|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
efu_redo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:05 03. Jan 2012 |
|
|
Díky za pěknou hru těm, kteří doprovázeli mou postavičku. Bavte se tu pěkně.
_________________ Dělejte si s mými postavami co chcete, jen ať v tom není OOC!!!
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:07 03. Jan 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
efu_redo wrote: Díky za pěknou hru těm, kteří doprovázeli mou postavičku. Bavte se tu pěkně. To už je zase mrtvá? Já děkuji tvůrci Eraniny zahrádky, je super 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:32 03. Jan 2012 |
|
|
Díky za hru všem zúčastněným a ještě jednou se omlouvám efu_redovi za ten konec.
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:52 03. Jan 2012 |
|
|
I já se přidám, užil jsem si chvíle plné zábavy i napětí, které mi mnohdy nedaly spát.  Díky Redo Také díky Tarje za půlnoční posezení nad otázkou života, vesmíru a vůbec 
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:48 03. Jan 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Chtěl bych poděkovat Nalkanarovi, který mě včera vzpoměl, když rozdělával ohníček.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:51 03. Jan 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Já díky všem, které Ali potkal včera večer... myslím, že většinu času to byl zajímavý hovor o vesměs zajímavých věcech ooo Aersi, díky za tvé díky, ty tak úžasně umíš pochválit za tvorbu čtivého čtiva
_________________ .
|
|
Top |
|
Legition
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:09 04. Jan 2012 |
|
|
Děkuju za velmi příjemnou hru na pláži. Opravdu mě bavila jako ještě nikdy...
nechť války započnou *usměje se a pozvedne čerstvé kafe*
_________________ Legitiona Gothartová - mladá naivní eflka jejiž osud je zřejmě spečetěn, neboť jí dlouho nikdo neviděl...
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 13:38 04. Jan 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Taky dekuju, bylo to zabavny  *nenapadne si plni kapsy piskem*
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:20 04. Jan 2012 |
|
|
Díky moc Desmondovi, že nezapomněl a doufám že si užil našeho Mentalistu Edit Desmond : jistě 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:58 05. Jan 2012 |
|
|
Díky za hru všem, koho jsem dnes potkal. Bavil jsem se.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 11:45 05. Jan 2012 |
|
|
Ja chcem veľmi poďakovať Czech_Luthorovi za Quest, bol to brutál, úplne som mala zimomriavky, hlavne keď som si k tomu ešte i Nightwish pustila ... úplne rovnako velikánska vďaka Mandosovi, tvoja hra je super a včera tvoj popis toho, čo sa dialo, bol úplne ... brrr .. mrazivý!!!
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Myrttille
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:09 10. Jan 2012 |
|
|
díky rodince a díky paladinům  bylo to zajímavé
_________________ Laurentia Kler - ,,mezi tolika různými a snadno proveditelnými kouzly je jedno ještě krásnější. Má na sobě večerní oblek, je zářivé a živé a má barvu tvých očí vyjadřujících obdiv."
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:20 10. Jan 2012 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Tak já taky poděkuju po delší době všem kolem rodiny Meynolds. Fajn si sváma zahraju a sem rád že se vám zatim postava líbí tak snad to tak půjde dál a těšim se i na další hru s vámi  Jinak taky díky dneska za hru paladinům, asi prvně jsem vás viděl pohromadě a celkem dobrý efekt má ta jejich skvadra tyjo, ikdyž to Is hold tolik neocení no 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:59 10. Jan 2012 |
|
|
Dík Meynoldsům a spol., byla docela sranda jak se tam Fallion objevil.
(A taky dík našim, Ryuovi, Vil, Rodaovi a Johance).
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:16 10. Jan 2012 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Taky děkuju, docela jsem se na té reakci pobavil 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|