|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jiromir
|
Post subject: Re: Unava Posted: 13:48 16. Feb 2008 |
|
|
a hele víš co, RESi? Odešel jsem dolů, abych neměl nutkání s nikym flamovat a od tý doby co tam jsem, jsem se s nikym o ničem nepohádal, do nikoho jsem zásadně neprudil, akorát včera jsem si zcela náhodou přečetl, co jsi tu o mě napsal a nebyl jsem schopnej to jen tak překousnout, když to neni pravda. Hrál jsem s tvejma minulejma postavama a nevadily mi, povídali jsme si spolu docela dlouho na srazu v Plzni a měl si imho rozumny nazory, akorat po wipu sis udelal podle me vycreepenou postavu a dal jsem ti to párkrát sežrat (možná že i ty minulý byly nacreepený, ale v tý době tu bylo tolik takovejch postav, že se to asi ztratilo-nevim, nezajima me to). Nic víc, nic míň. Když jsem nadával tvýmu dědkovi, bylo to vždycky v rámci IC (ono taky který povrchový postavě jsem nenadával? Některý trpoši by mohli vyprávět víc než tvůj děda) Jestli si myslíš, že jsem debil, tak si to pro mě za mě mysli, třeba jsem, ale mě už to zas přestává bavit, hádat se zas s někym na fóru...
AD únava: taky si myslim že je špatně nastavená, nicméně mam za to, že už je to v řešení, tudíž nezbejvá než čekat.. Ono taky topiců o únavě/spánku je tolik, že by se v tom jeden nevyznal. Chtělo by to aspoň některý možná trochu shrnout (hlavně odpovědi týmu) abychom věděli na čem jsme.
|
|
Top |
|
RES
|
Post subject: Re: Unava Posted: 15:46 16. Feb 2008 |
|
|
Joo vtom to je davas me sezrat neco co je jen diky tomu ze dlouhou dobu marodim a mam cas na hrani.Je jedna vec co nemam rad kdyz me tu nekdo povazuje za nekoho kdo nehraje RP ja si uzivam hru posvem to ze tebe nebere se nekde mlatit a jen si nekde povidaj je jen tva vec a taky ti dotoho nekecem a tak to chce brat ohledy i na ty co si radi zahrajou RP a ktomu si nekde zamlati protoze to kte hre patri a rikejte si kazdej co chcete ja si uzivam hru posvem a taky se do lidi nenavazim zda si nezacnou navazet do me ci prace WB a DM pac vim jakou praci tu pronas hrace delaj.Proto jsem napsal ten zazitek co si udelal a popravde ja ani otom nechtel nekde psat ale ty si nedal pokoj a stale si prudil tak ja se taky ozval tim co si predved tak to vem jako chlap a prestanme se stale dohadovat na foru o hloupostek co dela ten a co tamten.Je to sakra hra a mame si ji kazdej uzivat at nas to bere tak jak mame radi kdyz neporusujem pravidla.Tak proc ti tak neda spat to ze mam lepsi level ?To ti vadi?Skodim tak nekomu ve hre?Zamysli se sakra konecne a prestanme se tu stale dohadovat o hloupostech a smazme to.Ja si taky chci uzivat hru a ne se tu snekym dohadovat.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Unava Posted: 08:26 07. Mar 2008 |
|
|
Spím jako malé dítě: Naskakuje mi únava takovým fofrem že pokaždé meditaci musím jít spát, někdy to je i 4x za herní den, počítam že je to kombinací nižší odolnosti a klerického kouzlení ... což o to je to celkem pochopitelné, ale ve hře to vypydá děsně, když se pořád omlouvám a pořád chodím odpočívat ... už mi docházejí výmluvy, tak mě napadlo trošku s tím nárustem únavy polevit, bojovníci chodí spát kvůli životům, kouzlící povolání zase kvůli zvýšené únavě, ale 4x za herní den mi přijde už dost.
T.
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Unava Posted: 10:08 07. Mar 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Unava s casem se snizila. Na unave pri kouzleni delam.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Theogil I
|
Post subject: Re: Unava Posted: 10:08 07. Mar 2008 |
|
|
kucik wrote: Unava s casem se snizila. Na unave pri kouzleni delam. skvěle zase díky 
_________________ Theogil Mistrovské ostří - strážce králova pokladu, kovář v Ivory Boindil - trpasličí zvěd, velký čtenář a lenochod Wahibah Zafirah al Talibah - dědic dračího odkazu, strážce legend
|
|
Top |
|
Pivo
|
Post subject: Re: Unava Posted: 14:11 08. Mar 2008 |
|
|
Theogil I wrote: bojovníci chodí spát kvůli životům Znáš snad lepší fullheal? 
_________________ Simon Elken voják Karatské armády s hodností"Jezdec" "Důvtip je často nejlepší zbraní proti přesile" Arrswil tiefling nekroman "A oni povstanou z jejich hrobů, aby pochodovali po světě živých. Každý smrtelník, který padne, rozšíří jejich počet, až do doby než zůstane pouze svět temnoty. Pouze poté svět pozná nekonečný řád, který leží uvnitř klidu nemrtvých."
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Unava Posted: 19:21 24. Mar 2008 |
|
|
Vcera se mymu fighterovi povedlo nahrabat asi o 15% vic unavy nez ostatnim vcetne postav s nizsi constitution a nizsim lvlem. Podle ceho vseho se ta unava nabira?
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
photter
|
Post subject: Re: Unava Posted: 19:24 24. Mar 2008 |
|
|
standartní bw únava se nabírá podle zbroje ale nevim, jestli tu neni nějaká úprava
_________________ Usstan rin'ov ragar z'lonzic draeval shar'tleg ussta velve wun l'harventh
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Unava Posted: 19:34 24. Mar 2008 |
|
|
To bych bral kdybych lital ve fullplatu, ale nosim lehkou
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Unava Posted: 19:51 24. Mar 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Je ovlivnění nějak snížováno útokama? měl sem od 20 mín než zyga a byli jsme stejně odpočinuty a stejně dlouho jsme hrátli, já k tomu někdy kouzlil (klerik)
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|