|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
nomis_b
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:54 24. Jan 2008 |
|
Joined: 18:00 26. Aug 2007 Posts: 3090 Location: po 8me za 5 let se zase stehuju.. uz si to proste nepamatuju
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:10 24. Jan 2008 |
|
|
|
Top |
|
Pajule
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 12:28 27. Jan 2008 |
|
Joined: 13:23 30. Apr 2007 Posts: 4709 Location: Gremliní nora pod sněhem
|
lol tak teda mam silu 10 a nejde mi natahnout ani blazniva kapuce  a luk ?no tak se mi vsechno skoro snizi..neslo by to upravit trosku normalne aby si elf mohl natahnout aspon kapuci?:D:D:D jop a taky by bylo zrejme fajn kdyby si hraic mohli mazat sami postavy , pac takhle si kazdej blbe nahazi cisla a bude jich mit hafo..ja sama uz mam dve kvuli cislum
_________________ Nieninquë - legenda Lilien - magie, magie, magie
Keep talking I'm analyzing you.
,,Halapartna is the way of život!" Lusignandnes, 12.8.2020, 23:53, Discord
Thalijský gremlin, creeper první třídy, neRP hráč, bílá vrána
|
|
Top |
|
Rejty
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 13:10 30. Jan 2008 |
|
|
Nekolik dni po wipu... Jachym wrote: Ahojky ,bohužel jsem nějaký čas asi dva měsíce i víc nehrál , což mne tedy dost mrzí, ale prostě to nešlo . Ted mám tedy už čas , ale nenašel jsem své postavy, ani jednu , což o to tu první bych oželel ale tu druhou bych chtěl. ono je to tu trochu těžký , napřed to spadlo po útoku a přišel jsem o všechny bodíky ve schopnostech, a ted jsem měl problemy já a nemám postavu žádnou. Nešlo by s tím něco udělat?
_________________ Vedoucí týmu Thalie
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:13 02. Feb 2008 |
|
Joined: 18:37 29. Apr 2007 Posts: 1260 Location: vsudeANDnikde
|
Nový chemický prvek objevení nového chemického prvku do aktuální tabulky soustavy prvků Prvek: *ŽENA* (Womanium) Chemická značka: *Wo* Atomová hmotnost: 54,6 kg (přijato dohodou, může se však vyskytovat v rozmezí 40 - 200 kg) Poločas rozpadu: průměrně 72 let - podle zacházení až 120 let Výskyt: ve větším množství, hlavně v obydlených oblastech
*Fyzikální vlastnosti:*
1. Povrch obvykle pokryt barevným filmem složeným ze směsi jiných chem. prvků 2. Bod varu velice nízký, na druhou stranu ale mrzne bez jakékoliv známé příčiny 3. Taje při speciálním zacházení 4. Hořká při nesprávném použití 5. Vyskytuje se v různých stavech od panenského kovu až po vytěženou rudu 6. Poddajná při aplikaci tlaku na správném místě 7. Čistý vzorek má v přirozeném stavu růžovou barvu 8. V blízkosti kvalitnějšího vzorku se barva mění na zelenou 9. Vykazuje periodickou nestabilitu v závislosti na lunárním měsíci
*Chemické vlastnosti:* 1. Výborně přitahuje zlato, stříbro a většinu drahých kamenů 2. Absorbuje větší množství drahých látek 3. Spontánně exploduje bez předešlého upozornění a jakékoliv známé příčiny 4. Nerozpustná v kapalinách, ale její aktivita se zvyšuje po nasycení alkoholem 5. Ze všech známých prvků nejlépe redukuje peníze až na nulovou úroveň
*Běžné použití:* 1. Dekorativní účely, obzvláště ve sportovních autech 2. Může být dobrou pomůckou při relaxaci 3. Velmi efektní čistič
*Možná rizika:* 1. V nezkušených rukou velmi nebezpečná 2. Je nelegální vlastnit více jak jeden exemplář, je však možné spravovat více exemplářů, které se nacházejí na různých místech a nejsou spolu v přímém kontaktu 3. Má velký vliv na psychiku člověka, většinou negativní až zničující. Pouze ve výjimečných případech duševně nemocných lidí došlo po přechodnou dobu k mírnému zlepšení jejich zdravotního stavu.
*VÝSTRAHA:* DLOUHODOBÉ VYSTAVOVÁNÍ SE ÚČINKŮM TOHOTO ELEMENTU JE ŽIVOTU NEBEZPEČNÉ! VŠECHNY ZNÁMÉ PŘÍPADY ZÁVISLÝCH SKONČILY JEJICH SMRTÍ V ABSOLUTNÍ BÍDĚ A CHUDOBĚ DUCHA !!!
nedalo mi to sem preposlat, je to sice z pf fora, ale kolegove z dalky od velkeho centra evropy to asi necetli este ... je to dost
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Krata
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:18 02. Feb 2008 |
|
Joined: 18:00 28. Apr 2007 Posts: 2864 Location: Božský trůn
|
Sem pro aby se to dalo jako nová látka do škol 
_________________ jsem uctívač démonů jsem otec tvé smrti já vyvolávám dávné zlo já kontroluji každý jeho nádech já podněcuji vaše neštěstí zrozením i zabíjením já vyvolám armageddon krmen tisícem duší.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 14:27 02. Feb 2008 |
|
|
nooo na ZS by ses to asi tak dobre nanaucil jako pak po SS ne-li trebas po VS 
_________________ stiznosti sem -> 291472609 jsem to co (ne)jsem. Zhrzena laska *** ministerstvo zabavy varuje: creeping zabiiji!!!
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Phantorris
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 02:24 03. Feb 2008 |
|
|
_________________ Adelath Podkova - mladý bojovník, Dei-Anangův šampion, rytíř řádu Čestných rytířů Úsvitu
Pugor Wogsher - Tupý půlork, mladý barbar, jenž byl obětován Xi'An, když se chtěl pomstít nemtrvému za to, že po něm házel kameny.
|
|
Top |
|
Sorrow
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 03:13 03. Feb 2008 |
|
|
oh nooo, teda to je borec, tomu smekam... 
_________________ Bono volo ale sen dela por disto la sarine estes rano en mia bideo.
|
|
Top |
|
Kiri
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 11:56 03. Feb 2008 |
|
|
Naaarez
Pisu sam za sebe
|
|
Top |
|
Anurin
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 02:04 14. Feb 2008 |
|
|
|
Top |
|
Lord_Berserk
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 08:50 14. Feb 2008 |
|
|
|
Top |
|
Anurin
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 19:50 17. Feb 2008 |
|
|
> Včera večer jsme s mojí ženou vedli trochu hlubší rozhovor o různých > životních situacích. > Přišla řeč na eutanázii. > K tomuto citlivému tématu o volbě mezi životem a smrtí jsem poznamenal: > Nechci aby jsi mě nechala žít v takovém stavu, kdybych byl závislý na > přístrojích a živený tekutou stravou z nějaké flašky. Kdybys mě někdy > takhle > viděla, vypni ty mašiny co mě drží naživu. > Ona vstala, vypla televizi, počítač i ledničku a vylila mi pivo do > záchoda... > No není blbá !??
|
|
Top |
|
jiromir
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 23:45 17. Feb 2008 |
|
|
Anurin wrote: Kdyby někdo potřeboval poradit jak jet assasina, nebo jaký staty mu dát, jistě mu to poradí. http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=11639vůbec není pravdou že potřebujete mít dexterity  aby z vás byl drsnák já si nemůžu pomoct, ale von je ti hrozně podobnej  Takovej typan... 
|
|
Top |
|
Anurin
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 23:52 17. Feb 2008 |
|
|
jiromir wrote: Anurin wrote: Kdyby někdo potřeboval poradit jak jet assasina, nebo jaký staty mu dát, jistě mu to poradí. http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=11639vůbec není pravdou že potřebujete mít dexterity  aby z vás byl drsnák já si nemůžu pomoct, ale von je ti hrozně podobnej  Takovej typan...  Si mě nepoznal? Jenom já nosím tanga 
|
|
Top |
|