|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Aznar
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 14:54 17. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
tezko se da bojovat s vetrnymi mlyny respektuju, ze mate jiny nazor, ale to neznamena, ze s nim souhlasim... ad rejty, ja si pod slovem hratelnost predstavim i zabavu a zpusob, ktery popsal kucik je mozna s urcitym rizikem schudny, ale taky docela casove narocny, o zabavnosti nemluve... to se pak zas dostanu k tomu, ze je vyhodnejsi se odpojit a cekat na rano
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 14:55 17. Feb 2008 |
|
|
Jo to urcite WB alebo DM nastavil schvalne aby ti padali take cisla a jezevcovi vzdy o nieco vyssie. Sme tu taky zakerny a delame hru totalne nehratelnu.
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
igor
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 15:03 17. Feb 2008 |
|
|
Daanri wrote: Jo to urcite WB alebo DM nastavil schvalne aby ti padali take cisla a jezevcovi vzdy o nieco vyssie. Sme tu taky zakerny a delame hru totalne nehratelnu. No zpětně sem procházel log a po chvilce počítání to vyšlo tak že hod jezevce byl větčinou o 12 větší než můj. Sorry ale jestli předchozí příspěvek bereš jako stížnost na DM a WB, tak to byl vtip a nestěžuju si  Ačkoliv ten souboj opravdu takhle probíhal.
_________________ Kdo si to se mnou rozdá muž proti muži? Kdo si troufá? Kazuko "drakobijec a bijec drakobijců" - drsňák, jehož pěsti budí posvátnou úctu.
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 15:05 17. Feb 2008 |
|
|
Ja to neberu ako stiznost, moje bolo taky vtip. 
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 15:13 17. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Aznar wrote: ...a zpusob, ktery popsal kucik je mozna s urcitym rizikem schudny, ale taky docela casove narocny, o zabavnosti nemluve... to se pak zas dostanu k tomu, ze je vyhodnejsi se odpojit a cekat na rano Jinymi slovy kvuli nebezpeci jit jinou (delsi) cestou a pritom (nedej boze!) i prozkoumat nove lokace je casove narocne, nezabavne, nehratelne a tudiz je lepsi se odpojit. Myslim ze takovy citat stoji za zvecneni.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 15:22 17. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
kucik wrote: Jinymi slovy kvuli nebezpeci jit jinou (delsi) cestou a pritom (nedej boze!) i prozkoumat nove lokace je casove narocne, nezabavne, nehratelne a tudiz je lepsi se odpojit. Myslim ze takovy citat stoji za zvecneni. vkladas mi do ust neco co jsem nerekl, navic moje postava pochazi z ivory, takze okoli dobre zna... no nic, vzdavam to, jenom si porad myslim, ze to co se mi nelibi, hru zbytecne omezuje 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 15:23 17. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Já bych řekl že ji to spíše spestřuje.. nidky nevíš že cesta co včera byla bezpečná bude i dnes a tak
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 15:26 17. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Krata wrote: Já bych řekl že ji to spíše spestřuje.. nidky nevíš že cesta co včera byla bezpečná bude i dnes a tak presne pro tyhle prispevky by se vlakno melo zamknout... vetsina zodpovednych se vyjadrila tak, ze muj nazor nesdili, ja to budu respektovat a myslim, ze ty, co tu treba ctou, uz asi nebude moc bavit, cist porad dokola to samy
|
|
Top |
|
Seth-Plzen
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 15:31 17. Feb 2008 |
|
 |
Obyvatel |
|
|
Já bych tam na cestu mezi Karathou a Ivory dal třeba draka. Né moc často, ale jednou za čas by se tam mohl objevit ne? A nebo bych udělal náhodnej pád meteoritu. Pravda, nestává se to moc často, ale proč ne. Člověk si pak řekne, že měl smůlu.  Naprosto souhlasím s Aznarem.
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 18:29 17. Feb 2008 |
|
|
To uz trochu prehanite, nezda se vam? Ze je tam obcas par banditu o par urovni vis nez ti co tam jsou normalne, tak to neni zadna pohroma...
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 18:50 17. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
Rejty wrote: To uz trochu prehanite, nezda se vam? Ze je tam obcas par banditu o par urovni vis nez ti co tam jsou normalne, tak to neni zadna pohroma... nemyslim si, pro vetsinu soucasnych postav znamena ten mag to samy co drak, bud budou muset cekat, az zmizi nebo zemrou
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 18:58 17. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Aznar wrote: nemyslim si, pro vetsinu soucasnych postav znamena ten mag to samy co drak, bud budou muset cekat, az zmizi nebo zemrou Nebo tam nepujdou sami, nebo ho (nedej boze!) obejdou jinou cestou.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
huhulak
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 19:11 17. Feb 2008 |
|
 |
Poutník |
|
|
dynameickej spawn je peknej tak jak je, jen treba jestli by byslo ty npc vymikajici se beznymu normalu nejak oznacit( ne samozrejme napisem) jestli by nemohli vypadat malinko jinak. jestli to teda neni moc tezky a nezasahlo by to do systemu
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 19:40 17. Feb 2008 |
|
|
huhulak wrote: dynameickej spawn je peknej tak jak je, jen treba jestli by byslo ty npc vymikajici se beznymu normalu nejak oznacit( ne samozrejme napisem) jestli by nemohli vypadat malinko jinak. jestli to teda neni moc tezky a nezasahlo by to do systemu Jasne, ja uz asi tejden makam v toolu na drezech, takze bojovne budou oznaceny transparentni barvou s cislem obtiznosti na zadech a magum pridam do ruky svitici zarovku, to aby je bylo videt z dalky i pro bezici postavy...
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Darien
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 19:50 17. Feb 2008 |
|
|
Tohle je zbytečná ironie Sorrowe.
Jsme sice v RP hře, takže by DM mohl argumentovat stylem - silnější potvory by neměly být nijak rozeznatelné, ale stejně tak bych na to odpověděl - nedovedu si představit, že by mezi Ivory a Karathou neudržovala armáda pořádek a klid na žádost starosty Ivory.
Takže si myslím že ano, že by označeni mohli být, třeba ve smyslu "vůdce banditů", "vůdce smečky", a podobně. Taky přeci máme rozlišený jezevce nebo tak.
Myslím, že je zbytečné, aby se tu debata ubírala formou jízlivosti a ironie. Pokud se tam zjeví skutečně megaboostovaný bandita, tak by to mělo jít nějak poznat. Stejně jako nadupanej vlk vypadá bud jako silný vlk, zkušený vlk nebo já nevím jak. Určitě by to pomohlo a přitom neohrozilo roleplayingové prostředí.
Top |
|