|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:05 26. Jan 2012 |
|
|
ďakujem veľmi moc Czech_Lutherovi za úplne úžasnú hru, za trpezlivosť a silný žalúdok  aj mne je zle, neboj ... hlavne, aby sa to podarilo doviesť do zdárneho konca!
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:08 26. Jan 2012 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Já taky děkuju moc jachyře... dnešek byl parádní, ale fakt je mi trošku (hoooodně zle). Ale samozřejmě děkuju hrozně moc  Vážně jsem se bavil.
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 04:49 26. Jan 2012 |
|
|
Dík Alici za disputace o morálce, dobru a zlu.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:15 27. Jan 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Díky, Jachyro.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 12:42 27. Jan 2012 |
|
|
 rado sa stalo .. Ja chcem zase veeeľmi poďakovať Kucíkovi za veľmi veľa dobrých rád a obrovskú trpezlivosť so mnou 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:12 27. Jan 2012 |
|
|
jachyra wrote: :oops: rado sa stalo .. Ja chcem zase veeeľmi poďakovať Kucíkovi za veľmi veľa dobrých rád a obrovskú trpezlivosť so mnou  Jo oprava štítů fajn, asi nakonec zkusím aj truhlařinu  . Jen dál pokračuj. Aspon dá někdo ten craft dohromady 
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 14:25 27. Jan 2012 |
|
|
Mňa už tak či tak nepredbehneš ... ja už mám hodnú chvíľu urobené všetky crafty  PRVÁ NA THALII muhahahaaaa *psycho crafter sa rehoce*
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:00 27. Jan 2012 |
|
|
teda ted se  mam vas co dohanet sakrys ..
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
menderon
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 15:00 27. Jan 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Děkuji taky Jachyře za opravu prvního craftu a věřím, že to nebude poslední kousek...... Určo by jsi mohla opravit boty v kovařine, veci v šití a tak:)
děkujeme ti předem:)
_________________ "Prohlášením, že jsi nevinen, potvrzuješ svojí vinu." Neznámý muž na neznámém míste při neznámé příležitosti.
Quido z Červíčkova - dobrácký gnóm a zapřísáhlý antiteista.
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 08:34 29. Jan 2012 |
|
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:29 30. Jan 2012 |
|
|
Díky, díky, díky.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 01:33 30. Jan 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:10 30. Jan 2012 |
|
|
Chtěl bych poděkovat těm, se kterými jsem zde měl kdy co dočinění. Tedy jak mých postav přátelé, mučitelé, milenky, sokové i vrazi a také týmu Thalie za odhodlání setrvat v nikdy nekončícím vývoji. Vám všem pak přeji dobrou zábavu 
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 02:14 30. Jan 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Opožděně díky Desmondovi za dokončení, Werdigovi za jeho čin, Ali by to ocenil... A všem, co přišli na přehlídku Morusova stánku a samozřejmě i kolegům Morusákům 
_________________ .
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Poděkování Posted: 03:22 30. Jan 2012 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
Tákže, já chci velice poděkovat za poslední tři dny hraní jachyře... (dobře, ne za poslední tři dny hraní, ale za každý den, kdy máme možnost spolu hrát). Strašně jsem se bavil... Jsi prostě dokonalá, všechna hrůza, štěstí, radost a stres, takhle má vypadat RP hra Takže děkuju Ti moc a doufám, že se budeme takhle bavit i nadále 
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|