|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 15:13 14. Jan 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Desmond wrote: Lindsey si to dává líp  . http://youtu.be/JGCsyshUU-AVůbec nechápu, jak u toho ještě může tancovat. Tomu říkám multitasking. Teeeda...a jeste zvlada ovladat vlastni stin  A co jde ve vysledku? Aby se vsichni bavili a dobre to ladilo ne? http://www.youtube.com/watch?v=_6bC-ROSDQc&feature=fvwrelEdit Desmond : přesně tak 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 17:23 14. Jan 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Desmonde, to se dělá tak, že nahraješ nahrávku (audio), pak natočíš video a ono to vypadá kůl  A KONEC OT! 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Desmond
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 17:28 14. Jan 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Desmonde, to se dělá tak, že nahraješ nahrávku (audio), pak natočíš video a ono to vypadá kůl  A KONEC OT!  Tak je celkem jasný, že je to studiová nahrávka naroubovaná na klip (běžná praxe), ale ona si to takhle dává i na koncertech. Takže ten multitasking tam přeci jen je. 
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:12 22. Jan 2012 |
|
|
Ted jsem dohrál hru se super příběhem, takové trochu jinačí GTAčko, ale fakt bomba  , dokonce si můžete i vytvořit postavičku, já měl vousatého tlustého rockera a perfektně mi do příběhu zapadl, že si to s jinou postavou nedovedu představit  . http://www.youtube.com/watch?v=IusE_qBMRUs
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:18 22. Jan 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Taky nemusíš hrát všechno co hraje cricken  I když v tom jeho videu mě nejvíc zaujala hláška když hrál s kámošem cooperaci "There is a tiger in my car! Why is there a tiger in my car?" "Heh, why is there a tiger in your car?" A fakt v autě na místě spolujezdce seděl tygr. Tuším že ho fackoval tlapkou za dopravní přestupky.
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 20:22 22. Jan 2012 |
|
|
To bylo tuším z trojky, na kterou se třesu... popravdě moc jsem od tý hry nečekal, ale rozhodně mě bavila a užil jsem si ji  .
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 09:56 24. Jan 2012 |
|
|
Jo ten tygr je z trojky  a je to děsná sranda... abys ho nenasral tak musíš jezdit rychle, ale bez bouraček a aby jsi ho uklidnil tak musíš dělat drifty  a jak on rád drifty tak ti občas hrábne do řízení hehe  . Jinak Trojka je super, technicky lepší než dvojka, ale zase v rámci příběhu doporučuji si zahrát aspon dvojku. V Saint Row The Third je akorát takovej... hodně akční začátek, pak několik nudných misí a pak se zas pokračuje v příběhu... jako ale je to fakt šílenost... už jsem získal jako meelee zbran obouruční robertek ... jmenuje se "penetrator"  Doporučuju!
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 10:36 24. Jan 2012 |
|
|
Najnovšie: nwn1 - thalie ... a toolset 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 16:34 24. Jan 2012 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Já jsem zvědav jak dopadne ta Dungeons & Dragons: Neverwinter MMO 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 16:50 24. Jan 2012 |
|
|
Jestli jede na 4e edici, tak tu ztačí zkopírovat, to je téměř MMO na papíře  Příběhově/settingově dopadne odhaduji, jako většina MMO
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:28 24. Jan 2012 |
|
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:43 24. Jan 2012 |
|
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 00:00 25. Jan 2012 |
|
|
Hmmm *kouká na svých 242*
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 00:04 25. Jan 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Hmmm *kouká na svých 242* To je hodně úctyhodnej výkon, tyjo.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 00:08 25. Jan 2012 |
|
|
dám ti screen až doletím do cíle
|
|
Top |
|