|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:31 20. Jan 2012 |
|
|
S tím mě i napadá, zda by se nechtělo do Daf Jamovi hlubiny přidat třeba jeden lovčí trofejí? Dole je celkem jen jeden. Na povrchu myslím že cca 3.
Co se týče těch alchymistů potulných či stolků. Navrhuji na pevno jeden hodit do té Daf Jamovky. A pak jednoho potulnýho do hagolu a jednoho do cheelu .. Jakožte aby každá rasa měla v zastoupení alchymistu. (Tak jak je tomu i na povrchu)
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 13:32 20. Jan 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Lovčí v podtemnu je jeden a na povrchu jsou.. hm.. myslím že 4?
Edit: vlastně možná tři, nejsem si jist jestli je nějakej v poušti
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 14:47 20. Jan 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Alchymisté potulní :
I. první ks do Cheel del Wlaths - náměstí - laboratoř alchymie II. druhý kus Haggol - dolní haggol
lovci trofejí: I. jeden ks do daff jamovy hlubiny - asi bych tu vlastnost dal pulčicému starostovi
Prodejce stítu +4 a +5 , kteří chybí dole 1. dopnit k prodejci zbrojí v Haggolu (trpaslici jsou asi nej kováři)
Děkujiza zvážení
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 15:59 06. Feb 2012 |
|
|
Jednoduše řečeno mi na Thalce chybí svitky(+4 okruhy kouzel). Vím, že jsou zakázány a odstraněny předměty s kouzly nad (4 okruh nebo kolik) ale myslím si že svitky mohly zůstat. Přeci jen jsou jen na jedno použití ( nejdou dobíjet jako hůlky a jiné předměty) a i to jedno použití někdy může být dost užitečné. Čaroděj tím ztrácí navíc svou schopnost učit se ze svitků a to je taky dost špatné. Byl bych moc rád (a myslím že né jenom já) kdyby se svitky znovu zavedly.
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 16:41 06. Feb 2012 |
|
|
Svitky všech kruhů jsou v lootu. Do obchodů se zavádět nebudou, není třeba diskuzi na toto téma omílat stále dokola.
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:21 17. Feb 2012 |
|
|
Je to sice detail, ale dojel na to už aj NPC bard. Zmizely mu housle. Ony právě mizí aj z trezorů. Tak prosím zda by to šlo opravit. 
Attachments: |

bezhousli.jpg [ 368.01 KiB | Viewed 3712 times ]
|
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:45 17. Feb 2012 |
|
|
menderon wrote: Alchymisté potulní :
I. první ks do Cheel del Wlaths - náměstí - laboratoř alchymie II. druhý kus Haggol - dolní haggol
lovci trofejí: I. jeden ks do daff jamovy hlubiny - asi bych tu vlastnost dal pulčicému starostovi
Prodejce stítu +4 a +5 , kteří chybí dole 1. dopnit k prodejci zbrojí v Haggolu (trpaslici jsou asi nej kováři)
Děkujiza zvážení Za všechny tyto body se s nadějí v srdci přimlouvám také. Potulní alkáči chybí docela dost. Lovci trofejí oproti povrchu chybí razantně - a v hlubině se to docela i nabízí, dobrý nápad! Štíty jsou momentálně asi nejpalčivější, Rejty, prosím a moc se za ně znovu přimlouvám, kdyby nic tak tohle je opravdu nejpalčivější. Díky.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:59 19. Feb 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Můj návrh by byl přidat 2potulný (nabídku píšu níže) a pak jeden stolek do Daf jamovy hlubiny (presny nazev lokace nevim)
1. potulný alchymista někde zde: Che´el del Wlalths - náměstí Che´el del Wlalths - přístav Che´el del Wlalths - náměstí - laboratoř alchymie
2. potulný alchymista někde zde: Hagol - Dolní Hagol Charaxss - Staré město
Děkuji moc, ať je výsledek jakýkoliv. Dobrý den, jen bych rád připoměl toto, aby se na to nezapomnělo. Děkuji.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 19:33 20. Feb 2012 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Dát do dungů pro epické lvly script, který by potvorám při spawnu spouštěl prohlédnutí neviditelnosti (nebo TS), ale na menším lvlu... V případě, že by do dungu 25+ šla postava na 10lvl, natěžila si meteor, smaragd atd. a vesele utekla. To je podle mě dost nevyvážený.
Tedy udělat něco s tím, aby takové postavy neměly šanci bez boje něco takového získat.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:41 22. Feb 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
-RoF- wrote: Je to sice detail, ale dojel na to už aj NPC bard. Zmizely mu housle. Ony právě mizí aj z trezorů. Tak prosím zda by to šlo opravit.  Strčte mu něco jinýho, furt mu někdo ty housle krade. 
_________________ .
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 17:47 22. Feb 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
A nebo ho dejte pryč. 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 18:57 04. Mar 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Nahoře na kameni neprodává Smrťák katany. 
_________________ .
|
|
Top |
|
Aillen
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 12:38 07. Apr 2012 |
|
|
-RoF- wrote: Je to sice detail, ale dojel na to už aj NPC bard. Zmizely mu housle. Ony právě mizí aj z trezorů. Tak prosím zda by to šlo opravit.  Nemohl by potulný bard po kontaktování třeba něco na housle zahrát? Není to trochu škoda, stojí tam jen tak s připravenými houslemi a nikdy nic nezahraje, ani na požádání, ani třeba za nějaký obnos ..pár mincí třeba 
_________________ Olwen Emerald Fiona Wang Yan Vlaštovka
|
|
Top |
|
Diemo
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 00:04 02. May 2012 |
|
|
zdravim,mam problem s pevnosti Nordova kovadlina....na to, ze to je trpaslici pevnost, chybi mi tam mistecko aspon na kovarinu, nebo platnerinu  a jestli to tu uz nekdo psal tak pardon.
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: CO VAM NA THALII CHYBI? Posted: 01:07 02. May 2012 |
|
|
Jo, to mi tam k atmosféře taky chybělo!
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|