|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:23 10. Jan 2012 |
|
|
No to teda že sranda bola, hlavne je najzaujímavejšie sledovať, ako jednu vec môže vidieť kopec postáv rôznym pohľadom  je to potom také fakt príjemné hranie, hlavne pestré a je to výzva ... Ale že som mala istý čas dojem, že sa tasia zbrane a pôjde do tuhého Ja tiež ďakujem svätej výprave za príjemné spestrenie dňa Konečne som spoznala prvú temer dokonale galantnú mužskú postavu na Thalii .. a až to tak dobre padlo  konečne nie buran, ako všetci ostatní (česť výnimkám, ktorí sú len menší burani, prípadne raz za uhorský rok galantní) A veľmi ďakujem celému klanu Meynolds .. Fallovi, Artoriusovi, Isendirovi, Laurentii aaaj Kelrane za jej uštipačné reči dnes .... a SEBE samozrejme Dúfam, že nám thalijskí bohovia doprajú radosť a podarí sa všetko, čo máme naplánované  aspoň minimálne tá dnešná vec, čo sme debatovali
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:54 10. Jan 2012 |
|
|
jachyra wrote: Ale že som mala istý čas dojem, že sa tasia zbrane a pôjde do tuhého No... zbraně by tasily jen postavy, které je měly u sebe, žejo  jachyra wrote: Ja tiež ďakujem svätej výprave za príjemné spestrenie dňa Konečne som spoznala prvú temer dokonale galantnú mužskú postavu na Thalii .. a až to tak dobre padlo  konečne nie buran, ako všetci ostatní (česť výnimkám, ktorí sú len menší burani, prípadne raz za uhorský rok galantní) Díky, toto mě velmi potěšilo.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:30 10. Jan 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: jachyra wrote: No... zbraně by tasily jen postavy, které je měly u sebe, žejo  *vytiahne meč z výstrihu a pavézu spod sukne* Hahaaa toto si nečakal, čo?  ale kdeže, na ochranu mám svojich ľudí ... lenže povedzme to tak .. tí menej inteligentní sa bijú, tí inteligentní dohovoria 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 09:54 10. Jan 2012 |
|
|
Díky, byla to docela legrace, i když jsem se dík časovému protáhnutí nemohla účastnit dokončení.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Ajax the Great
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:21 10. Jan 2012 |
|
|
Taky všem dík za hru, bylo to sranda  Já se spíš nejvíc pobavil ještě v Ivory  jachyra wrote: Konečne som spoznala prvú temer dokonale galantnú mužskú postavu na Thalii Tak moment...
_________________ Artorius Meynolds
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 16:45 10. Jan 2012 |
|
|
Ajax the Great wrote: Taky všem dík za hru, bylo to sranda  Já se spíš nejvíc pobavil ještě v Ivory  jachyra wrote: Konečne som spoznala prvú temer dokonale galantnú mužskú postavu na Thalii Tak moment... ty ani náhodou nie si galantný XD len občas a keď sa ti hrozne chce!
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 22:28 10. Jan 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Díky Cortezovi a Aonghasovi za super hru =)
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:29 11. Jan 2012 |
|
|
jachyra wrote: Ajax the Great wrote: Taky všem dík za hru, bylo to sranda  Já se spíš nejvíc pobavil ještě v Ivory  jachyra wrote: Konečne som spoznala prvú temer dokonale galantnú mužskú postavu na Thalii Tak moment... ty ani náhodou nie si galantný XD len občas a keď sa ti hrozne chce! Galantní postava... galantní postava... Hm... Ale Berserk je už mrtvej ne? 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:06 11. Jan 2012 |
|
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 23:08 11. Jan 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Zúčastnění děkují zúčastněným 
_________________ .
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 10:42 12. Jan 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Zúčasnění beze "ZDROJE" děkují dalším zúčastněným se "ZDROJEM" i beze "ZDROJE".
|
|
Top |
|
KaTo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:39 12. Jan 2012 |
|
Joined: 15:24 23. Jun 2007 Posts: 6754 Location: Severní okraj Středozemě
|
_________________ Síla tě osvobodí! - Sithský kodex, 12.12.2011 (TOR-preorder) Bylo to peklo! - Error 37, Error 3005, Error 3007, 15.5.2012 (Diablo3) Až s vámi skončím, nebudete věřit vlastní mysli! - Mesmer, 28.8.2012 (GW2) Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují. - Din Dagor, Mrazen 1147 (EQ) Tento rok bude začátek konce. - neznámý vojín
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:22 13. Jan 2012 |
|
|
Díky moc Lashekovi a grupě. Bylo to dost dobré dnes. Temnota holt dokáže použít spoustu fíglů 
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:24 13. Jan 2012 |
|
|
Dost dobrý!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 00:55 13. Jan 2012 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Děkuji neznámému DMku, které zavalilo schody u Rakši. Konečně jsem mohl zkusit svou demoliční schopnost v praxi. Takže DÍKY! 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|