|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 18:46 19. Feb 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: A kroužci jsou kteří? Tam jsme asi dohromady nebyli. Kroužci jsou na Žižkově, u zastávky devítky Lipanská, nebo tak nějak. Mají tam vážně příjemné prostory pro větší partu, a donedávna i dobrou obsluhu.
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:33 19. Feb 2012 |
|
|
Musíme najít Andreje... Pražáci, dáme si úkol prolézt všechny místní pajzly, nejlépe několikrát kvůli směnám. Do 9.3. není moc času, takže do práce!
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 20:35 19. Feb 2012 |
|
|
drake127 wrote: Musíme najít Andreje... Pražáci, dáme si úkol prolézt všechny místní pajzly, nejlépe několikrát kvůli směnám. Do 9.3. není moc času, takže do práce!  Nebo to můžem pojmout jako loni - obětovat játra a peněženky a udělat si takový noční tah Žižkovem, všude si dát jedno...  )) Ještě je tu varianta té hospody pod Vyšákem, kde jsme končívali. Akorát tam není moc soukromí před ostatními hosty (pro ně od nás
_________________ Ryudern Tann - 29 level fňukna, 1 level "muž". Píšu přesně to, co mám na mysli. Nemohu za to, že někteří čtou to, co mají na mysli oni. Vrchní prohledávač cizích trezorů, zabavovatel dóz, nejvyšší šátrač ve stolcích a pověřený prohmatávač koberců.
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:06 19. Feb 2012 |
|
|
Ta není vůbec zlá, ale mám na ní špatné vzpomínky... 
_________________ Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:38 19. Feb 2012 |
|
|
Braenn wrote: -darkvision- wrote: A kroužci jsou kteří? Tam jsme asi dohromady nebyli. Kroužci jsou na Žižkově, u zastávky devítky Lipanská, nebo tak nějak. Mají tam vážně příjemné prostory pro větší partu, a donedávna i dobrou obsluhu. Tak já u té zastávky Lipanská, přímo naproti zastávce bydlím  Jen přemýšlím kde jsou tu kroužci, snad to není ten pajzl na rohu 
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
Nhill'nue Zau'ndar Anirrinths Zau'ndar Izzrar Zau'ndar - ten druhej, nebo první
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:40 19. Feb 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Braenn wrote: -darkvision- wrote: A kroužci jsou kteří? Tam jsme asi dohromady nebyli. Kroužci jsou na Žižkově, u zastávky devítky Lipanská, nebo tak nějak. Mají tam vážně příjemné prostory pro větší partu, a donedávna i dobrou obsluhu. Tak já u té zastávky Lipanská, přímo naproti zastávce bydlím  Jen přemýšlím kde jsou tu kroužci, snad to není ten pajzl na rohu  nn, U kroužků, naproti kostelu.
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 21:55 19. Feb 2012 |
|
|
A co jít do Jehudy?
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:03 19. Feb 2012 |
|
|
Naproti kostelu je česká spořka ne?
_________________ O podtemnu se v posledních letech říká, že tam hrají samé čuňata a PKčka. Tento mýtus bohužel nemáme čas vyvracet, protože "JEDEME BOMBY!"
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:04 19. Feb 2012 |
|
|
J.F.Payne wrote: A co jít do Jehudy? No, krom toho že jim nefunguje klimoška, není tam moc slyšet a bývá tam tak narváno, že i dva mají problém?  nějak si neumím představit jak tam zapadne parta cca 15. lidí. Což nesnižuje kvality tohoto podniku, to zas ne že ne!
|
|
Top |
|
J.F.Payne
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:08 19. Feb 2012 |
|
|
Stačí jeden telefonát a máme rezervaci.
_________________ Kraki Skengdrang a nejzlejší DM
|
|
Top |
|
drake127
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:17 19. Feb 2012 |
|
|
-darkvision- wrote: Naproti kostelu je česká spořka ne? Vzhledem k tomu, že kostel na jakémsi náměstíčku okolo dokola, tak těžko říkat "naproti". Je to od kostela tou ulicí s kopce hned na jejím +- začátku vlevo. Jehuda má drobnou velkou nevýhodu, že neuvaří.
|
|
Top |
|
-darkvision-
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:32 19. Feb 2012 |
|
|
Good, už vím kde, no problema. Rád dojdu. A kdy že se to bude konat? 
Dočasně mimo. Jsem Žena!
|
|
Top |
|
Braenn
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:32 19. Feb 2012 |
|
|
Darku, ty si jednu liskni. A dej si námahu s tímhle topicem aspoň na dvě minuty. 
|
|
Top |
|
Nalkanar
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:39 19. Feb 2012 |
|
Joined: 14:21 13. Feb 2010 Posts: 9274 Location: Brno/"Znojmo"
|
Braenn, mysli na nás, co přijedeme zdaleka a oceníme víc hovor než chlast a hluk. Věříme Ti! Řečeno nehezky a bez narážek na Jona a malá písma: Pokud bych chtěl vidět jen pár opilců, které údajně znám, tak zajdu do místního podniku, kde se pohybují opilé osoby od rozmezí 13ti až 30ti let.
_________________ .
Last edited by Nalkanar on 23:03 19. Feb 2012, edited 1 time in total.
|
|
Top |
|
Absinthorix
|
Post subject: Re: PRAŽSKÉ PIVOHRANÍ, aneb jdeme expít. Posted: 22:40 19. Feb 2012 |
|
|
|
Top |
|