|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
-darkvision-
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:18 20. Jan 2012 |
|
|
Dobrý den, dnes mi vadilo třeba to, že jsem běžel přes celý povrch a když už mělo svítat, řeknu že zalezu zpět do nory, k mému překvapení přes Doren se to nedá, vchod do dolů je poněkud zavalen. (Cca 3dny real zpět jsem tamtudy prošel normálně).
Co mi tedy vadí je to, že taková hlavní tepna mezi podtemnem a povrchem a v IC sekci o tom není nic, že by se důl zavalil. Vadí mi tedy to, že jaksi byl zásah do modulu, aniž by se to ukázalo v IC.
Díky.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:42 20. Jan 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Dobrý den, dnes mi vadilo třeba to, že jsem běžel přes celý povrch a když už mělo svítat, řeknu že zalezu zpět do nory, k mému překvapení přes Doren se to nedá, vchod do dolů je poněkud zavalen. (Cca 3dny real zpět jsem tamtudy prošel normálně).
Co mi tedy vadí je to, že taková hlavní tepna mezi podtemnem a povrchem a v IC sekci o tom není nic, že by se důl zavalil. Vadí mi tedy to, že jaksi byl zásah do modulu, aniž by se to ukázalo v IC.
Díky. Možná je to tak schválně, ne?  To tě nenapadlo? Kdyby se to dalo do IC novinek, tak to těžko někoho překvapí. Ten kdo to tam odpálil a způsobil tím zával asi ví co dělá.
|
|
Top |
|
Lashek
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 13:47 20. Jan 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Dobrý den, dnes mi vadilo třeba to, že jsem běžel přes celý povrch a když už mělo svítat, řeknu že zalezu zpět do nory, k mému překvapení přes Doren se to nedá, vchod do dolů je poněkud zavalen. (Cca 3dny real zpět jsem tamtudy prošel normálně).
Díky.
Attachments: |

original.jpg [ 58.48 KiB | Viewed 4088 times ]
|
_________________ Rashed - Malý uličník.
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:28 20. Jan 2012 |
|
|
Tak jsi asi byl první kdo to objevil 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:44 20. Jan 2012 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Vadí mi grafické efekty,které vás prozradí než napadnete PC hráče a ten toho samo využije a uteče.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:51 20. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Radim wrote: Vadí mi grafické efekty,které vás prozradí než napadnete PC hráče a ten toho samo využije a uteče. Jaký grafický efekty?
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:51 20. Jan 2012 |
|
|
Třeba když hodíš požehnání blízko někoho a si v invisu nebo klidně i v GS druhej to prostě vidí,slyší a bůh ví co ještě.Nestalo se mi to poprvé
Last edited by Radim on 15:53 20. Jan 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:52 20. Jan 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
A rovnou schovejme i fireball... nebo rovnou viditelnost boostů na postavách... nebo víte co? I zbroje a zbraně...
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:53 20. Jan 2012 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Souhlasím s Radimem... Je to dost blbá běc, zvlášť u lidí co pijou lektvary, kde to trvá dlouho... Požehnání, Bop... A jste dvakrát prozrazení 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:53 20. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
No to je osud. Tak neházej požehnání před plánovanou obětí. Proto tam ty efekty jsou, aby bylo vidět, že se něco děje.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:54 20. Jan 2012 |
|
|
Molly23 wrote: A rovnou schovejme i fireball... nebo rovnou viditelnost boostů na postavách... nebo víte co? I zbroje a zbraně... Jo tohle má fakt hlavu a patu co si napsal
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:56 20. Jan 2012 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Jo, ale když si to nenahodíš, máš -6 AB (pokud počítám obě kouzla/lahve) A to je dost citlivé
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
Radim
|
|
|
kucik wrote: No to je osud. Tak neházej požehnání před plánovanou obětí. Proto tam ty efekty jsou, aby bylo vidět, že se něco děje. To není osud,ale blbost.Požehnání byl příklad,je to třeba i u božské síly a ta je i prodloužená bohužel dost krátka na to,aby si ji na sebe házel furt.
|
|
Top |
|
Molly23
|
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Tak to nepijte aby jste se neprozradili, jinak k tomu co jsem napsal... hlavu a patu to nemá, protože to je kravina, stejně jako si myslím, že je kravina schovávat efekty kouzel at už jakýchkoliv užitých v invisu nebo hidu, nebo prostě všude....
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Co Vám na Thalii vadí? Posted: 15:58 20. Jan 2012 |
|
|
Buď rád, že ti to neshodí invis 
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|