|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Nalkanar
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 20:10 06. Jan 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Bahnak: mě hra baví i tak, jen mě nebaví poslouchat, že hráči nic nedělají, neprojevují se a neovlivňují situaci, když je pravda někde trošku jinde. Sháňka je v tomhle případě kvůli tomu, že jde o události bez DM neodehratelné. Zabavíme se ovšem i jinak, jen to nepohne politickou situací  kucik: opakování po několika měsících omrzelo. Něco máme rozehrané s DMky, která už s námi nějak spolupracují, ale ty nejsou aktivní, snad nás mají někde napsané, jakože máme zájem hrát. U ostatních - jedna věc vyžaduje konkrétní DM, další quest byl dnes snad už nehrajícího DM, které nemělo zájem jí dohrát. Jinak můžeme rozvíjet nějaké další nápady. Zájem je, fórum je, domluva je možná, ale už opravdu nikoho nebaví uhánět DMka. Osobně se podobně jako RoF nerad super vnucuju. Pokud chceš řešit detailně, tak jedině přes PM, protože už bych asi hraničil s vynášením IC a celkově už to dle mě není materiál pro veřejné čtení.
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 20:17 06. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Ja to chapu, ale jak to chces jinak resit? DMko prestane na cas hrat, nebo prestane uplne, casto ma neco rozehraneho a co s tim? Drzet DM na retezu nemuzes. Proto se prave pise co ktere DM dela a co ma v planu. V pripade, ze DM na delsi cas zmizi, muze to po nem prevzit nekdo jiny. Samozrejme jde o hrace. Bud to chteji dohrat treba s nekym jinym, nebo pockaji, nebo to skonci. Ale tomu, ze nejake DM na cas zmizi proste nezabranis.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 20:23 06. Jan 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Kucik: mým cílem bylo jen poukázat na to, že vaše "stačí aby se hráči snažili a můžou po dlouhodobé snaze docílit změny" je pohled idealisty, kterým mi příjde, že říkáte, že defakto je vše vina hráčů. Ve výsledku tam však reálně je vliv právě v aktivitě DM a jejich ochotě dohrávat/uhrávat questy. Nehodlám nikoho poutat, jen mi příjde, že spíše odsuzujete hráče (aspoň to co jste psali ty a DG o realitě v Karathě mi tak vyznívá) bez přihlédnutí k situaci kolem DMs a reálnou možností hráčů něco udělat.  toť z mé strany vše 
_________________ .
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 20:27 06. Jan 2012 |
|
|
Ja neodsuzuju hrace. Jen se je snazim donutit k vetsi aktivite a snazim se vysvetlit, proc to muze drhnout a ze nevidim jinou moznost, nez se proste vic pripominat.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 20:37 06. Jan 2012 |
|
|
kucik wrote: jachyra wrote: kucik wrote: Imho se vsechno da. Napis DMku (aktivnimu DMku) zpravu: Potrebuju odehrat to a to, mas cas tenhle tyden .. blabla ?
Zpravidla ti odpovi mam/nemam cas, nebo ze to musi s nekym probrat. Pokud se delsi dobu nic nedeje, opakuj postup. Ver, že som to skúšala  dopadla to tak, ako to dopadlo .. Ja nevim, jak to dopadlo. Jedine co vim je, ze jste hodili dotaz, ze chcete **** a **** nebo ****. Pokud vim, tak v tom nebyl problem. Akorat to melo byt za neco. O zadnem pokracovani nevim. Takze pokud mate pocit, ze to usnulo, zkuste to znovu. Ono je totiz fakt mozny, ze to nekde usne, zapomene se na to a tak dale. A tim, ze budete cekat na druhou stranu se nikam nic nepohne. Jáj tak my sa stále snažíme  a ak sa to nepodarí jednou cestou, skúsime inú ... Ja fakt na DM neremcem XD ja som len skôr odpovedala na DG, že to nie je také ľahké, niečo dohodnúť ...
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 20:40 06. Jan 2012 |
|
|
Aha. Z toho co jsem tu cetl jsem vyrozumnel, ze jste se o to snazili, ale ,,dopadlo to tak, ako to dopadlo". Coz mi znelo docela definitivne.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 20:42 06. Jan 2012 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 22:39 06. Jan 2012 |
|
|
kucik wrote: Aha. Z toho co jsem tu cetl jsem vyrozumnel, ze jste se o to snazili, ale ,,dopadlo to tak, ako to dopadlo". Coz mi znelo docela definitivne. V tom prípade sa veľmi ospravedlňujem, že to tak vyznelo, nebolo to mojim úmyslom  sama som nevedela, ako to vyjadriť a pozerám, že sa mi to ani nepodarilo  Snažíme sa stále, snažiť sa i budeme a nevzdáme sa! Hurá, Meynoldsovi do boja! 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 22:54 06. Jan 2012 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Když někdo o DMku dlouhodobě říká, že je blbé DMko, je to chyba DMka. Když o nějakého hráče DM dlouhodobě nejeví zájem, je to chyba hráče. Stop. Aby se dosáhlo nějakého jiného výsledku, musí se změnit něco v přístupu/postupu. Sice jsem vám tím nepomohl, ale pomohl jsem sobě.
Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody.
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 22:56 06. Jan 2012 |
|
|
Myrpa wrote: Kdo chce, hledá způsoby, kdo nechce, hledá důvody. DO KAMENE TESAT!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Jose
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 23:22 06. Jan 2012 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Takže výsledek jak ho vidím já osobně. Můžu si za to sám, že se do ničeho nezapojim, protože nespamuju dmka v různých kanálech herních nebo forkových. Tak já se Vám už vnucovat nebudu. 
_________________ Ty si možná myslíš, že jsem ku%va. Jsem ku%va!
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 23:30 06. Jan 2012 |
|
|
Výsledek?
Pro glejty se hledá nějaké přijatelné řešení, tak aby jejich vydávání nebylo závislé na DM.
Ale nejspíš to nebude hned.
|
|
Top |
|
Myrpa
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 23:34 06. Jan 2012 |
|
 |
Rytíř |
|
|
Ok, protože za to může můj příspěvek, reaguju.
Určitě máš na DMkování svůj názor, který bys převedl do praxe, kdybys tu DMkoval, což je jedna věc, ale druhá je, že chceš hrát a domluvit se se současnými DMky, tak musíš hrát zase jejich hru, způsoby. To znamená třeba "spamovat" do k tomu určených kanálů, jestli je to způsob, jak se DM připomenout.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 17:03 07. Jan 2012 |
|
|
Desmond wrote: Výsledek?
Pro glejty se hledá nějaké přijatelné řešení, tak aby jejich vydávání nebylo závislé na DM.
Ale nejspíš to nebude hned. Pověřte vydáváním glejtů nějakého hráče  Ať je aspon malá šance na korupci 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Glejt Posted: 17:07 07. Jan 2012 |
|
|
zachy wrote: Pověřte vydáváním glejtů nějakého hráče  Ať je aspon malá šance na korupci  No to bychom si pomohli 
|
|
Top |
|