|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bahnak
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 07:26 24. Jan 2012 |
|
|
Jojo, končetiny se ozvaly, to je právě dobře, až se přestanou ozývat tak to bude na správné cestě...  Díky všem zůčastněným, fotky budou. Já jsem si to užil a budu jen rád když to někdy zopakujem, krásně jsem se vyblbnul. A Kristýnka všem lenochům dala na frak, hrála i s ortézou! A šlo jí to.
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 10:34 24. Jan 2012 |
|
|
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:13 30. Jan 2012 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Páteční poklidný podvečer poker plus pivo. Kdo by zašel?
edit: U kucika doma cca od 20:00
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
DenGrasse
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:18 30. Jan 2012 |
|
|
Páteční podvečer trávím na PGF...
_________________ hyperpasivní myšohryz pokud mi píšete na ICQ, napište co chcete jsem jenom autor. číst ty reálie musíte sami...
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:19 30. Jan 2012 |
|
|
Ajo... PGF na ten jsem zapomněl. Zkusim se tam objevit v sobotu.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:36 30. Jan 2012 |
|
|
Jsem pro pátek! Klidně i večer, než podvečer.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:38 30. Jan 2012 |
|
Joined: 22:02 12. Mar 2010 Posts: 4748 Location: Kahzet, město smlouvy
|
Jdu do práce nakonec později, takže bych se asi i objevil  Ale mám finanční krizi, takže kdyby dorazil Joooooon a vrátil mi miliooon piv, tak se nebudu zlobit 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:40 30. Jan 2012 |
|
|
Pozn.: Počítejte s dopravou do prdelákova 
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:41 30. Jan 2012 |
|
|
A jak se ten prdelákov jmenuje? 
_________________ Tvůrce a ničitel ------- Neaktivní ------- .: Damian je můj rypák a Xantipka má bohyně :.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:44 30. Jan 2012 |
|
|
Libčice nad Vltavou.
|
|
Top |
|
mandos
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:31 30. Jan 2012 |
|
Joined: 23:19 23. May 2009 Posts: 524 Location: Kladno/Praha
|
Taky bych se stavil 
_________________ Pokrok je jako stádo sviní v humně. Z takého stáda, to sa mosí uznat, je užitek. Je uzený špek, je ovar, je prejt, sú klobásky, sú nožky v rosolu. Tož sa nesmí ohrnovat nos, že je všecko posrané.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:38 30. Jan 2012 |
|
|
kucik wrote: Libčice nad Vltavou. Jo jako zase párty u tebe? No proč ne, tequila ještě zbyla?:) A mohli bychom i zopáknout aktivity, hehe. Já moc pokerová nejsem a Bahňák dorazí až po práci (odpolední), aby vás oškubal. P.S. Jen mi slib, že nebudeš zabíjet další malé potkánky. Jak s dopravou? Jedeš autem, nebo máme hromadně vlakem?
Last edited by Braenn on 19:44 30. Jan 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Derken-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:40 30. Jan 2012 |
|
|
Vy jste grilovali potkany? 
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:42 30. Jan 2012 |
|
|
Derken- wrote: Vy jste grilovali potkany?  Kucik je hrozný sadista, ale na druhou stranu, je to skoro jako kuřecí.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 19:50 30. Jan 2012 |
|
|
Derken- wrote: Jdu do práce nakonec později, takže bych se asi i objevil  Ale mám finanční krizi, takže kdyby dorazil Joooooon a vrátil mi miliooon piv, tak se nebudu zlobit  Mám. Dám.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|