|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Xullfryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:36 19. Jan 2012 |
|
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:39 19. Jan 2012 |
|
|
"Na hromnice o den více" s detektivní zápletkou? Bill Murray tam sice chybí, ale díky za tip, nezní to špatně.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:22 19. Jan 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Dneska jsem v buse shlédl návrat krále po dlouhé době. Moment, kdy rohanský voj naletí z boku do armády skřetů je doteď nepřekonatelný. http://www.youtube.com/watch?v=ZCARXI0WvGo
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:03 20. Jan 2012 |
|
|
Vampire suck to musim vidět! 
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
Czech_Luthor
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 00:35 20. Jan 2012 |
|
Joined: 11:31 01. Feb 2008 Posts: 686 Location: Trondheim, Norsko
|
_________________ Fallion Meynolds - Hrdý hraničář, manžel Kory Meynolds - té nejkrásnější ženy na Thalii - a otec tří krásných dětí.
Člen Virtuálního Páru
Samozvaný SpamMaster v nejlepších letech!
Our love is a bed of nails Love hurts good on a bed of nails I'll lay you down and when all else Fails I'll drive you like a hammer on a Bed of nails Baby when you scratch, you know I'm gonna bite!
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 02:54 20. Jan 2012 |
|
|
juju celkom sranda, dá sa nasmiať 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 03:42 20. Jan 2012 |
|
|
Já musím vidět Bitch Slap.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:22 21. Jan 2012 |
|
|
Včera večer když jsem nemohl usnout tak jsem čučel na velice zajímavej film http://www.csfd.cz/film/222322-popravci/Sice ohodnocení na csfd nic moc, ale velmi povedený film o inkvizici a kacířích. Vřele doporučuji všem paladinům  EDIT: Popravčího hraje Nikolaj Coster (kdo viděl hra o trůny, tak je to pan "king-slayer" nebo "králo-kat"
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:06 23. Jan 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Tak jsem o víkendu zkouknul "Muži, kteří nenávidí ženy" a i když se filmu nevyhlo pár klišé, musím říct, že to bylo celkem slušný (přítelkyni, která už předtím nadšeně přečetla celou knižní trilogii, se to líbilo ještě o něco víc). Herecké výkony fajn (myslím, že nejzajímavější na celém snímku byla postava rebelky Lisbeth). David Fincher (jako obvykle) je zase zárukou toho, že se filmová verze nerozpakuje uvést tvrdší scény, které se objevili v knize (což může/nemusí být vždy plus). První film jsem neviděl, tak nemůžu porovnávat, jen mě trochu překvapilo, že je mezi ním a remakem tak malý časový odstup.
Neodpustím si jeden SPOILER/VAROVÁNÍ - pro milovníky koček může být jedna scéna ve filmu velmi, ale opravdu velmi traumatizující.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:37 24. Jan 2012 |
|
|
Fryn wrote: Tak jsem o víkendu zkouknul "Muži, kteří nenávidí ženy" a i když se filmu nevyhlo pár klišé, musím říct, že to bylo celkem slušný (přítelkyni, která už předtím nadšeně přečetla celou knižní trilogii, se to líbilo ještě o něco víc). Herecké výkony fajn (myslím, že nejzajímavější na celém snímku byla postava rebelky Lisbeth). David Fincher (jako obvykle) je zase zárukou toho, že se filmová verze nerozpakuje uvést tvrdší scény, které se objevili v knize (což může/nemusí být vždy plus). První film jsem neviděl, tak nemůžu porovnávat, jen mě trochu překvapilo, že je mezi ním a remakem tak malý časový odstup.
Neodpustím si jeden SPOILER/VAROVÁNÍ - pro milovníky koček může být jedna scéna ve filmu velmi, ale opravdu velmi traumatizující. Velice povedený snímek. Mohu jen taky doporučit.
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
zachy
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:37 25. Jan 2012 |
|
|
http://www.csfd.cz/film/135104-team-america-svetovej-policajt/Starší, ale opravdu hodně dobrej a zábavnej film. Autoři jsou stejní jako od South-Parku. Vřele doporučuji
_________________ Jake Buchar, Kybernautický detektiv A když se to těm ouřadům na radnici nelíbí, můžou si strčit do tý svý zazobaný zadnice tenhle prostředníček a tak hluboko, až budou pištět jako prasata na líbánkách!
Azhael Morten Hbitý tiefling s vyššími zájmy, uctívač Helgarona a prince pekla Astarotha Grombo Omborg Vychytralý půlkork s velikými ambicemi, PRASOBIJEC
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 14:58 30. Jan 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:01 30. Jan 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Fryn wrote: Ano, tak na tohle se taky těším 
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 18:49 31. Jan 2012 |
|
|
Zkusila jsem ten seriál, Sherlocka, a zatím jsem nadšená jak už dlouho ne! První moment byl tedy takový "WTF? Sherlock v současnosti??", vypla jsem to, dala tomu dva týdny, zapla, zkoukla první díl a už stahuju celou sérii. Doufám že si to udrží úroveň, hodnocení je vysoké, očekávání ještě větší!
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:29 02. Feb 2012 |
|
|
Tak jsem trochu oprášil svou anime sbírku. 5 centimetrů za vteřinuPak O dívce, která proskočila časem. jeden z mála anime filmů, který ve mě nechal podobný dojem jako anime výše. A pak šílenost Bakemonogatari, která i přes mnohé nadpřirozeno řeší spíše hlavní charaktery. Občas trochu drsné, jen zabalené do nenápadnosti (kupříkladu barevné spektrum maskující potoky krve v několika málo momentech). Není pro každého - ne kvůi násilným scénám, spíše komplikovanosti a ulítlosti hlavních postav. No a samozřejmě anime o městských legendách Durarara! které mě chytlo jako máloco. A má to barmana, co hází ledničkama.
|
|
Top |
|