|
View unanswered posts | View active topics
Author |
Message |
Bruciacullo
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 00:29 22. Feb 2012 |
|
Joined: 20:49 21. Jan 2010 Posts: 2779 Location: Tam kde se slunce bojí a měsíc vždy jen nahlédne
|
Silničáři tentokrát nebyli zaskočeni!!!!!!!!! 
_________________ Neliaen Fey de Erestor - paladinka Dei-Anangova "Slušnému vychování tě neučili, tam kde tě matka vyvrhla z lůna?"
QamuIs Heg qaq law' lorvIs yInqaq puS.
"Účelem každého života, je smrt." - Agent Smith
DM Galli - "So you have chosen death." / https://youtu.be/f94qpLdX9eA
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 00:42 22. Feb 2012 |
|
Joined: 16:55 18. Sep 2009 Posts: 5217 Location: Bad Reichenhall
|
Shaman88 wrote: Mám problém - připojím se do hry. Po chvilce mi padne hra ale neopojí mě to ze hry ale moje postava zůstane ve hře. Když se připojím do hry, jsem ve hře 2x.....
Nevíte co s tím? Oh, jistě že vím! 
_________________ ▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬ Molly23 alias Mišák
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
XŠevyX
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 02:06 22. Feb 2012 |
|
|
Molly23 wrote: Shaman88 wrote: Mám problém - připojím se do hry. Po chvilce mi padne hra ale neopojí mě to ze hry ale moje postava zůstane ve hře. Když se připojím do hry, jsem ve hře 2x.....
Nevíte co s tím? Oh, jistě že vím!  Tímto se vyjasňuje Larethin kanón  Zeptej se Shamana jak to dělá a pak můžeš zpívát kanón i o tisících hlasech 
_________________ ============= Seart
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 08:43 22. Feb 2012 |
|
|
XŠevyX wrote: Tímto se vyjasňuje Larethin kanón  Zeptej se Shamana jak to dělá a pak můžeš zpívát kanón i o tisících hlasech  Hm....  ne ne, nebudu mít přeci nějaké kopie, které by si volně pobíhaly po Thalii...  Edit: 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:26 22. Feb 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
Objeven nový prvek Romík (lat. Cikanium) - přestože mu bývá přiřazena chem. zn. Ci, nejedná se o prvek, ale pouze stabilní izotop india. Je hojně zastoupený na zemském povrchu. Základní fyzikálně chemické vlastnosti: romík je hnědý, měkký, zapáchající poloblb. Jeho hustota 1,2g/cm3 je vyšší než hustota vody, to znamená že v ní neplave. Romík je hořlavý, vyniká značnou hydrofobií, naopak dobře vstřebává alkohol. Je magnetický - přitahuje železo, ale i barevné kovy. Atomy romíku se nevyskytují samostatně, ale vytvářejí homonukleární molekuly zvané klany, které mohou dále polymerovat do tzv. tlup. Sloučeniny: derivátem romíku a india je Kumarin. Jedná se o prudký jed. Využití: využití romíku v technické praxi je mizivé. Za 2.sv.války se používal pro výrobu mýdla, v současnosti má uplatnění pouze v sociálním inženýrství.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 10:54 22. Feb 2012 |
|
|
Pobavila mě historka od jedněch šermířů, možná ji také bude někdo znát ale... Byl nějakej sjezd šermířů jo a jako byla tam bitva a frantíci přijeli s hliníkovejma zbraněma a zděšeně koukali, že se tam fakt jako těma zbraněma mlátěj. Jeden takový chudák v bitvě potkal čecha... Frantík: *poklekl držíce meč obouma rukama na koncích zbraně se kryje a prosí* Aluminium! Aluminium! Čech:  Mě je jedno v jakého boha věříš!!! *prásk! a meč zlomil*
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:18 22. Feb 2012 |
|
|
de Aers wrote: ... 
_________________ Lareth Belle - rudovlasá bardka a špionka. Sirya Walda - culíkaté elfítko. Yasstra - stvoření noci. Jeduha Fištrón - nejroztržitější geniální gnómský vynálezce a krotitel oslů.
Bylo tu hezky, vděčím Thalii za spoustu zábavy a skvělé hry, ale je čas jít dál. Nastal čas pověsit grammarbičík na háček. Děkuju a mějte se fajně...
|
|
Top |
|
Prasokralik
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 19:40 22. Feb 2012 |
|
Joined: 01:53 05. Dec 2010 Posts: 4507 Location: Land Down Under
|
Molly23 wrote: Pobavila mě historka od jedněch šermířů, možná ji také bude někdo znát ale... Byl nějakej sjezd šermířů jo a jako byla tam bitva a frantíci přijeli s hliníkovejma zbraněma a zděšeně koukali, že se tam fakt jako těma zbraněma mlátěj. Jeden takový chudák v bitvě potkal čecha... Frantík: *poklekl držíce meč obouma rukama na koncích zbraně se kryje a prosí* Aluminium! Aluminium! Čech:  Mě je jedno v jakého boha věříš!!! *prásk! a meč zlomil* Tuhle jsem slyšel s kyrisem  Když už jsme u šermířů, kdysi jsem u nějaké historicko-šermířské skvadry zaslechl taky povedenou historku. To když si jeden z nich vykloubil rameno a utíkal s tím k doktorovi. řekl mu prý - udělejte mi s tím co chcete ale opovažte se mi to vlastníma rukama rovnat. Po tom co se doktor dotázal, jak se mu zranění stalo a odpovědí bylo špatné krytí palcátu štítem, doktor chudák celý zbledl a to poslední co by ho napadlo, by bylo rovnání šermířova kloubu. Když odběhl do kanclu, k šermíři se obrátila sestřička a povídala něco ve smyslu: "To víte, on měl pan doktor asi před půlrokem zlomenou čelist. Přišel k nám jeden takovej jako vy, ještě měl na vykloubené ruce takovou tu plechovou rukavici. Taky mu říkal, ať mu to nenarovnává, ale náš pan doktor si nedal říct a..."
_________________ Ignore list: Theogil I, Krysak, Koninho87, Kokosak, Grin, efu_redo
Pain is temporary. Victory is forever.
|
|
Top |
|
kokosak
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 21:24 22. Feb 2012 |
|
|
de Aers wrote: Objeven nový prvek Romík. Možná sem citlivka, ale tohle mi vtipný nepřijde. Spíš je mi k blití. Asi že mi z části příbuzenstva za druhý světový mýdlo nadělali. Takže vocaď pocaď. 
_________________ PUF!
|
|
Top |
|
Amber
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 21:33 22. Feb 2012 |
|
|
Včerejší diskuze... Nalkanar: Víš, v kolik hodin má být slušné děvče v posteli? Já: Nevím. V kolik? Nalkanar: V osm, aby už v deset mohla být doma. .... Já: Víš, v kolik hodin má jít slušné děvče spát? Nalkanar: Nevím. V kolik? Já: Ve dvě ráno, když ji server vyhodí při restartu.
|
|
Top |
|
Ajax the Great
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 00:05 23. Feb 2012 |
|
|
To je supr ^^
Attachments: |

429320_317479851622131_195415293828588_832637_1379880690_n.jpg [ 27.21 KiB | Viewed 2239 times ]
|
_________________ Artorius Meynolds
|
|
Top |
|
Molly23
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 00:32 23. Feb 2012 |
|
|
▬▬ஜ۩۞۩ஜ▬▬
|
|
Top |
|
Bahnak
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 16:07 23. Feb 2012 |
|
|
Prasokralik wrote: Tuhle jsem slyšel s kyrisem  Ten pohled na "I" vyloženě bolí... Ale nebudu SPAMovat forky tak jeden pošlu: Taky se vám to občas stává? Nedávno mě kámoši vytáhli ven. Manželku jsem ubezpečoval, že přijdu před půlnocí, ale hodiny ubíhaly,pivo chutnalo a teklo příliš hladce. Okolo půl třetí ráno, ožratý jako sviňa, jsemse vydal domů. Jen co jsem vstoupil do bytu, naše kukačky v hale ožily a třikrát zakukaly. Napadlo mě, že by se manželka mohla probudit, tak jsem duchapřítomně ještě 9x zakukal. Byl jsem fakt hrdej na svou schopnost šikovně se vyhnout možným konfliktním situacím! Ráno, když se mě pak manželka ptala,kdy jsem se vrátil večer domů, tak jsem jí s klidem řekl, že o půlnoci. Nevypadala, že by něco tušila! WOW! "Jsem z toho venku" zajásal jsem!! Potom mi ale oznámila, že budeme muset koupit nové kukačkové hodiny. Když jsem se zeptal proč, odpověděla: Tak si představ,že v noci třikrát zakukaly,potom řekly do prdele, ještě čtyřikrát zakukaly, odkašlaly si, třikrát zakukaly, chvíli se chechtaly, potom ještě dvakrát kukly a nakonec si prdly...
_________________ KDVP Kucik:153, Bahnak:175, Drake: 48, Fryn:163, Klobouk:19, Derken:8, Vejk:8, Nomis -16, Terka:1
|
|
Top |
|
Shaman88
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:34 23. Feb 2012 |
|
|
kokosak wrote: de Aers wrote: Objeven nový prvek Romík. Možná sem citlivka, ale tohle mi vtipný nepřijde. Spíš je mi k blití. Asi že mi z části příbuzenstva za druhý světový mýdlo nadělali. Takže vocaď pocaď.  Mě to třeba vtipný příjde, resp. celý tenn příspěvek je to krutá realita, se kterou se setkávám každý den. A jelikož s tím nemůžu nic dělat, tak mi nezbývá nic jiného než se tomu smát.....
|
|
Top |
|
de Aers
|
Post subject: Re: Vtípky Posted: 17:47 23. Feb 2012 |
|
Joined: 18:40 28. Dec 2009 Posts: 1530 Location: Buran z Buranova
|
kokosak wrote: de Aers wrote: Objeven nový prvek Romík. Možná sem citlivka, ale tohle mi vtipný nepřijde. A co já s tim mam dělat ? Mě to pobavilo, tak jsem to poslal dál.
_________________ "Géniové vymírají.. Einstein umřel, Picasso umřel a mě je taky nějak blbě.."
|
|
Top |
|