|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Daanri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 20:06 17. Feb 2008 |
|
|
_________________ When you make a deal with devil, there will be hell to pay.
„Povinnost je těžší než hora, smrt je lehčí než peříčko.“
Večné hľadanie cudzích chýb je jednou z najväčších chýb vlastných. (E.Hubbard)
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 20:09 17. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Já co poslouchám od lidí, co hrajou na povrchu co se tam ted děje, tak sem rád že sem v podtemně (samozřejmě ne všichni) ta vaše "RP" hra stojí dost za nic v tom případě. Mezi nejpoužívanější cestou z Ivory a Karathou přepadávají banditi, nikomu to nevadilo dokovat se tam neobjevil silný mág a jednoho RP hráče zabil, najedou se o to už můžou postarat stráře a snižuje to hratelnost a NPC by moli být označený. Místo toho aby jste zjistili jesli nejsou třeba stráže skorupovaný a schválně je tam nechávaj nebo to nějak vyřešili sami ve hře (mimochodem to může být i hezká RP aktivita ale to by vám bránilo asi v creepení a farmaření co?) tak si radši napíšete na forum "to je šptaně chci to pryč" Řeší se to na 5 stránek stejná věc, píše se pořád to samí a když to WB, DM a ostatní hráče přestane bavit řešit tak se vám zas nelíbí že už reagujou podrážděně.. pokud to někomu uniklo, tak tohle je RP svět (fakt!) to znamená že hra se snaží býr ealná (podle možností) a když se něco děje, dá se to řešit ve hře, normálnim způsobem, ne že banda lidí naběhne k veliteli řekne co je šptaně a splašeně proběhne celou Karathou za svym úkolem a doufat že z toho něco kápne (potkal sem pár takovcýh jedinců před wipem kdy se dva hrající hráči snažili hrát RP a všechno v pohodě zkoumali a tři splašení creepeři zatim bez nás proběhli celej dung, vybrali loot a běželi na další) // reaguju dost přehnaně tak doufám že se to někoho nedotkne ale už sem nenašel jinej způsob jak vám to vysvětlit.. chyby omluvte, píšu levou rukou a jde to blbě 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 20:23 17. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
fakt posledni prispevek... 1) jsou tu lidi, kteri maji jiny nazor nez ja, i lidi, kteri se mnou souhlasi, tak to berte na vedomi... 2) Krata wrote: Řeší se to na 5 stránek stejná věc, píše se pořád to samí ano a tvoje prispevky posunuji celou diskusi dal tezko se da diskutovat, kdyz nedokazete prijmout argumenty, a co vic, ani se je nesnazite vyvratit a opakujete porad dokola to samy 3) Krata wrote: tohle je RP svět (fakt!) to znamená že hra se snaží býr ealná (podle možností) nasel bych ve hre spoustu veci, ktere realne nejsou a je to tak prave proto, aby hratelnost a zabavnost byla co nejvetsi 4) uz to fakt zamknete, nikam to nevede, presouvam diskusi na osobni sraz 
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 20:24 17. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Naprosto souhlasim.. nikam to nevede
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
OneHeart
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 20:26 17. Feb 2008 |
|
|
Aznar wrote: nasel bych ve hre spoustu veci, ktere realne nejsou a je to tak prave proto, aby hratelnost a zabavnost byla co nejvetsi
pozor, nejde o reálnost ale o uvěřitelnostJak napsal Krata, tohle je RP svět. To můžeš brát jako absolutní argument 
_________________ Vaillardo Vran:
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 20:48 17. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Aznar wrote: tezko se da diskutovat, kdyz nedokazete prijmout argumenty, a co vic, ani se je nesnazite vyvratit a opakujete porad dokola to samy
Uz me s tim fakt zacinas lezt na nervy. 1. Ten clerik u banditu tu je co server znam a nikdy se proti tomu nikdo nebouril. Nechapu, proc by to melo ted vadit. 2. Tou cestou vubec chodit nemusis. 3. Toho klerika jsem videl mockrat a rozpoznat od pohledu jde. Sorry ale velkej napis nad hlavou a ruzovej oblecek mit nikdy nebude. 4. Dynamickej spawn ma presne ten ucinek, jakej ma mit. Nikdy si nemuzes bejt jistej na co narazis. Me to prijde mnohem hratelnejsi, nez kdybych vzdy vedel dopredu, co me ceka. Ted mi tedy prosim povez, jaky argumenty nedokazu prijmout.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|
Aznar
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 21:03 17. Feb 2008 |
|
 |
Šlechtic |
|
|
no konecne trochu vecnejsi diskuse, asi to bude nekonecny vlakno kucik wrote: 1. Ten clerik u banditu tu je co server znam a nikdy se proti tomu nikdo nebouril. Nechapu, proc by to melo ted vadit. sry, ale ze to tak bylo driv neni argument, ted to proste nekomu vadit muze a jak vidis, tak i vadi kucik wrote: 2. Tou cestou vubec chodit nemusis. nemusim, muzu nedelat nic, umrit jinde nebo se odpojit ze hry kucik wrote: 3. Toho klerika jsem videl mockrat a rozpoznat od pohledu jde. Sorry ale velkej napis nad hlavou a ruzovej oblecek mit nikdy nebude. na prvni pohled urcite rozeznatelnej neni a na druhej pohled uz si mrtvej kucik wrote: 4. Dynamickej spawn ma presne ten ucinek, jakej ma mit. Nikdy si nemuzes bejt jistej na co narazis. Me to prijde mnohem hratelnejsi, nez kdybych vzdy vedel dopredu, co me ceka. kde sem rekl, ze mi tohle vadi? kucik wrote: Ted mi tedy prosim povez, jaky argumenty nedokazu prijmout. predevsim ten, PROC me hra nuti k tomu, abych nekde sedel na prdeli a nemohl delat nic
_________________ Terner Matson - ivorsky rybar a lovec Lori Blaberk - trochu blazniva trpaslici carodejka Grul - postrach Ivory
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 21:18 17. Feb 2008 |
|
|
Jak te ksakru hra nuti aby si sedel nekde na prdeli a nedelal nic? Tym, ze niekde na ceste stoji jeden bandita? Nehnevaj sa ale to je totalna blbost.
Yeasterday, we sought each other. Today, we face. For one of us, tomorrow will never be.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 21:19 17. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
kucik wrote: Kiri wrote: jo, lae riskovali ste uplne stejne nekde typuju u odbocky k orkum a dornovu lovisti, nabo pak na vychodni stezce nebo jak se to menuje kde se vobjevuji liti vlci....  takez nevim co je lepsi Tak to bych to tu asi nepsal nemyslis? To ti mam tu cestu popsat a zdokumentovat, kudy se mas pohybovat, aby na tebe nic nevybehlo? Fajn vlky obejdes bez problemu (pokud se vubec spawnou). Orci? No promin ale pokud se nerozhodnes udelat si odbocku do jejich tabora, tak je ani neuvidis. Pak te mozna budou ohrozovat svymi pohledy hranicari z Dornova utociste, ale i to jde s troskou umu a pevnyma nervama prezit. Medvedi: Bud budes trochu klickovat, nebo holt toho jednoho az dva zabijes. Pokud se nerozhodnes navstivit jejich doupe, tak to taky neni takova tragedie. Vlci: Mno...na desatym levelu uz by chudinka postava mohla jednoho takovyho pejska udolat, nebo ne? Jezevci: Tak tady se lame chleba. Jezevce prezijou skutecne jen ti nejostrilenejsi bojovnici. Konecne Ivorsti strazni - ty jsou pro nektere postavy jistou zahubou. Co z toho plyne? Fakt je to naprosto nepruchozi. Aha, takze chyba je v tom, ze chudinka postava na 10. levelu nezjistila, ze z Karathy vede vic cest? No to je fakt vazna chyba nastaveni hry. // Pokud jste v tom postrehli trochu ironie, ctete spatne. Je ji tam totiz vic nez jen trochu. hmm nevim co sem motas postavu na 10 lvlu, kdyz uz teda, ale vesmes si mi potvrdil moji myslenku  a beru to i stou ironii  :D:D:D Tim koncim. Tva Mana  :D:D
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 21:19 17. Feb 2008 |
|
|
Daanri wrote: Jak te ksakru hra nuti aby si sedel nekde na prdeli a nedelal nic? Tym, ze niekde na ceste stoji jeden bandita? Nehnevaj sa ale to je totalna blbost. Neni
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 21:22 17. Feb 2008 |
|
|
OneHeart wrote: Aznar wrote: nasel bych ve hre spoustu veci, ktere realne nejsou a je to tak prave proto, aby hratelnost a zabavnost byla co nejvetsi
pozor, nejde o reálnost ale o uvěřitelnostJak napsal Krata, tohle je RP svět. To můžeš brát jako absolutní argument  Tady je argument cokoli rekne ci napise DM/WB/boss atd. je to snad i v pravidlech. To, ze sou vsichni ochotni o tom diskutovat je asi jedinecnost Thalie, ne? 
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Daanri
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 21:25 17. Feb 2008 |
|
|
A dost...tohle nikam nevede. Bandita tam zostava, je odlisitelny od ostatnych a da sa obist ked je treba. Casom este pribudnu dalsie cesty okolo, a bude len na vasej sikovnosti ako sa vyhnete banditom. Viac k tomu nie je co napisat a topic sa zamyka a hadze do kosa.
|
|
Top |
|
kucik
|
Post subject: Re: dynamicky spawn Posted: 21:31 17. Feb 2008 |
|
Joined: 10:42 10. May 2007 Posts: 16270 Location: Somewhere around nothing
|
Kiri wrote: hmm nevim co sem motas postavu na 10 lvlu, kdyz uz teda, ale vesmes si mi potvrdil moji myslenku  a beru to i stou ironii  :D:D:D Tim koncim. Tva Mana  :D:D Postavu na 10. lvl zminuje Aznar. Viz vise. Proto o ni mluvim. ad 1. Proc to tedy vadi ted, kdyz to driv nikomu nevadilo? 2. Jo to vsechno muzes. A misto blbejch kecu muzes taky jit alternativni cestou, ktera je o pet minut delsi. 3. Rozeznatelnej je. Za tim si stojim. Osobne ho nemam problemy poznat. 5. Jak te hra nuti sedet na prdeli a nedelat nic? Tim ze bys musel jit jinudy, nez se ti zrovna chce? Cekam kdy napises ze te hra nuti sedet na prdeli, protoze bys chtel jit do taamhletoho tezkyho dungu, ale nemas na to zatim schopnosti a nechce se ti shanet partu. Sorry ale fakt mi to zni uplne stejne. //edit: Sorry poslal jsem to pozde. Kdyztak prosim do PM.
_________________ Neaktivní a nezasahující do vývoje. Pouze nouzový support pro WB/DM. *********************************************** Les jambes en l'air, comme une femme lubrique, Brûlante et suant les poisons, Ouvrait d'une façon nonchalante et cynique Son ventre plein d'exhalaisons.
|
|
Top |
|