|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 16:52 17. Dec 2011 |
|
|
Díky všem za filmovej večer a díky i těm co se pak koukli na lehký záznam toho, jak to má drow strašlivě moc těžký 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:22 21. Dec 2011 |
|
|
Kdyby měl někdo koncem března chuť a alespoň částečnou výzbroj, pak ráda uvítám další spolubojovníky. Bohůmžel, zdá se že letos budeme za Rohany tvrz nikoli bránit, ale dobývat, což je jediná skvrnka na jinak perfektní akci! http://www.zapadniuvaly.cz/index.php?wh=3
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:30 09. Jan 2012 |
|
|
Co takhle ve středu do čajky?
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:33 09. Jan 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Jsem na horách 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:41 09. Jan 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
nemám čas 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:46 09. Jan 2012 |
|
|
Tak uvidíme. I Kokos se uvolil, že by se zvedl od Swotorů.
Derken: A kdy se vracíš?
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:48 09. Jan 2012 |
|
|
V sobotu dopoledne nějak a klidně bych večer někam zašel, doufám že mi zbydou nějaké peníze, je to tu docela co noc to pařba 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:19 10. Jan 2012 |
|
|
Na 50% že budu moct v sobotu .. popřípadě kdybych mohl, tak je tu dalších 50% že bych byl ve worku do tři odpo, tak jedině až pak 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:30 10. Jan 2012 |
|
|
A tak jako nakonec, sobota proč ne. Něco nenáročného. Třeba zajít na sport, co, vybruslit vánoční cukroví z podkožního tuku, nebo něco podobného? Beach? A nebo teda chlastat, no.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 00:47 10. Jan 2012 |
|
|
Jsi opět nechutně aktivní. Co tu středu čajku, klidně v menším počtu? Že bych průbnul třeba taky Rinu a Alexe?
Edit - jako k tý sobotě.
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 06:51 10. Jan 2012 |
|
|
Středa i sobota volno, jsem svolný ke všem možným aktivitám nepočítačového charakteru...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:18 10. Jan 2012 |
|
|
Braenn wrote: A tak jako nakonec, sobota proč ne. Něco nenáročného. Třeba zajít na sport, co, vybruslit vánoční cukroví z podkožního tuku, nebo něco podobného? Beach? A nebo teda chlastat, no. Ses si vedoma toho ze venku neni led a popřípadě se tam teplota pohybuje kolem 6ti stupnů?
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:39 10. Jan 2012 |
|
|
Tady je to děs, napadne tu půlmetru denně Jako v sobotu bych šel klidně, ale spíše něco pasivního jako čajka, hospoda, kino  Protože budu asi dost unavenej 
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 09:51 10. Jan 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Braenn wrote: A tak jako nakonec, sobota proč ne. Něco nenáročného. Třeba zajít na sport, co, vybruslit vánoční cukroví z podkožního tuku, nebo něco podobného? Beach? A nebo teda chlastat, no. Ses si vedoma toho ze venku neni led a popřípadě se tam teplota pohybuje kolem 6ti stupnů? Jsem si toho vědoma, stejně jako existence krytých hal a umělých kluzišť! 
|
|
Top |
|
maliarda
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 14:54 10. Jan 2012 |
|
|
Rina by šla a lepší tedy sobota jak středa Braenn - nemám brusle  skončily kdesi neznámo kde. Nějaké aktivitě se nebráním, ale čajovna či cokoliv jiného taky není k zahození
_________________ Thea
|
|
Top |
|