|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:30 10. Feb 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
Nalkanar wrote: Knihu doporučují koupit rovnou tu nejlepší, má všecky kruhy (tedy pokud plánujete summonit dlouhodobě). Nema nahodou level omezeni?
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 23:36 10. Feb 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
xxxMajkyxxx wrote: Nalkanar wrote: Knihu doporučují koupit rovnou tu nejlepší, má všecky kruhy (tedy pokud plánujete summonit dlouhodobě). Nema nahodou level omezeni? Éééé myslím že ne, ale tak dobře - doporučuju tu nejlepší, ale nejdřív se mrkni, jestli tam nemá takový ten ošklivý nápis "požadovaná úroveň".
_________________ .
|
|
Top |
|
Tadomekaari
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 00:04 11. Feb 2012 |
|
 |
Nováček |
|
|
Hoj mám dotaz jak se při psaní knihy dělá new řádek?
Např když chci napsat basen nebo pisen ono to hazi za sebe pak je nepředhledne nepoznate verše odděleně.
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 20:25 13. Feb 2012 |
|
|
Zajímalo by mě zda jsou v obchodech bojové hole?
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 21:58 13. Feb 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Obyč hole nevím, jsou magické hole "bojové" (vylepšení +1 až +5 a kouzelný střely + plamenky). Nejdou hole kovat?
_________________ .
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 08:58 16. Feb 2012 |
|
|
Nalkanar wrote: xxxMajkyxxx wrote: Nalkanar wrote: Knihu doporučují koupit rovnou tu nejlepší, má všecky kruhy (tedy pokud plánujete summonit dlouhodobě). Nema nahodou level omezeni? Éééé myslím že ne, ale tak dobře - doporučuju tu nejlepší, ale nejdřív se mrkni, jestli tam nemá takový ten ošklivý nápis "požadovaná úroveň". Ten ošklivý nápis "požadovaná úroveň" tam je.. Už jen ta učednická kniha potřebuje 3 lvl. 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Aulus
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:08 16. Feb 2012 |
|
Joined: 17:31 22. Jan 2012 Posts: 5998 Location: Nový Jičín / Brno
|
XŠevyX wrote: Ten ošklivý nápis "požadovaná úroveň" tam je.. Už jen ta učednická kniha potřebuje 3 lvl.  Vážně? Já už byl na 7mé úrovni, když jsem si tu nejlevnější kupoval, takže to nemůžu posoudit. Ale když jsem se u mistra zaklínače díval na popisky těch lepších knih, tak se mi tam žádné omezení nezobrazilo. U ostatních předmětů to dělá, tak nevím.
_________________ "Všechny hranice jsou konvence, které čekají, až je někdo přesáhne. Někdo může přesáhnout konvenci, pokud mu k tomu někdo jiný vydá podnět." David Mitchell, Atlas mraků "But what do we have left once we abandon the lie? Chaos. A gaping pit waiting to swallow us all.”
|
|
Top |
|
Zindo
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:21 16. Feb 2012 |
|
 |
Měšťan |
|
|
Aulus wrote: XŠevyX wrote: Ten ošklivý nápis "požadovaná úroveň" tam je.. Už jen ta učednická kniha potřebuje 3 lvl.  Vážně? Já už byl na 7mé úrovni, když jsem si tu nejlevnější kupoval, takže to nemůžu posoudit. Ale když jsem se u mistra zaklínače díval na popisky těch lepších knih, tak se mi tam žádné omezení nezobrazilo. U ostatních předmětů to dělá, tak nevím. Má pravdu, požadavek tam je, ale ne moc vysoký. Myslim, že 30-40k postava stejně na 5 levelu nemá  a když pak na 9potřebuje lepší knihu, tak penize už si na to našetří.
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 09:27 16. Feb 2012 |
|
|
Jasně no. Tam to vychází akorát to omezení (když počítám to, že si postava na knihu vydělává sama). I když se to veme z jiného hlediska tak určitě si nebude mág učedník, který se teprve učí vyvolávat kupovat Velmistrovskou knihu. Musí se hezky pročítat z jedné knihy do druhé. 
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:35 19. Feb 2012 |
|
|
Mohl by mi prosím poradit někdo s postavou barda? Moje bardka postoupila na 10. úroveň, přičemž si vybírala první 2 kouzla ze čtvrtého kruhu ( Válečný pokřik a Vyvolej bytost IV), bohužel jí ale nejdou použít. Zkoušela jsem to několikrát - po meditaci - pokaždé marně. Když přidám některé to kouzlo do lišty rychlých voleb, je u něj číslo nula, jako kdyby mi zrovna došlo. Je problém v charismatu? To má teď 17... Nebo je zakopaný pes někde jinde?  Každopádně díky za nějaký ten názor nebo tip...
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:41 19. Feb 2012 |
|
|
to J.F.Payne: Díky 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 10:43 19. Feb 2012 |
|
|
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:47 23. Feb 2012 |
|
|
Zdravím, chci se zeptat na jednu věc. V Karathe Sir chtěl po mně, abych mu ulovil Temného druida. Šel jsem tedy do Černého lesa, useknul druidovi hlavu a šel zpátky za ním. Na to mi ale řekl, že žádné takové věci u sebe nemám. Chci se tedy zeptat zda se jedná o chybu nebo o špatnou hlavu.
|
|
Top |
|
Miell
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 11:56 23. Feb 2012 |
|
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Par dotazu novacka Posted: 02:34 24. Feb 2012 |
|
|
Ten v Černém lese je Padlý druid. Po temném se musíš porozhlédnout jinde.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|