|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Zbran Posted: 23:52 03. Jan 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Derken- wrote: xxxMajkyxxx wrote: Kopyto wrote: No ty radsi neuvazuj  S timhle pristupem urcite dosahnes sveho  Je drsnej  Uz jen cekam kdy na mne vystartuje s tim reklamovanym Falchionem 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Zbran Posted: 18:43 11. Jan 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Klasika =) rychle to zahodit ze stolu jen abych nic nedělal =)
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Zbran Posted: 21:35 11. Jan 2012 |
|
|
Koninho87 wrote: Klasika =) rychle to zahodit ze stolu jen abych nic nedělal =) Trošku mimo příspěvek ne? 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Zbran Posted: 21:51 11. Jan 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
-darkvision- wrote: Koninho87 wrote: Klasika =) rychle to zahodit ze stolu jen abych nic nedělal =) Trošku mimo příspěvek ne?  Nevšímej si mě.díky =)
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Zbran Posted: 14:06 12. Jan 2012 |
|
|
Hej nevím, jestli jste si toho všimli ale udělal jsem tu opravu.....
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zbran Posted: 14:09 12. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Nekaž mu radost.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Zbran Posted: 16:04 12. Jan 2012 |
|
|
kucik wrote: Nekaž mu radost. Dali jste to tlk na hlavní stránku ke stažení?
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zbran Posted: 16:33 12. Jan 2012 |
|
|
To nevim. Pro sichr to aktualizuju.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Zbran Posted: 18:58 12. Jan 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Shaman88 wrote: kucik wrote: Nekaž mu radost. Dali jste to tlk na hlavní stránku ke stažení? paráda.díky ale notak Kuciku hned tak negativní =)
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Zbran Posted: 19:05 12. Jan 2012 |
|
|
Koninho87 wrote: Shaman88 wrote: kucik wrote: Nekaž mu radost. Dali jste to tlk na hlavní stránku ke stažení? paráda.díky ale notak Kuciku hned tak negativní =) Ty jedinej tu seš negativní, rejpavej etc aniž by sis pročetl celej topic, kde Shaman už psal, že to udělal a abyste to vyzkoušeli. Místo reportu zda to funguje či ne, si radši rejpneš, že to někdo smetl ze stolu a vykašlal se na to. To pak dokáže takovéh člověka (v tomto případě Shamana) opravdu povzbudit do další práce 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Zbran Posted: 21:28 12. Jan 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Ty jedinej tu seš negativní, rejpavej etc aniž by sis pročetl celej topic, kde Shaman už psal, že to udělal a abyste to vyzkoušeli. Místo reportu zda to funguje či ne, si radši rejpneš, že to někdo smetl ze stolu a vykašlal se na to. To pak dokáže takovéh člověka (v tomto případě Shamana) opravdu povzbudit do další práce  [/quote] slovu nevšímat asi nerozumíš vid?=) a já si vždycky myslel že jsi dokonalý 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zbran Posted: 21:34 12. Jan 2012 |
|
|
Koninho87 wrote: slovu nevšímat asi nerozumíš vid?=) a já si vždycky myslel že jsi dokonalý  Tak si ho nevsimej, ne?
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Zbran Posted: 21:40 12. Jan 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: Koninho87 wrote: slovu nevšímat asi nerozumíš vid?=) a já si vždycky myslel že jsi dokonalý  Tak si ho nevsimej, ne? Jooo přesně.Nevšímej si mě
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Zbran Posted: 22:58 12. Jan 2012 |
|
|
Koninho87 wrote: kucik wrote: Koninho87 wrote: slovu nevšímat asi nerozumíš vid?=) a já si vždycky myslel že jsi dokonalý  Tak si ho nevsimej, ne? Jooo přesně.Nevšímej si mě Ja nanestesti musim.
|
|
Top |
|