|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
kucik
|
Post subject: Re: Dámské držení obouruční zbraně Posted: 16:49 09. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Pravděpodobně animacema boje v override.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Dámské držení obouruční zbraně Posted: 17:19 09. Jan 2012 |
|
|
Czech_Luthor wrote: ... Meč, když mě chce zrovna zabít  A podľa dlhých skúseností je to viac ako často 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Dámské držení obouruční zbraně Posted: 12:53 01. May 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Obnovím to tu. Ví někdo které soubory odmazat, aby to vrátilo holkám normální animace? díky.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Dámské držení obouruční zbraně Posted: 13:29 01. May 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Obnovím to tu. Ví někdo které soubory odmazat, aby to vrátilo holkám normální animace? díky. Pokud se to týká jen ženských postav, budou to na 95% některé z těchto souborů: - a_fa.mdl
- a_fa2.mdl
- pfa0.mdl
- pfd0.mdl
- pfe0.mdl
- pfg0.mdl
- pfh0.mdl
- pfo0.mdl
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Dámské držení obouruční zbraně Posted: 13:45 01. May 2012 |
|
|
díky, ozkouším, dám vědět
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Dámské držení obouruční zbraně Posted: 14:14 01. May 2012 |
|
|
override mám uplně prázdný, je to někde něco přímo ve věcech thalie, všude jinde se mi ženské chovají "normálně"
jinak jmenuje se to V2 combat animations a zajímavé je že na thalii standardně muži mají původní nwn animace a ženy V2
až přijdu na to čím to je nemilosrdně to zlikviduju -.- uvítám jakoukoliv podporu
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Dámské držení obouruční zbraně Posted: 16:00 01. May 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: override mám uplně prázdný, je to někde něco přímo ve věcech thalie, všude jinde se mi ženské chovají "normálně"
jinak jmenuje se to V2 combat animations a zajímavé je že na thalii standardně muži mají původní nwn animace a ženy V2
až přijdu na to čím to je nemilosrdně to zlikviduju -.- uvítám jakoukoliv podporu Shaman88 wrote: Ještě bych podotkl že by nikdo neměl přidávat vlastní věci do haků cepu či haků thalie. Prostě se to nesmí. ( http://thalie.pilsfree.cz/forum/viewtopic.php?p=129025#p129025)
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Dámské držení obouruční zbraně Posted: 16:02 01. May 2012 |
|
|
tak já ten hak upravovat nebudu, jen najdu ve kterém z nich je to narvané a pak dám návrh aby se to odebralo. Myslím že jestli někdo tak nutně potřebuje V2 tak si je může nacpat do everride solo. A nebo to vyřeším V-trojkou pro ženské modely, třeba fencing style je pěkný
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Dámské držení obouruční zbraně Posted: 16:08 01. May 2012 |
|
|
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Dámské držení obouruční zbraně Posted: 16:21 01. May 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: :wall: jaktože mají thalie haky přednost před override? O.o ať tam nacpu co chci ta ženská bojuje furt stejně Priorita zdrojů podle mých znalostí (od nejvyšší po nejnižší): - Hak Paky připojené k modulu (v pořadí podle seznamu ve vlastnostech modulu).
- Texture packy, zdroje modulu.
- Adresář override.
- Původní zdroje hry (BIF) v hard-coded pořadí.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Dámské držení obouruční zbraně Posted: 16:50 01. May 2012 |
|
|
nemůžu je najít podle mě to bude někde thalie_mod_1_1 nebo thalie_mod_2_1
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Dámské držení obouruční zbraně Posted: 17:06 01. May 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: nemůžu je najít podle mě to bude někde thalie_mod_1_1 nebo thalie_mod_2_1 thalie_exp_3.hak (na hledání zdrojů se hodí analýza konfliktů v toolsetu)
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Dámské držení obouruční zbraně Posted: 17:12 01. May 2012 |
|
|
díky slídile, máš to u mě  teď už jen doufat že to někdo odmaže
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Dámské držení obouruční zbraně Posted: 17:28 01. May 2012 |
|
|
Zkus si stáhnout a do override rozbalit tento narychlo uplácaný balíček: odstraněno Měl by vrátit původní biowarovské animace lidským, půlelfím a elfím ženám (pouze "normální" fenotyp), a to i s thalijskými HAKy. Prosím o otestování.
Last edited by davidsoft on 18:18 01. May 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Dámské držení obouruční zbraně Posted: 18:09 01. May 2012 |
|
|
ozkoušeno na normal elfce, nefunkční
|
|
Top |
|