|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
jiromir
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 19:45 15. Feb 2008 |
|
|
jojo, vřískáme si dole blahem 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 20:26 15. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Zvýhodnování? si nemyslel vážně ne?  .. jesli tam něco takovýho je tak až to budem mít ok cenu tak se na to nesložíme ani celá rodina 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
liuk
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 11:04 16. Feb 2008 |
|
 |
WB Thalie |
|
|
Pokusím se to rychle opravit :/
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 13:54 16. Feb 2008 |
|
|
nikde jsem to tu nenasel, ale mozna to je v jinym topicu... Jak moc jsou hotovy obchody na Magicky Akademii? Takovej ten týpek, co má prodávat svitky a jiný vybavení čarodějům sice má dialog, ale nemá obchod, pak je tam jeden krámek tháliiskýho typu s nějaky sporym vybavením, lektvarama a skříní na svitky, která je standartně prázdná, jen včera jsem tam našel dva svitky nultýho kruhu. Tzn. na akademii jsou vlastne dva totozny obchody, z nichz jeden nefachci vubec a druhej tak 70% 
|
|
Top |
|
liuk
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 16:29 16. Feb 2008 |
|
 |
WB Thalie |
|
|
Není to ve správném tématu. Ale to že tam byly jen dva nulté bylo dáno nejspíše tím, že zbytek hráči vykoupili.
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 16:52 16. Feb 2008 |
|
|
liuk wrote: Není to ve správném tématu. Ale to že tam byly jen dva nulté bylo dáno nejspíše tím, že zbytek hráči vykoupili. pkud vím, tak jedinej další aktivní mág dole je tvoje postava 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
Zyga
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 17:22 16. Feb 2008 |
|
|
To vykoupil Gergo aby si mel cim vytirat rit 
_________________ Crasz´ar - sermir rodu N´Abarn
|
|
Top |
|
liuk
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 21:02 17. Feb 2008 |
|
 |
WB Thalie |
|
|
Jsem si neuvědomil, že jde o podtemno.  Kde přesně je nějaký ocbhod co by se měl zobrazit a nezobrazuje se?
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 23:55 17. Feb 2008 |
|
|
liuk wrote: Jsem si neuvědomil, že jde o podtemno.  Kde přesně je nějaký ocbhod co by se měl zobrazit a nezobrazuje se? hned jak se vleze do university, tak by mel sedet typek po levy strane (obcas je ale vybehlej jinam) tak ten má dialog bez shopu... Dál v universite je ten obchudek-ma par hadru, lektvaru a regál na svitky kterej je neustále prázdnej, jen jednou tam mel takovej podivnej zelenkavej papir, kterej kdyz jsem zakoupil, tak to byl nejakej kyselinovej strik. Cely mi to prijde ale nejaky podivny... Tys tam nekde narazil treba na svitek vyssiho kruhu nez 2?
|
|
Top |
|
liuk
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 10:02 18. Feb 2008 |
|
 |
WB Thalie |
|
|
Viděl jsem tam i cejch a ještě něco co stálo cca 8000. Jen mít štěstí. Jinak by to mělo být již opraveno.
|
|
Top |
|
Teesha
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 10:56 18. Feb 2008 |
|
|
vím, že to bude kucích opravovat, ale nikde nejsou kožený zbroje
druhá věc..včera jsem sedel v sauně a najednou se mi objevil rozhovor jiné poístavy s obchodníkem ( tuším, že Lian prodávala věci) v textovém okně
_________________ Zabijte je všechny, Xi´An už si je dole přebere!
Cress del Ssivah N´Abarn
Sibaris de Cifris
Merlin
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 11:12 18. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Heh, to je novinka. Nakupujte z pohodli domova. Staci jen otrok, dlouhy kus dratu a muzete vyuzivat naseho on-wire obchodu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
skarbi
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 20:12 20. Feb 2008 |
|
|
Hodím to sem. U kováře v Hagolu jsem zkoušel prodat rudu cínu a bezvýsledně. I když už sem měl okno s tím kolik za co dá a dal sem něco ve smyslu prodat to co mam u sebe, nic se nestalo..nepřibyli ani prašule, ani nezmizela ruda... Jestli sem prodával na blbym místě (napadlo mě ještě ve Slévárně, ale tam sem nikoho nenašel) , tak neberte v potaz:)
_________________ acc.: skarbi Medbur, syn Grolkarfův (Medbur Grolkarfsson)
|
|
Top |
|
nomis_b
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 00:42 28. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
Takze: Nakoupeno drowi spodni pradlo myslim luxusni kvalita (presvedcovani +4) za neuveritelnou cenu 1zl !! a to jedine u kozesinare v Charxassu v novym meste (je jich tam asi 5 druhu.. jedna se o druh, kterej ma cerny spodek a pavouka pres hrud)
Prodavac zvirat do areny NEFUNGUJE! sezral mi prachy, kdyz sem chtel bojovat s trollem ( a to jeste 100 i kdyz v dialogu tvrdil 200) ale po kliknuti na *vylezt po zebriku* se nic nestalo. ani v arene se zadny trol neobjevil..
_________________ A zase se craftí...
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Podtemno - obchody Posted: 01:01 28. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
A ve slévárně prodává drowka co na každýho mrká.. nic proti ni, ona je žena a at si dělá co chce jak řekl nomis ale přece jen, neměla by mít trochu jiné chování 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|