|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Fryn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:48 02. Feb 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Ty první dvě anime jsou mi povědomé. Durarara! neznám, ale vypadá to celkem zajímavě, hodnocení je taky slušný a já už jsem dlouho neviděl nic novějšího (v tuto chvíli jedu spíš v mangách).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 16:16 02. Feb 2012 |
|
|
Americký snímek o Svatojakubské pouti (Camino de Santiago) známé také z knih Paula Coelha. http://www.youtube.com/watch?v=PaFTIGGM ... ture=shareShlédněte, sbalte krosnu a vydejte se na procházku  .
Top |
|
Sielencer
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 01:34 05. Feb 2012 |
|
|
Velice zajímavý film nevhodný pro zaryté zastánce křestanství. I jeden Islám vyznávající cizinec mi pověděl, že snímek uráží Ježíše, já jsem však nic takového nezaznamenal. http://www.csfd.cz/film/235331-pozemstan/
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 15:01 05. Feb 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:11 05. Feb 2012 |
|
|
Vím, že to asi nebude vás šálek čaje (můj ostatně taky ne), ale zaujal mě tenhle film: http://www.csfd.cz/film/277770-cernobily-svet/Odehrává se v 60. letech v Jacksonu, Mississippi, a... co ještě říct, stejně si to v případě zájmu přečtete sami... jo, užila jsem si jejich jižanskou angličtinu 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 10:59 07. Feb 2012 |
|
|
Ohledně toho Sherlocka, kdo seriál viděl, jaké máte teorie ohledně jeho "skonu" ?:)
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Práček
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 11:59 07. Feb 2012 |
|
Joined: 22:03 11. Mar 2010 Posts: 1180 Location: Práglevačka
|
Braenn wrote: Ohledně toho Sherlocka, kdo seriál viděl, jaké máte teorie ohledně jeho "skonu" ?:) jé vidíš..já si to chtěl stáhnout v pořádné kvalitě a kounout na to ještě jednou (mladá to měla v kvalitě asi na mobily ) Ale zatím co je 100% jasný, že zneužil Molly  (respkt, bych se ho zeptal jak to bylo  ) ale jinak bych řekl, že Sherlock přišel na to, jak dokázal Moriarty napodobit Sherlocka (ta unesená holčička zjevně Sherlocka viděla) a přesně to udělal s tou mrtvolou co ležela na chodníku. Ale dosti zásadní bude přijít na to co dělal tu "minutku" než skočil. Je nadmíru jasné co tam ten cyklista dělal, takže Watson doopravdy nic neviděl...ale co ostatní obecenstvo? Pochybuju, že by Sherlock zaplatil tolik lidí(ale zase kámoše napadla sít bezdomovců (která by Sherlockovi určitě pomohla) plus mu v tom mohl pomoct i mycroft...Jen ted nevim co přesně viděl střelec...zda byl taky v tak blbém uhlu jako Watson (a pokud jo, tak jestloi to Sherlock věděl) a ještě přijít na to jak zbrzdil pád...osobně doufám, že neskočil trapně do toho popelářského auta (jak si většina myslí  ) Ale taky to může být uplně jinak
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 12:43 07. Feb 2012 |
|
|
Já myslím že mu pomohla ta doktorka - protože on ji o něco žádal ale nebylo tam upřesněno o co. Tipl bych si že dostal tu substanci po které vypadá člověk jako mrtvý.... Když se přesně podíváš tak v čase 1:21:20 při padání je mnohem dál od domu než výsledně dopadl. A jako poslední věc při seskoku tam stojí nákladní auto s pytly s odpadky, které ale hned po tom co skočil odjíždí. (což je naprosto nelogické, ten řidič by vyskočil jako první a zkontroloval ho - pokud to teda nebyla Molly  )
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 13:12 07. Feb 2012 |
|
|
Já taky typuju sherlockova dvojníka, nebo něco velmi podobného. Přeci jen, ta holčička neječela pro nic za nic a už k tomu nebylo nic řečeno! Molly je samozřejmá, nepožádal by ji o pomoc jen tak. A když volal Moriartimu, sám si vybral místo i čas - na střeše nemocnice s pitevnou, kde Molly pracuje! Odpadky těžko říct, ale byla tam nějaká zmínka o jakési rostlině, rhodo cosi, která dokáže zpomalit životní funkce. Ale nejvíc stejně sázím na to, že tam prostě kopl toho dvojníka. Byl by toho schopný.  Watson sražený cyklistou je jasný, a to jak si ho Sherlock nasměroval mobilem, kde přesně má stát? Vypadalo to, že kvůli střelci, ale... Otázkou je - co Moriarty? Opravdu by se zastřelil, jen aby si užil - posmrtně - Sherlockovo dilema? Jestli on to nefingoval taky. Deptá mě délka čekání na další sérii. x 
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 21:19 07. Feb 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 03:15 08. Feb 2012 |
|
|
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 17:44 08. Feb 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Zkouknul jsem to a je to skvělý.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 20:45 09. Feb 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 22:58 09. Feb 2012 |
|
|
Sákra, Chuck přibyl. Tak to to záporáci můžou rovnou zabalit.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Pokec o oblíbených filmech a seriálech Posted: 23:23 09. Feb 2012 |
|
|
|
Top |
|