|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
RES
|
Post subject: Unava Posted: 19:00 07. Feb 2008 |
|
|
Nevim jak je to mozne ale ja si dal pred jeskyni minotauru meditaci a ma unava ukazala 45 vlezu do jeskyne a zabiju nacelnika + dva samany asi tak za 1 min realneho casu a najednou dostanu zpomaleni tak se podivam a mam unavu na 62 tak nevim zda to je spravne ze po seslani 8 kouzel unava skoci z 45 na 62 
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Unava Posted: 03:24 08. Feb 2008 |
|
|
RES wrote: Nevim jak je to mozne ale ja si dal pred jeskyni minotauru meditaci a ma unava ukazala 45 vlezu do jeskyne a zabiju nacelnika + dva samany asi tak za 1 min realneho casu a najednou dostanu zpomaleni tak se podivam a mam unavu na 62 tak nevim zda to je spravne ze po seslani 8 kouzel unava skoci z 45 na 62  jestli te tolik nevysílil ten běh 
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Unava Posted: 12:20 11. Feb 2008 |
|
|
Opakovany zazitek budu rad kdyz nekdo z WB ktomu neco napise  Ma postava ma unavu na 21 zabije zlobriho maga + dva zlobry a unava ji skoci na 63 a okamzite zpomaleni vse v case necele jedne minuty.Zda se tak ma chovat unava u maga tak potom nechapu jak ho clovek muze hrat kdyz nemuze carovat ani to malo kouzel co ma.Pro schrnuti:mag ma omezenou dobu trvani kouzel,kouzla na ktere nejsou zachrane hody vis boure strel ho maji,plosna kouzla zranujou jak maga tak vsechny v patre,nauci se jen dve kouzla za level pac se nedaji sehnat nikde svitky a najit je nekde je jen sakra stesti,a ted koukam ze prostyto vsechny upravi nemuze ani carovat pac ho to hned slozi  Co muze asi mag delat na svou ochranu premlouvat nepratele?Valecnik se taky slozi unavou kdyz se nekde seka hlava nehlava  Hranicar taky padne na hubu po natazeni luku a strelbe  Zda to je chyba tak se na to kouknite budu rad zda to je tak nastaveny tak to vazne nechapu pac hrat maga neni zrovna zadna sranda.Jaromire ty zales trotle ukazal si jiz dost co ses za hrace kdyz na 1L dotahnes medveda a pustis at ho roztrha.Jen se opet potvrdilo nepsane pravidlo ze ten hrac co nejvic breci a stezuje si sam nejvic dela prasary pane RP hraci 
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Unava Posted: 16:14 15. Feb 2008 |
|
|
Tak diky za odpoved hned je clovek spokojenejsi cim to je ze se mu takove veci stasvaji 
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Unava Posted: 16:18 15. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Resi se to. Vic k tomu rict nemuzu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Unava Posted: 16:18 15. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Mag mel mensi predzvest, ale to vysileni se mi zda spis jako chyba, nez jako umyslne omezeni....jinak drzim palce RESi 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
liuk
|
Post subject: Re: Unava Posted: 18:57 15. Feb 2008 |
|
 |
WB Thalie |
|
|
Svitky brzo budou. Budou se objevovat v obchodech náhodně. Takže narazit na svitek vyššího levelu bude vzácnější.
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Unava Posted: 19:06 15. Feb 2008 |
|
|
RES wrote: ... 1L dotahnes medveda a pustis at ho roztrha.Jen se opet potvrdilo nepsane pravidlo ze ten hrac co nejvic breci a stezuje si sam nejvic dela prasary pane RP hraci  bacha na hubu... To ze jsem se zviratama manipuloval je sice pravda, ale nedelal jsem s nima zadny prasarny! Nikdy jsem nenechal zadny zvire u prechodu, coz jsem nekolikrat videl (at umyslne, nebo proto, ze ho nekdo tahnul za strazema nebo tak) a pokud uz jsem nekoho zviratam sikanoval (jako ze jsem to udelal jednou? mozna dvakrat?) tak jsem to nikdy neudelal tak, abych nedal tomu dotycnymu sanci. A nevim o tom, ze bych kdy nekoho medvědem zabil. Takze drz hubu a nenadavej!! tyhle nařčení mě fakt dostávaj... Hlavne ze ty to máš tak na háku...
Last edited by jiromir on 19:09 15. Feb 2008, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Unava Posted: 19:07 15. Feb 2008 |
|
|
Diky za odpoved to staci  ja jen myslel ze si toho asi nikdo nevsimnul kdyz ktomu nikdo takovou dobu nic nenapsal.Svitky super nemuzu se dockat 
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Unava Posted: 19:11 15. Feb 2008 |
|
|
Jaromire jaromire lhanim se tu neocistis vis  Videlo te dost hracu co si udelal stim medvedem potom kdyz si se RP strapnil v Ivory tak jako pomstu sis rek ze nam asi nazenes strach ale onas neslo ja se medvedu nebojim ale ten 1L co tam malem chcipnul kdyz si ho na nas poslal asi veselej nebude.Prose ses ukazaL CO SES ZAC PANE RP HRACI 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: Unava Posted: 19:11 15. Feb 2008 |
|
|
Vsimame si vsetko, len kym sa to neopravi nie je k tomu co napisat. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Unava Posted: 19:20 15. Feb 2008 |
|
|
RES wrote: Jaromire jaromire lhanim se tu neocistis vis  Videlo te dost hracu co si udelal stim medvedem potom kdyz si se RP strapnil v Ivory tak jako pomstu sis rek ze nam asi nazenes strach ale onas neslo ja se medvedu nebojim ale ten 1L co tam malem chcipnul kdyz si ho na nas poslal asi veselej nebude.Prose ses ukazaL CO SES ZAC PANE RP HRACI  Mistr RES vytahuje křivý obvinění? Nevim o tom, ze bych se "RP strapnil" v Ivory...  A to že jsem ho na vás poslal je bullshit. Lžeš sám. Šla vás taková parta, že jsem si dovolil ho nechat kus od vás (sry, vim, ze medveda bys zabil ty sam a bylo tam dalsich 5 postav) a na vás jsem ho neposlal! S těma kecama běž fakt do řitě. Ten medvěd stál tak daleko, že vás neviděl. I z toho tvyho lhaní plyne, že při tom stejně nikdo nechcíp, tak nevim co řešíš. A to, že si spousta hráčů bere slovní útok na postavu osobně, že okamžitě i hráč postavy-hajzla je taky hajzl, je trochu škoda... Měl jsem nahoře zlou postavu, ale já zlej fakt nejsem a nevim o tom, že bych někdy někoho zabil nebo chtěl zabít (nahnat strach možná, ale nemam zapotřebí zabíjet postavy jen tak pro potěšení). a nauč se číst 
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Unava Posted: 19:25 15. Feb 2008 |
|
|
fakt nechapu o co ti jde... Jestli jsem někoho skutečně zabil nějakou prasečinou, tak si otvírej hubu. Nikdo ale neumřel, tudíž je patrný, že jsem měl všechno docela na háku, nemyslíš?? Kdybych chtěl skutečně zabíjet lowlevly medvědama, tak by se Astaroth strhal, kolik by bylo mrtvejch!
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Unava Posted: 19:28 15. Feb 2008 |
|
|
 Tad si se jen priznal vis  Ano slo nas tam sice vic ctyri hraci a to te opravnuje neco takoveho delat?V Ivory pred korenarkou te kazdej videl i ten tupej ork s mecem v ruce co si predved a kdyz jdeme dal do Karaty tak se zanama prikrades jdes k medvedum tam ho chytnes a kdyz hrajeme na ceste do Karaty posles ho knam ano stale vporadku potom knemu sel ten 1L a pustil si ho na nej jen diky me paralize nezemrel.A toto udela nekdo komu vadi ze jinej hrac ma lepsi level jak ty a jeho postava vic beha ubozaku  *odplivne si*
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Unava Posted: 19:43 15. Feb 2008 |
|
|
RES wrote: :mrgreen: Tad si se jen priznal vis  Ano slo nas tam sice vic ctyri hraci a to te opravnuje neco takoveho delat?V Ivory pred korenarkou te kazdej videl i ten tupej ork s mecem v ruce co si predved a kdyz jdeme dal do Karaty tak se zanama prikrades jdes k medvedum tam ho chytnes a kdyz hrajeme na ceste do Karaty posles ho knam ano stale vporadku potom knemu sel ten 1L a pustil si ho na nej jen diky me paralize nezemrel.A toto udela nekdo komu vadi ze jinej hrac ma lepsi level jak ty a jeho postava vic beha ubozaku  *odplivne si* Nějak nechápu souvislost s kořenářkou, ale to je jedno... To že jsem měl postavu, která prudila do ostatnich, neznamena, ze prudim do hracu! To je mozna treba si uvedomit.. Cestou do Karathy jsem vás skutečně chtěl postrasit (to logicky priznavam, protoze se imho nemam za co stydet, tak tu nepis, jak kdybys se priznal k nejakymu zlocinu), pockal jsem si, az vymlatite bandity, aby ste si toho vsimli a nesel vám do zad v boji a hlavně jsem se nebál, že při tom někdo chcípne, neb ste byli parta asi 5ti hráčů, z toho minimálně ty s vysokym lvlem, byl s váma myslim i jeden druid nebo hranicar, kterej toho medvěda pri trose duchapritomnosti mohl ovladnout a hlavne ste s prehledem meli na to, ho zabít... Jestli sel nekdo k nemu v tu chvili kdyz jsem ho pustil netusim, byl jsem uz daleko a jestli nekdo u potvor spoléhá na modrý/červený a jde si jen tak, chudák slabá, k medvědovi jen ptž má modrej nadpis, tak to už neni můj problém.. Takze uz fakt sklapni s timhle obviňovánim! Jak rikam-kdybych chtel zabijet, tak budou postavy umírat!
|
|
Top |
|