|
View unanswered posts | View active topics
|
Page 1 of 1
|
[ 8 posts ] |
|
Author |
Message |
mandos
|
Post subject: Moc portrétů Posted: 07:58 07. Jan 2012 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Zdravim, mam takový problém, když si postahuju všechny portréty co jsou tu na webu/foru kmání, tak jich mam asi moc, protože pak při zakládání postavy když si mám vybrat portrét mi prostě hra rezignuje a vypne se. Stávalo se mi to i dřív, ale prostě jsem se vykašlal na portréty co si přidává každý hráč k novým postavám sám a šlo to, ale pak mam všude jen kápě a ani ty ostatní se mi prostě nechce mazat, protože si mezi nima pak většinou vybírám portréty pro nové postavy, leda by to bylo jediné řešení. Tak se chci optat jestli na to znáte někdo nějaký fígl protože jsem hledal už všude po internetu a nic zatím 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Moc portrétů Posted: 10:53 07. Jan 2012 |
|
|
Ano, tohle je vedlejší efekt, mě se to týká také - když tam nahraju víc než 500 portrétů tak mi to padne při výběru portrétu u tvorby postavy....
Hold musíš jich pár odmazat.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Moc portrétů Posted: 11:06 07. Jan 2012 |
|
|
Portréty lze nahrát i do override namísto do portraits. Takové portréty se pak nezobrazují při tvorbě postavy, ale ve hře se zobrazí korektně. V override běžně mívám desetitisíce souborů a hra to zvládá, jen to trochu zpomaluje spouštění.
Další řešení je nasypat portréty do některého z CEPových HAKů, které Thalie používá, ale to už vyžaduje, aby člověk věděl, co dělá.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Moc portrétů Posted: 12:03 07. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kdyz zakladas postavu, tak si proste prejmenuj portraits treba na portraits_bck, vytvor tam novej adresar portraits a do toho dej jen portret postavy, kterou zakladas. Po zalozeni to vrat zpet.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Moc portrétů Posted: 16:57 07. Jan 2012 |
|
|
Nebo u portrétů, které nebudeš rozhodně nikdy používat, případně u cizích co si stahuješ, smaž ty s velikostí _h. Zabírají nejvíc místa a jen se ti takhle nezobrazí při výběru.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Moc portrétů Posted: 17:20 07. Jan 2012 |
|
|
Ještě bych podotkl že by nikdo neměl přidávat vlastní věci do haků cepu či haků thalie. Prostě se to nesmí.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Moc portrétů Posted: 20:03 07. Jan 2012 |
|
|
Shaman88 wrote: Ještě bych podotkl že by nikdo neměl přidávat vlastní věci do haků cepu či haků thalie. Prostě se to nesmí. Aha. A neupravený CEP verze vyšší než 2.1 se používat smí?
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Moc portrétů Posted: 20:47 07. Jan 2012 |
|
|
|
Top |
|