|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Oblíbená zbraň - hlasování Posted: 22:30 15. Feb 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
jachyra wrote: To asi nevieš o tom, že ja mám už pradávno vyrobený KoraKill  KoraKill? To jako kliknes a Kora umre? 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Oblíbená zbraň - hlasování Posted: 22:36 15. Feb 2012 |
|
|
To ako kliknem a Sinae umrie 
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Oblíbená zbraň - hlasování Posted: 22:49 15. Feb 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
jachyra wrote: To ako kliknem a Sinae umrie  Hmhm....ee, tomu neverim....takovy tlacitko ma jen Bahnak 
_________________ WIPED MAYBIES AND MY NEW BABIES Milovaný sympoš Eritai se možná ve hře ukáže! Rodwen - divoká elfka, druidka
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Oblíbená zbraň - hlasování Posted: 23:23 15. Feb 2012 |
|
|
Skúsime v aréne?  ver, že jedno tlačítko hh
_________________ madam Kora Meynolds - bývalá manželka Fallionova, matka Kelrany a dvojčiat Dermonta a Artoriusa pomenovaných podľa tých, ktorí asistovali pri ich pôrode, sestra imperiálnej krásky Divy Bývalá podporučíčka VI. roty karathskej armády, nech naveky žije sláva vrchného inkvizítora Lacaranta a bôžika spamu Kráťatka
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Oblíbená zbraň - hlasování Posted: 23:33 15. Feb 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
jachyra wrote: Skúsime v aréne?  ver, že jedno tlačítko hh Jedno tlacitko mozna...ale s tou smrti bych to tak zhave nevidel hehe
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: Oblíbená zbraň - hlasování Posted: 03:01 16. Feb 2012 |
|
|
Správně sepsaná inkviziční žaloba a potvrzení invkizičního soudce a kuriálního invkizitora zamete s každým i kdyby kohokoliv killnul na stisknutí půltlačítka. Kromě Azhaela // Jo Nalku, dík žes mě naučil používat tyhle texty malým písmem!
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
davidsoft
|
Post subject: Re: Oblíbená zbraň - hlasování Posted: 09:56 16. Feb 2012 |
|
|
wmgfs_m_021.mdl, jen bych ji upravil odstín té žluté textury na růžovo, na azurovo nebo na zeleno a trochu ji zvětšil.
Pro laiky: Světlý deštník.
Ale hlasoval jsem pro hůl.
_________________ Ester Krejčí -- Moje vinná réva, sestry Janů, Vojtěch Verner, Jana Zlomilová a další. Netradiční inteligentní seriál z prostředí gymnázia. <Aktivita ve hře: neaktivní> [Desatero přikázání pro role-playera] [Hry na hrdiny: Teorie RPG]
|
|
Top |
|
-RoF-
|
Post subject: Re: Oblíbená zbraň - hlasování Posted: 11:32 17. Feb 2012 |
|
|
jachyra wrote: Skúsime v aréne?  ver, že jedno tlačítko hh Tak přijd na brzký turnaj, který se bude konat. Budeš tam mít možnost to ukázat. A já budu rád za další účastníky.
_________________ Aria Oria - pohledná divoká dívka, která ráda své skvostné tělo vystavuje jen ve skromném oblečení. Její postava nese znaky dračí krve, od rudých křídel, přes oranžové dračí oči, až po tělo hřející tak, jako by měla horečku. Měšťanka Karathy a členka Morusova stánku.
*otisk rudých rtů nad tím malý dráček držící mrkev a to vše ve zlatém poli*
|
|
Top |
|
jachyra
|
Post subject: Re: Oblíbená zbraň - hlasování Posted: 16:17 18. Feb 2012 |
|
|
 Kora sa nepotrebuje vyťahovať, na to je už dosť stará hh Naj súboje boli, kým bol ešte platný devast .. a keď sme sa tak 3ja stretli v aréne  to bolo fakt len o tom, komu skôr padne kritik
|
|
Top |
|
xxxMajkyxxx
|
Post subject: Re: Oblíbená zbraň - hlasování Posted: 16:42 18. Feb 2012 |
|
 |
Urozený |
|
|
jachyra wrote: ;) Kora sa nepotrebuje vyťahovať, na to je už dosť stará hh Naj súboje boli, kým bol ešte platný devast .. a keď sme sa tak 3ja stretli v aréne  to bolo fakt len o tom, komu skôr padne kritik To muselo byt opravdu zabavny 
|
|
Top |
|
Radim
|
Post subject: Re: Oblíbená zbraň - hlasování Posted: 17:12 18. Feb 2012 |
|
Joined: 16:12 06. Oct 2008 Posts: 3269 Location: Petrovice u Rakovníka
|
Taky něco přidám.Nemůžu říct přímo svou oblíbenou zbraň,protože každá moje postava hraje s jinou.Líbila se mi kosa,kterou sem si vyerpil,ale není to moc použitelná zbraň,spíš to potěší pokud se povede nějaký libový kritik. Jistě vyhrává bastard co se týče dmg,ale momentálně preferuji rapír.
_________________ Zara´thea Zau'ndar oddaná služebnice Xi´an
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Oblíbená zbraň - hlasování Posted: 19:30 18. Feb 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
V reálu jsou moje oblíbené zbraně luk a šavle!
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
sendys
|
Post subject: Re: Oblíbená zbraň - hlasování Posted: 16:37 29. Dec 2012 |
|
 |
Rytíř |
|
|
kde je Atomovka 
_________________ Život je svině, a teď vypadni mám práci.
|
|
Top |
|