|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Sorrow
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 20:29 16. Feb 2008 |
|
|
Me taky stve kdyz umru ale je vzdycky lepsi to nechat nadyl, myslim tim tyhle ukvapene nazory ze zlosti. ps:jasne ze vim ale kdyz sem si s nima poprve neporadil, tak podruhe jsem byl opatrnejsi 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 20:36 16. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
jasne ze kazda smrt stve akorat je smrt, kdy vim, ze sem to zvoral a pak smrt, kdy nevim co sem udelal blbe a stejne sem mrtvej... tady pokud to z toho jasne nevyplynulo, tak sem videl hloucek banditu, coz je normalni, dalo se v nich poznat dva lucistniky a 3 normalne (a uplne stejne) vypadajici bandity  ve vetsine pripadu zadny problem protoze vim, ze se tam obcas vyskytne nekdo silnejsi, tak jsem jednoho banditu vylakal, bezel za mnou sam, ostatni jsem diky tomu ztratil z dohledu... banditu sem bez problemu zabil a vzapeti, aniz bych se priblizil zpatky k mistu kde byl pred tim ten hloucek, jsem dostal paralyzu od maga v invisu, coz byla konecna... fakt nevim co bylo blbe, jiny reseni nez cekat do rana nebylo, pokud bych videl ze tam je mag, tak bych asi cekal, ale to se dalo poznat az v okamziku, kdy uz jsem s tim nemohl nic delat
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 20:40 16. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
co ztoho tedy plyne za ponauceni? Rejty nas vsechyn stejne zabije, chodit se ma za svetla jako slusni lidi. Nebo nas/vas muze zabit bandita, stene vlka, Denis a jeho zviratko Berserk vam uriznou hlavicku....ci na vas spadne cistou nahodou nejakej sutr od Thala (tedy z nocni oblohy)  :D:D:D uz ej to vsem jasne?
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 20:44 16. Feb 2008 |
|
|
Ja nevim fakt nad cim brecis, jestli to bylo moc obtizne,budiz.Ale jo to tak.A myslim ze to nikomu nevadi, ba naopak.Holt budes muset ziskat vice zkusenosti aby te neprekvapilo ani tohle.Takhle je ten svet daleko lepsi a hratelnejsu, kdyz si nemuzes bejt nicim jistej...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 20:49 16. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
nebrecim, ja nemam nic proti dynamickymu spawnu, to sem psal hned na zacatku... jenom naznacuju, ze na mistech, ktera se daji velmi obtizne obejit, by se to mozna melo vyladit tak, aby se tam neobjevovaly takhle silny monstra, protoze jsou pro vetsinu postav neprekonately a pak hraci nezbyde nic jinyho nez treba i hodinu cekat, nez bude moct projit a to hratelnosti asi moc neprida 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 20:52 16. Feb 2008 |
|
|
noo hodinu bych nekdy tvrdil i driv, ale pravda je, ze kdyz sem byl na 1 lvlu tak sem pres noc neopousstel osidlene oblasti...asi z duvodu, ze by na me padla cast hvezdneho prachu... 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 20:57 16. Feb 2008 |
|
|
Neboj,nevim jak si na tom ted ale pockej za chvilku,budes je sekat jednou ranou a pak budes nadavat co je to za ksunty 
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 21:15 16. Feb 2008 |
|
|
Sorrow wrote: Neboj,nevim jak si na tom ted ale pockej za chvilku,budes je sekat jednou ranou a pak budes nadavat co je to za ksunty  silent I kill you...a hlavu ti taky uriznu..hnuoe  :D:D
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 23:59 16. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Aspon není nic tak jednoduché, cesty k večeru jsou prostě a jednoduše nebezpečné, nemělnil bych to, aspon se ted večír budeš bát jít ven a nemáš jisotu že se někam dostaneš v pořádku 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 00:10 17. Feb 2008 |
|
|
Krata wrote: Aspon není nic tak jednoduché, cesty k večeru jsou prostě a jednoduše nebezpečné, nemělnil bych to, aspon se ted večír budeš bát jít ven a nemáš jisotu že se někam dostaneš v pořádku  ty si taky moral...  :D:D zrovna ty 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 10:17 17. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Krata wrote: Aspon není nic tak jednoduché, cesty k večeru jsou prostě a jednoduše nebezpečné, nemělnil bych to, aspon se ted večír budeš bát jít ven a nemáš jisotu že se někam dostaneš v pořádku  no to je fajn, akorat ze noc v real casu neni zrovna kratka a cekat az se rozedni muze byt docela opruz... znova rikam, ze dynamicky spawn je urcite dobra vec, treba na rozcesti mezi karathou a ivory se docela casto objevuje lity vlk, akorat ze ten se da obejit, pokud si hrac da pozor, bandity bezpecnou cestou neobejdes a musis cekat, to nevim jestli je nejlepsi reseni pripadne mit dusi svazanou s chramem v ivory a nechat se zabit 
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 10:21 17. Feb 2008 |
|
|
Obist sa da skoro vsetko. Holt musite s tym ratat, ze niekedy sa objavi nieco silnejsie ako inokedy a davat si pozor. A to bude rad, ze si narazil v noci len na banditov.
Si uvedomte, ze v noci je to vonku nebezpecne a ze su nebezpecne casy.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 10:28 17. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Daanri wrote: Si uvedomte, ze v noci je to vonku nebezpecne a ze su nebezpecne casy. porad nevim jestli si uplne rozumime, ja proti tomuhle nic nemam jediny co mi vadi je, kdyz je nebezpecno v mistech, ktera jsou hodne frekventovana a ktera, pokud se vubec daji obejit, tak jenom s mozna jeste vetsim rizikem... pak hraci nezbyde casto nic jinyho, nez se odpojit, protoze sedet sam v hospode v karathe moc zabava neni 
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 10:34 17. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Hele přid do podtemna na chvíli, tam by ses zbláznil Přemejšlej, právě proto že to je častá a nejkratší cesta do Karathy, tak tam přepadávaj banditi, a třeba měli zrovna dost peněz a najmuli si mága.. maj přepadávat na té nejmín pužívané aby nic neulovili ? Že si ho nepoznal? měl zdálky křičet "Hej já sem mág, rači to obrat" taky ve skutečnym životě nepoznáš lidi co dělaj.. teda krom matikářek, ty jejich pohledy sou stejný a asi je za to i platěj Byli tam i před wipem a nikdo si nestěžoval tak pro to řešit ted, nechal bych to tak
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 10:35 17. Feb 2008 |
|
|
Pockejte az vylezou ti hnusny zevla, o teprv bude dynamickej spawn  :D:D
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|