|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 15:09 07. Feb 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
kucik wrote: Jo Sturmovika jsem už taky dlouho nehrál. Přijde mi, že pilot jsem fakt strašnej. Zvlášť co se vzdunejch soubojů týče. Fakt mám chut si to s někým zase pěkně zahrát... bohužel už dávno dezertovali i moji dva velmi zkušení wingmani z jednoho německého serveru... s těma to byla lahoda lítat, protože jsme měli nastudovaný německý způsob boje a opravdu jsme toho využívali, jen byl problém, že jsme byli tři, takže jeden hold zůstal nekrytej a nebo jsme hold, udělali něco né příliš odlišného od obranného kruhu, teda ale používali jsme to k útoku  . ACH! Kdo by měl zájem, létám Il2 sturmovik s datáčema a s posledním patchem! Moc rád si zalítám a to klidně i nějakou kooperačku a klidně budu na čísle!
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 15:20 07. Feb 2012 |
|
|
de Aers wrote: Maya wrote: To na mém pc vydrželo opravdu krátkou chvilku  Vytvořil jsem charakter chvíli bloumal jak to vypadá... zhrozil se a odinstaloval. Fákt? Já se na to docela těšila, to mi ani neříkej...  Molly23 wrote: kucik wrote: Jo Sturmovika jsem už taky dlouho nehrál. Přijde mi, že pilot jsem fakt strašnej. Zvlášť co se vzdunejch soubojů týče. Fakt mám chut si to s někým zase pěkně zahrát... bohužel už dávno dezertovali i moji dva velmi zkušení wingmani z jednoho německého serveru... s těma to byla lahoda lítat, protože jsme měli nastudovaný německý způsob boje a opravdu jsme toho využívali, jen byl problém, že jsme byli tři, takže jeden hold zůstal nekrytej a nebo jsme hold, udělali něco né příliš odlišného od obranného kruhu, teda ale používali jsme to k útoku  . ACH! Kdo by měl zájem, létám Il2 sturmovik s datáčema a s posledním patchem! Moc rád si zalítám a to klidně i nějakou kooperačku a klidně budu na čísle! Dá se to na NTB bez joisticku? Mám ráda lítačky, ale nemám momentálně u sebe JS a nedostanu se k němu...
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 15:27 07. Feb 2012 |
|
|
Když je nutnost tak to hraju také na klávesnici a ano dá se to. Jeden z těch mích wingmanů to lítal také na klávesnici a uměl to tak, že jsem to netušil, dokud mi to neřekl  ! Samozdřejmě je to trošku náročnější, protože postrádáš onu jemnost pohybu... ale jde to! Hraju to na notebooku. Akorát přemýšlím jak to rozběhat... jestli nějak hamachi, nebo založit server na hyperlobby což je zas složité a mě to nikdy nefungovalo 
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 15:30 07. Feb 2012 |
|
|
-RoF- wrote: O víkendu mě chytlo vcelku tohle http://worldoftanks.com/ Je to zábavné. S prvním Německým tankem jsem jel 20km v hodině a v očích smrt  . Jsem si říkal, jestli to jako má někde dojet tak usnu.  Ale pak jsem koupil lepší a už to jede. Ta hra je ZLO!
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 16:50 07. Feb 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Bahnak wrote: -RoF- wrote: O víkendu mě chytlo vcelku tohle http://worldoftanks.com/ Je to zábavné. S prvním Německým tankem jsem jel 20km v hodině a v očích smrt  . Jsem si říkal, jestli to jako má někde dojet tak usnu.  Ale pak jsem koupil lepší a už to jede. Ta hra je ZLO! Neříkej, že už taky patříš mezi ty, které si odchytla.
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Maya
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 17:00 07. Feb 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Když je nutnost tak to hraju také na klávesnici a ano dá se to. Jeden z těch mích wingmanů to lítal také na klávesnici a uměl to tak, že jsem to netušil, dokud mi to neřekl  ! Samozdřejmě je to trošku náročnější, protože postrádáš onu jemnost pohybu... ale jde to! Hraju to na notebooku. Akorát přemýšlím jak to rozběhat... jestli nějak hamachi, nebo založit server na hyperlobby což je zas složité a mě to nikdy nefungovalo  Tungle to určitě jistí 
_________________ _______________________________________________ "Dejte muži volnou ruku - a najdete ji někde na sobě." - Mae Westová
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 17:01 07. Feb 2012 |
|
|
Fryn wrote: Bahnak wrote: -RoF- wrote: O víkendu mě chytlo vcelku tohle http://worldoftanks.com/ Je to zábavné. S prvním Německým tankem jsem jel 20km v hodině a v očích smrt  . Jsem si říkal, jestli to jako má někde dojet tak usnu.  Ale pak jsem koupil lepší a už to jede. Ta hra je ZLO! Neříkej, že už taky patříš mezi ty, které si odchytla. Cheche, ale já si tak při hře těch tanků říkal, jak je tma ten sníh, jaká musela být kosa v tom tanku. Brrr
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 17:13 07. Feb 2012 |
|
|
Maya wrote: Molly23 wrote: Když je nutnost tak to hraju také na klávesnici a ano dá se to. Jeden z těch mích wingmanů to lítal také na klávesnici a uměl to tak, že jsem to netušil, dokud mi to neřekl  ! Samozdřejmě je to trošku náročnější, protože postrádáš onu jemnost pohybu... ale jde to! Hraju to na notebooku. Akorát přemýšlím jak to rozběhat... jestli nějak hamachi, nebo založit server na hyperlobby což je zas složité a mě to nikdy nefungovalo  Tungle to určitě jistí  Jo to Tunngle zní zajímavě... tak dej vědět, já jsem připraven vždy létat! Rád bych ale stáhl nějakou mapu ala RedBull Air race  nebo kdyby generátor uměl respawnovat boty... to by bylo cool... Nerad bych totiž aby to zase dopadlo, že se mnou nikdo nechce hrát  ...
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 18:44 07. Feb 2012 |
|
|
Fryn wrote: Neříkej, že už taky patříš mezi ty, které si odchytla. Trošku jo, ale nechytne to na dlouho, to věčné opakování map je divné... Ale muj upgradovaný tančík (ten ruskej první nejmenší) s kanonem ráže 45 už zatopil nejednomu velkýmu tanku který ho podcenil 
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 19:00 07. Feb 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Shaco v jungli.... chacha chá. Našel jsem svůj nový životní smysl, můžu trolit lidi příme in game. Why so serious bro?
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
Fryn
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 19:59 07. Feb 2012 |
|
 |
DM Thalie |
|
|
Bahnak wrote: Trošku jo, ale nechytne to na dlouho, to věčné opakování map je divné... Ale muj upgradovaný tančík (ten ruskej první nejmenší) s kanonem ráže 45 už zatopil nejednomu velkýmu tanku který ho podcenil  Tak mi pak napiš do PM pod jakým účtem hraješ, zkusíme zahrát společně. Ty věčně opakované mapy (počítám, že max tři), jsou díky tomu, že hraješ s tankem první třídy. Jakmile postoupíš dál, objeví se mapy nové. Jinak ten první ruský tančík, který vypadá jako by na sobě měl klobouček, je na první řadu slušný stroj (i když osobně preferuji T1 Cunningham, kvůli jeho velmi dobré pohyblivosti a účinnému rychlopalnému kanónu).
_________________ DM aktivita podle časových možností (případně podle nálady).
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:34 07. Feb 2012 |
|
|
Mayo, jen pro upřesněnou tak tedy Il 2 Sturmovik 1946 a patch se snažím stáhnout tedka 4.11, páč se na něj moc těším! (nové hračky  ) Ale zatím mám 4.10m nebo jak se to jmenuje.
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 21:38 07. Feb 2012 |
|
|
kingdoms of amalur reckoning
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|
G-ladiator
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 22:09 07. Feb 2012 |
|
|
Demo KoA mě absolutně nedokázalo zaujmout, ač jsem se těšil, protože trailer vypadal relativně lákavě. Tak se místo toho těším na tohle  Snad to dopadne lépe, než Game of Thrones strategie od těch samých vývojářů.
|
|
Top |
|
rosnicka
|
Post subject: Re: Na jakých PC hrách ujíždíte? Posted: 23:11 07. Feb 2012 |
|
|
ja to zkousim, je pravda ze mi vadi ze si to nemuzu vic oddalit a mate me pohyb kamery.. na to druhe jsem koukla a vypada to zajimave.. 
_________________ Jsem jaká jsem. Lina Arna - zlatooká černovláska
|
|
Top |
|