se mi tam někdo nenabourává, nebo je to nějaká chyba, díky
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Jméno hráče Posted: 20:21 06. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Co znamena ,,vyhodi"? Vykopne te server, nebo ti padne pripojeni? Nebo ti spadne hra? Pokud ti treba spadne hra, tak server jeste chvili ceka na odezvu z te predchozi session. Tj. porad ceka, ze jsi ve hre a proto te nenecha lognout znovu. Jednoduse koukni v tu chvili na web, jestli je tvoje postava porad v online vypisu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Jméno hráče Posted: 20:24 06. Jan 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Z praxe - občas když to padne, tak server ještě drží postavu chvíli ve hře, než jí vykopne. Jen nevím přesně kdy se tak děje (resp. jakým přesně způsobem to musí padnout). Je to prostě součást toho vypadnutí ze hry, nejspíše nejde o nějaké hackování na tvůj acc.
_________________ .
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Jméno hráče Posted: 23:41 06. Jan 2012 |
|
|
Jistě, hra mi padá i normálně ale to spadne celá Thalie, to je v pořádku. Jenže v tomhle případě to je něco podobného jako nečekaný restart serveru, kdy nefungují přechody, nenačítají se věci z inventáře, respektive nefungují žádné akce.
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Jméno hráče Posted: 00:11 07. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Jo, to ti zdechne net.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
|
Page 1 of 1
|
[ 5 posts ] |
|