|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Radim
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 09:27 17. Jan 2012 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Co na tom bylo k nepochopení?To přece pochopí i dítě
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 10:37 17. Jan 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Radim wrote: Co na tom bylo k nepochopení? ...že to ještě není opravený
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 11:17 17. Jan 2012 |
|
|
Možná asi proto,že lidi co se o Thálii staraj neskáčou jak hráči pískají a až na to bude mít Kucik čas opraví to.Pokud to někdo oje..vá tak se na to určitě přijít dá a někdo se nachytá.
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 11:22 17. Jan 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Radim wrote: Možná asi proto,že lidi co se o Thálii staraj neskáčou jak hráči pískají a až na to bude mít Kucik čas opraví to.Pokud to někdo oje..vá tak se na to určitě přijít dá a někdo se nachytá. Já neslyšel že bych pískal.Jen jsem to nahlásil.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 11:24 17. Jan 2012 |
|
|
Slovíčkaření miluju
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 11:55 17. Jan 2012 |
|
|
Koninho87 wrote: Radim wrote: Možná asi proto,že lidi co se o Thálii staraj neskáčou jak hráči pískají a až na to bude mít Kucik čas opraví to.Pokud to někdo oje..vá tak se na to určitě přijít dá a někdo se nachytá. Já neslyšel že bych pískal.Jen jsem to nahlásil. Dobře, jinak. Derken to hlásil asi tak 3měsíce zpátky a ještě se to neupravilo. Spokojen? (mám pocit, že to hlásil v době, kdy se udělali ty rapidní změny v alchymii)
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 13:18 17. Jan 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
-darkvision- wrote: Koninho87 wrote: Radim wrote: Možná asi proto,že lidi co se o Thálii staraj neskáčou jak hráči pískají a až na to bude mít Kucik čas opraví to.Pokud to někdo oje..vá tak se na to určitě přijít dá a někdo se nachytá. Já neslyšel že bych pískal.Jen jsem to nahlásil. Dobře, jinak. Derken to hlásil asi tak 3měsíce zpátky a ještě se to neupravilo. Spokojen? (mám pocit, že to hlásil v době, kdy se udělali ty rapidní změny v alchymii) Dobrý.Psal to dyžtak prasokrálik,že to ještě není opravený.Mě je uplně uprdele kdy se to opravý.Tak si hoň ego na prasokrálikovi =)
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 13:33 17. Jan 2012 |
|
|
Ne, psal to Derken kucikovi po PM, tak mě laskave nepřesvědčuj o tom co kdo jak psal když o tom víš úplny Ho... !!
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 13:35 17. Jan 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
-darkvision- wrote: Ne, psal to Derken kucikovi po PM, tak mě laskave nepřesvědčuj o tom co kdo jak psal když o tom víš úplny Ho... !! Podívej se o pár řádku víš a uvidíš,že Prasokrálik psal že to ještě není opravený tak šššš.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 13:36 17. Jan 2012 |
|
|
Koninho87 wrote: -darkvision- wrote: Ne, psal to Derken kucikovi po PM, tak mě laskave nepřesvědčuj o tom co kdo jak psal když o tom víš úplny Ho... !! Podívej se o pár řádku víš a uvidíš,že Prasokrálik psal že to ještě není opravený tak šššš. A ty si přečti celý tyhle rozhovory, jednou, dvakrát, klidně desetkrát, těžko říci, kolikrát to budeš muset přečíst, abys pochopil jejich znění 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Koninho87
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 13:38 17. Jan 2012 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
-darkvision- wrote: Koninho87 wrote: -darkvision- wrote: Ne, psal to Derken kucikovi po PM, tak mě laskave nepřesvědčuj o tom co kdo jak psal když o tom víš úplny Ho... !! Podívej se o pár řádku víš a uvidíš,že Prasokrálik psal že to ještě není opravený tak šššš. A ty si přečti celý tyhle rozhovory, jednou, dvakrát, klidně desetkrát, těžko říci, kolikrát to budeš muset přečíst, abys pochopil jejich znění  No jen si pohoň ego na foru.Já ti to přeju když to v reálu nejde co 
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 14:11 17. Jan 2012 |
|
|
Koninho87 wrote: No jen si pohoň ego na foru.Já ti to přeju když to v reálu nejde co  Divím sa, že to práve ty hovoríš, čo sa vyburuješ na ostatných hráčoch A už sa teším, ako začneš hovoriť mne, ako si ego honím 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 14:21 17. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Uklidněte se všichni.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 18:41 17. Jan 2012 |
|
|
Já tomu nerozumím, proč by to měla být chyba.... některé efekty jsou v nwn děláné tak že se bonusy do nich sčítají. At už bonusy do AC dodge či bonusy do záchraných hodů. Tohle je standartní chování nwn..., tedy alespon podle mě.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Chyby v Alchymii Posted: 18:45 17. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Tohle se rozhodně sčítat nemá. Jinak by sis mohl hodit AC jaký bys chtěl.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|